Екобебета и деца V

• 95 827
  • 518
  •   1
Отговори
# 435
Много ти благодаря за мнението. Засега гледам Klean Kanteen i Onya, a v Amazon има и някакви MIU, стъклени са. Ще поразгледам и ще споделя какво съм избрала.
Ти Крокодила от къде го купи?

# 436
От английския амазон.

# 437
Миналата седмица една мама във Фейсбук сподели, че се е разтърсила, относно материала на шишетата EQUA и не й харесал особено. Ще го търся, ако някой иска. Не вникнах, защото ние с малката така или иначе пием от такива бутилки, но реших да ги сменя и най-вероятно ще поръчам от френския сайт, на първа страница май го имаше.
Шушулче, там има и Klean Kanteen

# 438
  • София
Търся бразилски джапанки Havaianas.
До скоро ги купувах от някакъв магазин в първия софийски мол, но магазинът вече не съществува.
Не искам никакви други джапанки Simple Smile
Хаваянас са от каучук и освен, че не са токсични, са много удобни, весели и разнообразни като цветове.
Та купувах ги аз за 10 до 15 лева, различните модели и размери (за цялото семейство).
В момента има в Декатлон, но са в пъти по-скъпи, и то само за възрастни има.
В сайтовете също са на такива цени http://djapanka.com/16-zhenski

В "немските" магазини в момента има прекрасни кутии за храна за училище (немски), за работа и за парти - грамадни, като табла с похлупак (швейцарско производство) - с намаление са почти всички.

# 439
Купувала съм преди години от аутлет на Хотспот. Но не помня точна цена.

# 440
В "немските" магазини в момента има прекрасни кутии за храна за училище (немски), за работа и за парти - грамадни, като табла с похлупак (швейцарско производство) - с намаление са почти всички.
От какъв материал са?

# 441
  • София
До скоро ги купувах от някакъв магазин в първия софийски мол, но магазинът вече не съществува.

Помниш ли как се казваше магазина?

# 442
  • София
От какъв материал са?
РР основно
и още два вида пластмаса, но не погледнах какви
най-готина беше една 550 мл швейцарска, без бисфенол, със силиконов уплътнител на капака и 4 закопчалки

Купувала съм преди години от аутлет на Хотспот. Но не помня точна цена.
Yoanny , да, магазинът в мола на бул Стамболийски е бил на Хотспот, но на сайта им има телефон, който не вдигат, а на мейла си не отговарят,...

# 443
  • Пловдив
Моля ви, споделете как се справяте със силно зачервено дупе?

# 444
  • София
Моля ви, споделете как се справяте със силно зачервено дупе?

Аз си взимам това кремче, но то си е правено в хомеопатичната аптека. Струва 3.20 лв, а ми стига за доста време. В Пловдив сигурно има такава, която да си приготвят. Покажи им снимката Peace

Скрит текст:

# 445
Момичета, само еколина ли се продават бутилки onya? Спрях се на тях като вариант на бърза доставка, но нямат 500 мл, а от др размери са мн обрани откъм цветове. Исках 500 мл за детето и 750/1000 мл за мен, но наличните цветове не ми харесват Confused.

# 446
И аз да попитам в тон с горния пост, ползвате ли бутилка за многократна употреба и каква? Обмислям да си взема.

# 447
  • Варна
Здравейте. Препоръчайте крем срещу обрив от памперси. Тук от темата съм си запазила този http://www.iherb.com/BabyGanics-Hiney-Helper-Soothing-Diaper-Ras … -4-oz-113-g/45899 , но сега виждам, че има кофти ревю. Не държа да е от АйХърб, дори предпочитам да мога да поръчам от България, за да дойде по-бързо. Сега мажа само с кокосово масло и има подобрение, но ще се радвам на други (изпробвани) идеи.

# 448
  • София
Здравейте. Препоръчайте крем срещу обрив от памперси. Тук от темата съм си запазила този http://www.iherb.com/BabyGanics-Hiney-Helper-Soothing-Diaper-Ras … -4-oz-113-g/45899 , но сега виждам, че има кофти ревю. Не държа да е от АйХърб, дори предпочитам да мога да поръчам от България, за да дойде по-бързо. Сега мажа само с кокосово масло и има подобрение, но ще се радвамo на други (изпробвани) идеи.

Малко по-нагоре на страницата препоръчах моето кремче:) Продължавам да съм много доволна от него!

# 449
Аз съм ползвала лвкарств за подсичане, но съм я мазала само няколко пъти с него. За около 2 дена се оправи налълно. После го подарих на комшийката. Спрях да ползвам мокри кърпи и никога повече не и се е налагало.
Ако наистина прилича на обрив и не минава от самосебе си, най-вероятно са гъбички. Трябва да го види лекар.

Общи условия

Активация на акаунт