Екобебета и деца V

• 95 811
  • 518
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Здравейте,
Ползвате ли натурални репеленти за децата под годинка? Търся си комбинация от масла да си направя за малкия та ме интересува някой дали може да помогне. Кои са най-подходящите етер. масла за бебета и могат ли да се изперат  напълно ако ги пръскам върху дрехите?

# 511
Аз си поръчах натурален, правен със зехтин, рициново масло, пчелен восък, етерични масла Кедър, Лимонова трева, Цитронела, Здравец, Розмарин. Но не знам пропорциите

# 512
  • Пловдив
Аз си поръчах натурален, правен със зехтин, рициново масло, пчелен восък, етерични масла Кедър, Лимонова трева, Цитронела, Здравец, Розмарин. Но не знам пропорциите
пиши от къде го поръча?

# 513
Сътворено с любов във ФБ

# 514
  • ул. "Мечтание"
Втора година използвам и аз същия. Имам две приятелки, които също го използват и трите сме доволни.

# 515
Все още съм в търсене на "идеалната" бутилка за вода.
Шушулче, дали намери вече идеалната? Мислих да взимам на SIGG алуминиевата, вътре била със специално покритие, безвредна, ВРА фри, но четох отрицателни отзиви за неприятен мирис и вкус на водата. Някой да ползва случайно да сподели мнение?
Някой да е чувал за Таперуер и на Мататама
Искам и една за колата, мисля да е стъклена, какво ще кажете за Flashka, която структурирала водата?

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 23:23 от Лъки

# 516

Някой да е чувал за Таперуер и на Мататама
Искам и една за колата, мисля да е стъклена, какво ще кажете за Flashka, която структурирала водата?

Миналата седмица една мама във Фейсбук сподели, че се е разтърсила, относно материала на шишетата EQUA и не й харесал особено. Ще го търся, ако някой иска. Не вникнах, защото ние с малката така или иначе пием от такива бутилки, но реших да ги сменя и най-вероятно ще поръчам от френския сайт, на първа страница май го имаше.
Шушулче, там има и Klean Kanteen

Това ми е мнението за EQUA плюс, че започва да ми се захабява отвътре капачката и е по-трудно, към невъзможно чистенето. Още караме на тях и аз още търся алтернатива Simple Smile Май вече наистина ще поръчам от Франция, но там изборът ми е по-малък, защото не искам тип сламка, спортните, а повечето са такива, които харесвам

# 517
Не. Т.е. Не съм търсила.
За Флашка ми изглежда безумно да дам толкова пари за стъклено шише. Stop
Мнение за лосиона за слънце на Био Г имате ли?

# 518
  • Edinburgh-UK
ние ползваме вече 2 години шишета на sigg и съм доволна ,вкуса на водата не се изменя но сокове не пием я тях ,аз не им давам сокове купешки а като правя в къщи сок си ги пият в стъклена чаша на момента .Сега малкият тръгва на училище и търся хубаво шише но да не е скъпичко че ако го губи много скъпо ще ми излиза да купувам нови .Препоръка моля ?Имаме и ма klean kanteen ,боята му почна да пада за разлика на sigg което е изтърпяло какво ли не и не е помръднало ,тапата му тръдно се мие и е по-тежко

Общи условия

Активация на акаунт