КГБ=Клуб на Готините Баби - 125.

• 60 240
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Добро утро и честит празник!
Нели, много апетитна закуска, благодаря. Добре, че е само на екрана.

# 586
  • София
Честит празник!

Аз отдавна джъткам на компютъра. Чудя се дали да си направя още едно кафе  newsm78

# 587
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Добро утро и от мен!
                    Нели,благодаря за закусчицата и права си е Айша  Laughing добре,че е само виртуална.
                    Римарче , аз съм на третото кафенце,че и през нощта пих! Laughing

# 588
  • София
Май трябва да си правим среднощни седянки  Joy Мани, мани!!!

# 589
Май трябва да си правим среднощни седянки  Joy Мани, мани!!!
               newsm10 newsm51 atwork

# 590
Момичета, това е добра идея за среднощни седянки !Аз напоследък заспивам рано -към 10ч но явно се наспивам и като отворя очи в 2-2.30 та отива до сутринта Ако си сверим биологичните часовници колко му е да сядаме на  раздумка по малките часове GrinningСамо да не плетем или шиуем ,че не доскивам Joy

# 591

Ден на Съединението на Княжество България и Източна Румелия

Честит Празник

Хубав и щастлив празничен ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet  sun Flowers Four Leaf Clover

# 592
Здравейте момичета !!! Hug Hug
Честит празник !!!
Нелка , благодаря за красивата закуска... ! Grinning
Влизам набързо да рапортувам и пак изчезвам.
 Снощи по тъмно се прибрахме от вилата. Направихме лютеницата, стана чудесна.Малки и големи , се омазахме до ушите Laughing
Направихме и сок от домати и вече приключих със зимнината. Добре , че и децата бяха , та помогнаха по бързо да се оправим.
След обяд заминаваме до София целият екип  да видим и Наско и да му закараме някои неща , а да опита и лютеницата , че той е най големият и любител.  hahaha Отиваме днес и утре се връщаме.
Много  искам да се видя със софийските момичета , но няма да имам никакво време сега.
Пожелавам ви прекрасни почивни дни !
Целувки от мен !!!  love001  love001  love001 newsm44 newsm68

# 593
                Роси,твоя Наско в кой квартал живее?

# 594
Диди , Наско живее  точно до Министерството на регионалното развитие , до Раковска .

# 595
Здравейте!
Честит празник! bgТолкова ли е трудно да направим добро на себе си и децата си, да дадем пример на внуците и правнуците си за НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНО МИСЛЕНЕ И ПОВЕДЕНИЕ?
Нели мерси за закуската.Аз снощи стоях до късно и тази сутрин се "излюпих"късно.Много ни е объркан биологичния часовник hahaha hahaha
Празник,празник,но трябва да се яде.Аз отивам в женския кабинет -кухнята да творя Laughing Laughing
Приятен празник на всички!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 596
                Роска,следващият път като дойдеш и в Драконите! Laughing Много е близичко и Наско ще те доведе! Peace

# 597
Много ще ми е приятно и хубаво да се видим , но сега момента не е подходящ нито за мен , нито за вас. Разбрах , че Драконите  е наблизо и здраве и живот ще се видим.Когато човек иска нещо , то се получава , макар и по бавно  Laughing
Прегръщам ви всички !
Чао !!!

# 598
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

# 599
  • Кубрат/ Пишурка

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН !
Аз чакам да свърши серийката на Анжелка, че малко да се хоризонтираме. То стана почти 3ч, но нищо, нямаме час Joy

Общи условия

Активация на акаунт