Екобебета и деца V

• 95 814
  • 518
  •   1
Отговори
# 15
абел, тези памперси са супер.  Heart Eyes

# 16
  • T"A
Здравейте,

някоя от мамите с по-малки дечица има ли поглед над тези - Биоразградими еко-памперси и хипоалергенни мокри кърпички:
http://www.amazon.co.uk/Nature-Babycare-Newborn-Size-Nappies/dp/ … FY/ref=pd_sim_d_1

Памперсите са Ок, мен ме дразнеше, че лепките не затваряха добре, но с по-плътно (по тялото) боди или ританки този проблем се решава. Имай предвид и че са обемни, не са като не-еко-вариантите  Peace

# 17
  • София
Mentha, благодаря Simple Smile
Приятели чакат бебе и си говорихме на тази тема, ще предам твоите впечатления.

# 18
Честно казано, нито съм забелязала да са кой знае колко обемни, нито съм имала някакви проблеми с лепенките...

# 19
  • Edinburgh-UK
и ние ползваме такива памперси за през нощта и за навънка през деня.Много съм доволна от тях.С две ръце ги препоръчвам след многократните пелени  Peace

# 20
  • София
И аз съм ползвала такива памперси с голямото си момче. Ами доволна бях, не съм имала проблеми с лепенките, нито с обема им  Rolling Eyes

Арлина, за измиване на ръчички ползваме този с помпата, с цитрусов аромат

# 21
  • T"A
Аз съм ползвала три вида екопамперси и сравнявайки ги с масовите, нееко-варианти, всички са ми се стрували по-обемни и по-твърди. Химикалите са вредни, но явно с тях се постига някакъв ефект при обработката на целулозата  Rolling Eyes

Ето тези са другите, също не са лоши  Peace  (при нас те са малко по-евтини и често по-предпочитани, въпреки че аз харесвах повече шведските от линка на абел).

# 22
  • София
Благодаря ви, момичета   bouquet
Около мен никой не ползва еко-пелени и освен моя опит с многократни пелени  с еднократни вложки, нямам много впечатления.

Ако някоя мама ползва многократни пелени, имам за тях два неотворни пакета еднократни вложки (екологични) - може да ми драсне на лични, ако е от София да и ги дам.
/една мама ми беше писала зимата, но не беше за София и така и не и писах, ако чете да ме извини.../

# 23
  • София
Здравейте,
вчера успях да посетя магазина за пчелни продукти на Хр. Ботев 38,
не успях да разпитам много подробно понеже много бързах,
но си купих пчелно млечице, прашец, малка пита с мед, пчелен клей (прополис) и восък.
Предалгаха  много красиви восъчни свещи, много от тях бяха на животински фигурки и са хубав подарък според мен Simple Smile
Имаха страшно много видове мед, не успях да ги огледам, но цените бяха нормални.
www.bulgarskimed.com - това им е сайта.
Не знам дали са био/еко - при следващи визити ще разпитам пак, но поне са производители.

# 24
  • София
  Абел, аз не смея да купувам от производител, само защото го произвежда. Често пчеларите хранят пчелите със захарен сироп, разреждат меда , добавят знайни и незнайни съставки, само за да увеличат количеството, претопяват, за да подобри търговския си вид и т.н . Купувам само от познати и познати на познати  Laughing Някога свекърва ми е гледала пчелни кошери, но само за семейството си и когато и обяснявах, че съм  купила мед от пчелар тя само ми се подсмихваше, докато не ми разказа тайните от кухнята.
 Ето една статия как се избира мед http://margaritta.dir.bg/2005/noemvri/01med.htm

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 14:14 от Слънчев ден

# 25
  • София
Абсолютно съм съгласна със Слънчев ден  Peace Имаме един мед от точно този производител, не е мръднал на консистенция от около година. Това ако беше истински мед, без добавки, да се е захаросал отдавна.

# 26
Аз също купувам мед само от познати!

# 27
  • София
Simple Smile Това не го оспорвам. Мед си купувам от едно и също място вече десет години сигурно и нямам забележки, но до сега не съм ползвала активно другите пчелни продукти и не съм ги питала предлагат ли.
Сега ми трябваха млечице и восък, та реших да опитам тези, като най-близки Wink

Между другото - има някои видове мед, които не се захаросвали, забравих от кои билки бяха - специфична особеност.
При пчелното млечице ме притеснява транспортирането, защото било силно чувствително на топлина, някоя от вас  купува ли от някъде?

# 28
endira, благодаря за предложението. Ще го имам предвид, ако правя поръчка от този сайт (от там си купувам пелените), но за сега ще търся нещо от България. Не ми се плаща доставка само за едно шишенце.

# 29
  • София
  Купувала съм от аптека "Вербена", но идея си нямам как е транспортирано.  Беше 10лв шишенцето.
 Акациев мед не се захаросва или по-точно - много бавно.

Общи условия

Активация на акаунт