КГБ=Клуб на Готините Баби - 125.

• 60 241
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Жабче,напълно те разбирам и съчувствам !Винаги раздялата е мноого тежка ,но после пък заживяваме отново с надеждата да сме заедно и така..
Римарче честито ти работа ! Hug
Джили сигурно от толкова опити с алхимия вече си решила проблема-най много да  се е пробил плата и...петното вече да го няма Joy Joy Joy
Аз ви препоръчвам едно простичко сапунче на фирма Милва,казва се АНТИПЕТНО Струва 1 лв и с него се постига ефект лесно и бързо Натрива се петното и  дрехата  се оставя в коша за пране Переш и забравяш че имало петно Laughing
Айша подкрепям предложението ти  По добре и по-сигурно и  удобно с транспорта  си е в града
Сега ви пожелавам лека и спокойна нощ !
Хайде бабки решавайте  Joy

# 541
  • София
Нели, много ми харесват продуктите на Милва. Повечето време с техни шампоани се мия. Но за този сапун само съм чувала - всички магазини вдигат рамене. Дрогериите тук са само ДМ и Лили. Питах там и ми подсказаха, че работят само с определени марки ...
Жабката, не се натъжавай за Краско -сега е лесно. Има интернет, скайп -може да се виждате и говорите постоянно. Като започне уч.година - следва коледна ваканция, Великден и после пак лято. Само да сме здрави - времето минава бързо.

# 542
ШПУНЦ, БЕЗКРАЙНО МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ЧУДЕСНАТА НОВИНА - САМО ЗДРАВЕ И ОПТИМИЗЪМ ПРЕД ТЕБ  newsm51 newsm51 newsm51

Жабка, радвай се на детенцето - и догодина пак при вас  Hug Hug Hug

На всички - сладки сънища  smile3524

# 543

Здравейте! Hug

Шпунц,  newsm10  Heart Eyes  Hug !

Тази сутрин се прибрах от "Шести национален фестивал на старата градска песен "Пей сърце" 1-2 септември  Кюстендил.
Представихме се прекрасно, идеално, запомнящо! newsm10
Вземахме всички възможни първи места! Laughing
За хорово изпълнение - Хор "Аспаруховски бриз"- първо място!
Солово изпълнение- две първи места!
Дует- първо място!
Наградите са .......... дипломи и плакет! Ега ти кризата, ега ти стимула! Mr. Green

Изкарахме си чудесно, макар че пътувахме с влак цяла нощ до София, че до Перник, че до Кюстендил! На връщане - същото, само дето мотрисата от Кюстендил беше директно за София, та отпадна едно прехвърляне в Перник!
И на отиване, и на връщане не спахме изобщо, пяхме и свирихме с малки почивки, нищо че имаме и над 80 годишни хористи. Идваха от всички купета да ни поздравят, какво ли са си казвали- тези луди пенсионери! tooth
В Кюстендил спахме в хотел "Велбъжд", до жп-гарата, близо и до читалището, то в малките градове всичко е близо! Хотела запуснат......ужас....мокета е сигурно от откриването му, леке до леке, тук-там изгорен, матраците- гръб на камила, чаршафите и хавлиите сигурно са от соца!
Добре, че персонала любезен и асансьора работеше, че до десетия етаж, щеше да ни вземе здравето!

Днес Изаура два пъти изпра, цветно и бяло, имах и на ръка пране, че за два дни тръгнах с три чанти багаж, аз спах и преди обяд и след обяд, сега ще бодърствам! Laughing
Не съм ви чела, отивам да прочета пропуснатото, което хич не е малко! hahaha

ЛЕКА  НОЩ !

