КГБ=Клуб на Готините Баби - 125.

• 60 240
  • 725
  •   1
Отговори
# 600

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! bg

И аз вече ще си полегна, че съм гроги! tooth
Днес спахме до по-късно, реших да измия само терасите, че ми се видяха прашни, пък като се разработих на празника, та пуснах прахосмукачка, та стирка, Изаура изпра, прострях........работна баба, та "пушек се вдига след нея"! Laughing

И аз гледам сериалите "Времето лети" и "Щастливи заедно", за други нямам време. На "Щастливи заедно", днес беше много тежка серията и така бавно вървеше, че чак ми дотегна!

Чао, до после! bye

# 601
Здравейте и честит празник.
Аз нещо не го усетих като такъв днешният ден. Страшно много работа имах- и днес и вчера, но пък зора си заслужава Simple Smile, утре заминавам на моренце за  една седмица. Този път си имам другарче, мъжа ми се прежали Simple Smile да дойде с мен, може би след 4-5 годишно  прекъсване.

Не съм ви чела много задълбочено,  дано всички сте добре.
Не решихме кога ще се срещаме и къде. Аз се прибирам на 16 .09.,  но идея си нямам как ще ми се подреди живота  след това. Вие решавайте, аз ще гледам да се нагодя Simple Smile.  Дано мога, но моето присъствие не  от значение.

Хубави почивни дни момичета.
То четири дни си е направо малка ваканцийка Simple Smile, изживейте ги по най приятния за вас начин.
Лека нощ/

# 602
  • София
Джили, приятна почивка на моренцето. Хубаво си е там. Дано и времето да ви е хубаво и да си починете.
За сериалите - Времето лети си го гледам вечер на БТВ. Щастливи заедно нещо го зарязах, че гледах 1 руски сериал.  Но ще потърся да си го продължа. Иначе си платих 8 лв. абонамент за 1 месец Войо и там гледам Огледален свят. А БТВ подеха кампания против Ви бокс и другите сайтове и свалят всичко, качено там.  Cry Искат си само на тях да им плащат авторски права.

# 603
                  Привет,момичета!
                  Браво на вас работливки!Аз го ударих днес на хойкане из магазините.Пак се завърнах с чашки и куп джунджурийки.Малката щерка рече,че у нас има чаши колкото за един ресторант. Mr. Green Това ни е обща слабост с милото - чашки и чинийки. LaughingНякои съм купила и  изобщо не съм ползвала.Харесах си и един шкаф в ИКЕА за кухнята , но не бяхме взели достатъчно финикийци с нас.Шкафовете бяха два и ние се връщаме към нас и си говорим,че кой ли ще им обърне внимание  Laughing и като се върнахме за малко да изпуснем втория - първият го видях чакащ транспорт. Laughing Та сега чакам утре да ми го докарат и времето е от 15 до 21 часа.Май по нощите ще се появи. Mr. Green
                  Джили,приятна почивка на моренцето! PeaceПочивай активно,а след като се върнеш всичко ще си се уреди - не го мисли от сега.
                  Лека вечер и спокойна нощ на всички! Hug

# 604
Ето ме и мен!
Минавам да Ви видя преди сън.
Джили  приятни слънчеви дни на морето!
Дидиа честито придобивки!
Айша приятен филмов маратон!
Лека нощ момичета! Hug

# 605
  • Кубрат/ Пишурка

Бре, как така тази сутрин съм първа newsm78
Ха ДОБРО УТРО!
Да сложа поне кафенцето:

Приятен почивен ден!

# 606

Хи, хи, хиииии......................
Аз ли съм най-ранобудната? Хи, хи, хииииииииииии........

Тогава, закуската от мен!  chef
Топли милинки със сиренце и сладко от боровинки и чайче, и сокче! Да ни е сладко!

Янчето ме изпревари, ама аз нали не пия кафе, щях да го забравя, така че, кафето от нея! tooth

Джили, приятно плажуване, дано временцето да е с вас! Heart Eyes

Дидия, честита ти покупка, със здраве да си ползвате шкафа! Heart Eyes
На снимките видях страхотна усмивка! Hug

При нас подухва и май ще си седя в къщи! Mr. Green

Хубав ден, момичета, и пишете, де!   smile3523

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 09:09 от Tani-ta

# 607
Янчее пу втора !Мерси за кафенцето ,тъкмо стават две ! Hug
Вчера много рехаво беше тук ,но разбирам защо -Джили се готви за морето  и и пожелавам да си изкара на шест,Айша  е правила филмов маратон ,а Диди  е ходила по покупки !Момичета важното е да ви е приятно независимо къде и с кого сте !
Днес  и аз отпътувам към вилата ,но няма да останем да спим там така че довечера пак тук !
Ходих до си взема билети за Железния светилник във ФК и да ви призная се стъписах от цената Билетите са по 18 лв т е за два часа оставяш 40 лв с пуканките Laughing
Хайде оставям ви ,че трябва да се приготвям за отлитане
Хубав и интересен ден ви пожелавам ! Hug

Хехе Танчеее писали сме едновременно и вече не съм втора а трета  Laughing

# 608
  • София
 Пия си кафето. Внучетата играят около мен . Какво му трябва на човек.
 Тук надничам и "виждам" дружелюбни  хора ,а и видяни на  живо не един път....
Янче ,Танита благодаря ви за кафето и
 Дидия ние вчера бяхме на пазар д Оля да оборудваме децата за ДГ ,че омалели дрешките,не че си нямат ама пак да си начешем крастата. Подсети ме за Жабчето и нейния лаф за жена с пари,дето е като луд с картечница.
 Аз си купих чанта кожена и бежови летни обувки кожени на дупки любим модел без пета ,някога имах такива подобни.
 А се народили домати ,чакат ме две касетки да ги консервираме.Ама нека има.
 Малко късно с оглед ,че захладнява съм решила и да суша домати.
 Едни млях и в малки пластмасови шишета сложих във фризера. Други консервирах цели заляти със сок,други пекох в тава с чушки,едни пържих с лук и чушки . Днес мелене и пълнене и изваряване на пюре. Такива ми ти доматени истории...

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 09:10 от Шпунц

# 609
  • София
Добро утро и благодаря за закуската.
Аз засега минах само с кафе и сметанка. След малко излизам на зей-пазар.
Нели, цената за билети за театър ли е?
Ние тук зимата ходихме от другата ми тема на театър. Без да знаем хванахме промоция - в Народния театър целия декември 6 лв.
А за филмовия маратон - не, аз си ги гледам вечер един след друг. Почивните дни, докато съм в къщи комп. бърбори нещо и от време на време го поглеждам докато си върша другата работа.
Шпунц, в кулинарния мернах обяснения за сушени домати във фурна.

# 610
Докато чакам деди да дойде да ме вземе з вилата и пак тук
Да Айша за театър Признавам си че ми се сториха доста пари Е то всяко нещо си има цена ,но спрямо дохода ми...за мен са много !
Шпунци ,няма лошо  да трупаш зимнинка -аз поне така си мисля Сега ще обера последните зеленчуци и плодове от вилата и утре всичко ще прибера в консерви в хладилника Както казваш нека има !
Айде ставам вече че чух колата да паркира !

# 611
Добро утро,момичета! Hug Hug Hug
Янче,Танче мерси за кафето и закуската,аз съм на мляко с трици-брррр
Днес е облачно и нещо нямам хъс за работа-мислех  да пера пътека и да мия прозорци-с две думи битовизми
Шпунц,добра реколта си направила.Честито чанта и обувки ,със здраве да ги носиш Laughing
 Нели приятно изкарване на вилата.А билетите наистина солени
Танче ,Янче приятен и спокоен ден! Laughing
Айша и аз снощи гледах два филма  Simple Smile
Пожелавам ви релаксиращ ден!  bouquet  bouquet

# 612
                 Добро утро!
                 Този ден май съм последна!Поспаланка! Embarassed Ама като се ококорих в 2 ч как да не се събуждам чак сега!
                 Танче,таз усмивка колко пилене падна истина не е! Sick Бях решила да си извадя всичките зъбки и.......кастанети.Доктора ми е съсед и като се започна..... ooooh!........даже вчера ме видя и вика "нали щеше да ми се обадиш в сряда"  Mr. Green Да,ама не се обадих!Дадох си почивка,че зъботехника е в отпуск и трябва да ми направи един мост на долната челюст и аз реших поне докато се върне да позабравя машинката и пиленето с упойка,че само като си представя иглата. #Crazy Ама ще издържа няма накъде да мърдам. ooooh!
                 Шпунц,със здраве да си носите новите дрешки и ти и прекрасните сладурковци!
                 Ние купихме по една раница на Мими и Ран от ОМВ-бензиностанциите!Някакви точки събираше малката щерка и ние ги ползвахме.Купихме и всичко за първокласника,а за Мими още не знаем какво ще трябва та купихме само няколко неща.
                 Днес ще си чакам шкафа и цял следобяд ще вися.Дано го докарат в началото на срока ,а не в 21ч. Mr. Green
                 Лек и спокоен ден!

# 613
  • София
 Дидия все забравям да ти кажа ,че видях внуците ти. Да са ти живи издрави. Сладури като баба си. Сега установих ,че ина мен ми трябва шкаф за коридора има една чупка,там стои една ракла сега и помияра я препикава. Sick
 Може ли да ми покажеш шкафа от сайта на Икеа -обичам. Praynig
 Дидия,Нели да ви се връщат по хубави неща. Peace
 Айша  Hugточно от готварския видях тази рецепта за сушени домати. Мойто мъж си спомня ,че някога баба му сушала домати иги нижела като пипера. newsm78
 Танита не го вярвам ,че ще устискаш цял ден в къщи. Wink

# 614

Нали съм си работна, рано-рано избърсах праха по старите ми мебели, изпържих снощи изпечения пипер, направих набрана баница, че отдавна ми се хапваше, от вчера има сатлинка/наденички/ за младите, аз я карам на постно, когато мога! Mr. Green

Тъкмо седнах да видя нещо интересно из града, че да хукна след обяд и виждам какво е писала Шпунц за моята скромна персона! Hug

Шпунц, много си права, не ми се стои в къщи ИЗОБЩО! Дори докато пържех пипера на терасата си мислих за теб, съвсем сериозно!
Беше писала преди време, че със земляка празнувахте годишнина в Копривщица, а там не съм ходила никога, та сядам аз да проверя "как се стига до Копривщица?", и прочитам написаното! tooth
Знам, че никой няма да ми "уйдиса" на акъла и да тръгне с мен, ама поне докато търся "ще преживея една разходка" из този красив град!

Чао, ще ми започне сериала! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт