КГБ=Клуб на Готините Баби - 125.

• 60 240
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Янче,честита ти рожденничкаЖелая и да е здрава и обичана!Мел,цялото щастие на Земята да се стовари на главата ти!

# 556
  • Кубрат/ Пишурка

МОМИЧЕТАААА, ИЗПРЕВАРИХТЕ МЕ И МЕ ТРОГНАХТЕ! БЛАГОДАРЯ ВИ! Мелчето е у дома, прочете вашите поздрави и от сърце ВИ БЛАГОДАРИ! Довечера ще го отбележим (пък и зетчето ще дойде Laughing) скромно. А сега да поднеса една виртуална почерпка:

# 557
Янче ,да ти е жива  и здрава дъщеричката !Около нея да има много любов и много  положителни емоции!
А ти да  и се радваш !

# 558
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН ТАНЯ-БЪДИ ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА И НА СРЕЩАТА ИМА СИГУРНА ПЕВИЦА-ИЗЯВЕН ТАЛАНТ-ПРИЯТНА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ-НЕ СИ ДАВАЙТЕ МНОГО ЗОР!!!

# 559
  • София
Янче,
Честита ти рожденничка! Пожелавам да е здрава и много щастлива! И ти покрай нея също  Hug Hug Hug

# 560

Янче, да ти е жива и здрава дъщеричката - нека намери щастието, да го грабне в ръцете си и да го задържи безкрайно дълго

НАСЛАЖДАВАЙТЕ СЕ НА ВСИЧКО ОКОЛО СЕБЕ СИ И НЕКА ДОБРИТЕ НЕЩА ВИ БЪДАТ ВЕРЕН СПЪТНИК

За теб мила:

Спокойна вечер на всички   Simple Smile

# 561
  • София

Добра вечер и наздраве, дружки!  Къде се загубихте?

Пийвам си аз чашка мускат и ми е много гот, релаксирам и скоро май ще си отмъркам.

Тути, Здравче, разгледах снимките от срещата ви. Е, много сте хубави и волни като птички. А Нанси вече се момее. Хубави момичета сте всичките!  Hug Hug Hug Heart Eyes

Е, хайде със здраве и до скоро "виждане". А, забравих  - спокойна нощ!

# 562
  • София
Добър вечер от нас с Ани!
Янке, честит рожден ден на Мел!   bouquet
Пожелавам здраве и сбъднати мечти.
Наздраве от нас! Аз съм на бяло вино, Ани на швепс портокал  Laughing
Танита, честита награда - голяма работа сте. След толкова пътуване да имате сили и за победа - браво на вас.
Сега отивам да гледам снимки.

# 563
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Добър вечер , момичета!  bouquet
Нещо се размотавам и докато се усетя станало утре.  Mr. Green
Танче , евала! Честита награда! Hug
Сега се запътвам към фотосите от Тути.  Peace

Честит рожден ден , Мелче!
Много здраве , щастие , любов , късмет и сбъднати мечти!

# 564
Здравейте! Hug

Янче, честита ти рожденничка! newsm51
Да е здрава, обичана, влюбена, красива,
да има всичко, което я прави щастлива! Heart Eyes
                   Наздраве!  cheers        

Момичета, благодаря за поздравленията!  Heart Eyes
Може да не е кой-знае какво събитие, но за пенсионери хора си е голяма емоция!
Радвам се, че споделяте моята радост и въодушевление! /не всички, но те си знаят защо/
Като се пенсионирате, желая ви по-интересен, по-раздвижен, по-емоционален живот дори от моя!  thumbsup

На 30 август, като празнувахме в заведение рожденните дни на дамите от Клуба, родени през лятната ни ваканция, масите заредени, като за пенсионери де, акордеониста разтяга инструмента, бастунчетата подпрени на цветарниците, ноооо....всички баби на хорото!
Две "хигиенистки" се подпрели на стирките, гледат ни сеира и ни се радват естествено, едната ми каза "ох, искам и аз да съм пенсионерка и да си живея като вас!" hahaha
Правя си заключение, че е вярно казаното, че всяка възраст си има своята красота! Само здраве да е! smile3503

Мен вече ме "завъртя шайбата"!  Laughing  
Днес бях на първия Районен съвет, открихме официално учебната година, съставихме план за тримесечието, възложиха се задачите, уточнихме къде ще гостуваме и кой ще поканим да ни гостува, накрая му дръпнахме една почерпка и така! tooth
"Първото гости" ще направим в Балчик, че поканата е още от месец Май!

Утре, вече днес, 5 септември, от 10 часа ще имаме концерт в Морската градина, на Раковината,

варненки, които сте свободни заповядайте, ще се видим там! Hug

Чао, че трябва бързо да се наспя, време няма! Joy

ЛЕКА  НОЩ !

# 565

Добро утро Simple Smile

Аз съм тук с моето кафе Coffee
Тази къса работна седмица много ми харесва - докато мигнеш и почивката дошла  Wink
Пред мен се очертава пак домстой, но какво пък - ще си почина на воля Rolling Eyes

Хайде да се стягам за работа, а на вас желая прекрасен ден с много приятни емоции

# 566
  • София
Добро утро

makaweli мерси   bouquet
Вече пия второ кафе. Станала съм в 5ч. , просто се събудих и това е. Навремето едвам ставахме, а сега се кокорча като дърта баба  Joy
Хубав ден
И аз отивам да се потрудя, че стига толкова лежане  Laughing

# 567
Добро утро.
Пак навлязох във фаза ,,нямам време'', затова накратко.

На патерица - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЪЩЕРЯТА НА ЯНЧЕТО! Здраве, късмет и сбъднати желания!

Поздравления за неуморната Танитка, радвам се на ентусиазма ти и чакам деня, когато ще чуя поне една твоя песен на живо Simple Smile

Да е спорна, спокойна и достатъчно платена новата-стара работа на Римар, за ходи с удоволствие и желание.

Спокойна, удовлетворяваща и приятна работа и за нашата приятелка Мая.

Това е в кратък телеграфен стил, нещо ми зацикля бабешкия  акъл.
Ооо, ето  че са ме преварили - Римарче, Макавели  Hug приятна ви работа. А това със неспането трябва да е заразно сигурно Wink Simple Smile, и мен ме е хванал ,,този  вирус'' от известно време. Вечер ми се доспива рано-рано, като преспя няколко часа и до там.

Спорен последен работен ден на работещите в очакване на многото почивки. Хубав ден и не си забравяйте усмивките Simple Smile Grinning Laughing Heart Eyes. Heart Eyes

# 568
ДОБРО УТРО !
Макавели мерси мноого пенливо и ароматно кафенце-точно така го обичам
Даа идват почивни дни ,но за някои ,които работят  а за мен ...дори забравям кой ден сме  LaughingТанитка ще се опитам да бъда пред Раковината в 10 ч ,но съм изненадана че през деня  и то на 5 го правите ...Сигурно ще те погледам и послушам ако не възникне нещо непредвидено  и не мога да дойда след 3 часа
Знаете ли какво ми щукна тези дни - що не си правим отвреме на време конферентни разговори по скайп ?Бяхме го правили веднъж с Кари,Мариянка,Янчето  и имам много приятни спомени Просто ще си изберем ден когато сме си сами у дома и...хоп в уречения час ще се "видим и чуем" Sunglasses
Сега ви пожелавам един прекрасен ден !

# 569
                 Добро утро!Благодаря за кафенцето! Hug
                 Лек и спокоен ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт