The Hunger games movies

• 49 213
  • 686
  •   1
Отговори
# 675
Да, 1:1 е във филма. (Може ли с Дивергенти да са от едно студио и онези да си правят толкова свободни съчинения, умът ми не го побира  ooooh! Онзи ден гледах трейлър, потрес.)

# 676
  • Варна
Дивергентите не съм ги чела, само филмите гледах. Толкова ли са променени  Thinking

# 677
Дивергентите не съм ги чела, само филмите гледах. Толкова ли са променени  Thinking

Ми, от това, което видях за 3-тия филм, сякаш съм чела друга книга. Отгоре-отгоре има нещо общо Grinning

# 678
Аз пък бих се радвала да бяха попроменили малко края...на мен лично не ми харесва много. Но все пак ще изгледам с удоволствие филма, въпреки Катнис Simple Smile  Laughing

# 679
  • Варна

Ми, от това, което видях за 3-тия филм, сякаш съм чела друга книга. Отгоре-отгоре има нещо общо Grinning
Ясно. Ми тогава май по-добре, че не съм чела книгите  Laughing

# 680
  • София
Изгледал и много доволен.  bowuu

Лоурънс си е Катнис от книгите. Никоя друга не може да я изиграе така.  Heart Eyes
Тъй, значи строго са се придържали към книгата, което понякога не е много хубаво, но в случая поне за мен са взели правилното решение. Хареса ми много, но някак си първата част като изключим завършека сериозно увисва. Сякаш нямаше смисъл от това разделяне ала Хари Потър и Зазоряване.
Актьорите са се постарали, екипа, техниците, всички са на ниво.
само един момент не ми допадна и можеха да го изпипат по-добре

не чети за бога ако не си чел последната книга или не си гледал последния филм
Скрит текст:
смъртта на Прим... Буквално за секунда бе взривена от втората вълна, в книгата си спомням, че Катнис я виждаше как гори и се топи, преследваше я после и като кошмар и бе най-тежкия и депресиращ момент за мен, даже тогава плаках. А тук само леко се загатна доста по-късно за това, а Катнис отприщи насъбрания гнява и тъга по котката, която винаги следваше сестричката и, а по нея съскаше, но това също го имаше в книгата. А може нарочно да са ни спестили тази гледка, защото филма се гледа и от много деца и юноши...

# 681
Точно щях да ти казвам PG13, но ти си го каза сам в последното изречение Grinning

# 682
  • Разпиляна във въображението
Изгледах филма и съм много доволна. Играта на Джен за мен беше страхотна. Предаде чувствата, които трябваше и ги усетих. Моментите им с Пийта  Heart Eyes, груповото ахкане и ръкопляскане на края на прожекцията  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мутовете ми разказаха играта. Смачках ръката на ММ, а би трябвало да съм свикнала след като следя Живите мъртви Crossing Arms

# 683
  • Варна
И аз го изгледах  Heart Eyes Страхотен филм. Много ми хареса играта на  Джен и Джош. Страхотен край  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Абе всичко ми хареса  Heart Eyes При нас също  ахкане и ръкопляскаха на няколко места. Беше много готино. Ръкопляскаха и на
Скрит текст:
Хеймич и Ефи като се целунаха  hahaha Това не го очаквах в филма, но ми хареса.

# 684
  • Разпиляна във въображението
·٠• Hrisi•٠·, и при нас така. Даже
Скрит текст:
подсвирване имаше
.

# 685
  • Варна
·٠• Hrisi•٠·, и при нас така. Даже
Скрит текст:
подсвирване имаше
.
Явно доста хора са чакали с нетърпение финала  Party

# 686
  • София, Дървеница
Гледах последната серия и много ми хареса. Поплаках си на някои места.
Адмирации за всички актьори, но най-вече за Джен и Джош, според мен те направиха поредицата...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт