Така наскоро си замислих и се сетих за няколко случая, поради които не се решавам да попитам мама.... Първо сега се сещам (наистина когато разбрах, че съм осиновена бях на около 5 или 6 и не помня добре) мама ми каза първа, но по доста странен начин. Ние се прибирахме и аз я попитах как ме е родила, а тя ми каза, че не ме е раждала. Това беше всичко. Когато бях на около 7 или 8 мама ми разказа как като малка е била малко пълна. Понеже и аз не бях точно в норма
и казах, че сигурно и аз като нея като порасна ще се оправя, а тя ми отвърна, че няма защото не ми е истинска майка. Нейните думи още ми тежат..... Миналото лято аз разбрах какво е разказала на една приятелка (на тате)- говорили са си за това, че мама е загубила дете навремето и приятелката на тате е казала, че сега си имат мен, а мама директно й е казала, че съм осиновена...какво значи това!!!!
Относно тате той никога не е говорил така даже е казвал колко съм приличала на майка му (което отчасти е вярно) ! Истината е, че това е причината поради която не съм попитала мама, но ме беше страх да изложа фактите пред мен, а още по малко пред вас. Съжалявам ще ми дадете ли съвети за държанието на мама.

Не се страхувай да изкажеш чувствата си. Подтискането им не води до нищо добро. 
Препоръчани теми