# 544

Изчетох написаното, много е приятно като има маТриал!!! tooth

Нели, честито ти снаха, дано да е най-добрата! newsm10
Ти си толкова благичка, сигурна съм, че си идеалната свекърва! Heart Eyes
Да сте живи и здрави, да се разбирате и с младите и със сватовете, да се радвате на внучета!
Hug

За среща, както писах на 19, 20 и 21 октомври съм на песенния фестивал във Варна.
За другите дати мога.
Не ви ли се струва, че ноември е много далече?
А защо не споменавате 22 и 23 септември, знам че е Ден на Независимостта, но няма да ходим на манифестация, пък и не вярвам да го отбелязвате кой-знае как в семействата си, то си е събота и неделя, ако сме в Търново, може пък пак да има светлинно шоу, а нищо чудно и в Стара Загора да  отбележат датата "по-така", та срещата ни да придобие и тържествен вид!

Предлагам, без да се налагам!
Аз това лято не се спрях, видях се и с доста кагебейки, така че и на датите на които не мога да присъствам да я направите, не се притеснявайте, няма да се обидя този път, така че действайте! Laughing

ЛЕКА !

# 545
  • София
Добро утроооо

Танче, честити ви награди. Не съм се съмнявала, щом там си ти   bouquet  bouquet  bouquet

# 546

Добро утро Simple Smile

Танита, неуморно момиче, поздрави за наградите и чудесното пътешествие  Hug Hug Hug

Римар, благодаря за кафенцето - и аз съм тук с моето   food010 kaffeetrmker_2

Хайде да си вземем сутрешната доза кофеин и да се заредим с положителни емоции за предстоящия ден - бъдете щастливи и усмихнати

# 547
Римар,Макавели  доБро утро ранобудници  Ама нали сте работливки  Аз сега се измъкнах от леглото ,направих кафето и ето ме тук !
Таниткеее,образ неземен ,как няма да спечелите???Бих се изненадала след толкова репетиции от ваша страна ,пък и както каза Римар  щом ти си там с твоите умения и артистизъм...
Хубаво ми е когато денят ми започва с добри новини и много настроение-както тръгне така и завършва Laughing
Днес ще ходя до счетоводството да нося документите на фирмата,ще купя лекарството на деди и ще се огледам за някой зеленчук да прибера в килера -нещо различно ми се ще да направя..
Затова ставам и тръгвам по задачките  да ми стигне деня за едно кафенце с приятелки от реолния свят  Joy
На всички ви по една  голяяяма прегръдка !

Айша сапунчетата АНТИПЕТНО може освен в дрогерии и в аптеки да ги има При нас  има всички продукти на Милва  и като идвам в София ще ти донеса от сапунчето ,ако не намериш

# 548
                 Добро утро!
                 Танитке,може да е диплома и плакет,ама важното е ,че вие сте първи!ЧЕСТИТО!  bouquet
                 Лек и спокоен ден! Hug

# 549
  • София
Едно пиленце ми каза ,че Янчето днес има рожденичка
. Мелче,да си много щастлива,много здраве икъсмет.

За мама Янче:

# 550
ЯНЧЕ,ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА РОЖДЕНИЧКАТА!КЪСМЕТ,УСПЕХ И МНОГО ОБИЧ ДА ИМА В ЖИВОТА И!

# 551
  • София

Добро утро, аз докато се наканя то станало вече почти обед.  Laughing

Много сте писали вчера и аз едва ви изчетох. Но така ми харесва да има материал за четене.

Янче, честита ти рожденничка! Да е жива и здрава и мноого щастлива!

Хубав ден, девойки!

# 552
Янче,честито ти рожденничка!Много здраве,радост и късмет! newsm59 newsm38    bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 12:59 от Ivllin

# 553
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Привет, момичета!
Качих снимки от неделя - срещата ни със Здравчето

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЕЛЧЕТО!
        БЪДИ МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВА , ЖЕЛАНА И ОБИЧАНА!

Янче, много здраве ти желая и само положителни емоции с близките ти!

Шпунцииии, много се радвам за теб, мила! Чудесна новина, тъй дълго очаквана......

Спорен ден на всички     thumbsup thumbsup thumbsup

# 554
Янче, да ти е жива и здрава Мелчето, да създаде здраво и хубаво семейство и щастието да и стане постоянен спътник!

Приятен и успешен ден на всички ви,девойки

Общи условия

Активация на акаунт