Екобебета и деца V

• 95 837
  • 518
  •   1
Отговори
# 210
Да върна малко темата назад по въпроса за парочистачките.
Ползвам керхер парочистачка и прахосмукачка в едно, на всяка стая сменям ккърпата /а в някой случай и стара хавлия увита на накрайника, или стара памучна фанелка на мъжа ми  Simple Smile/ и след това всички къпри в пералнята на 90 градуса, всеки път, понякога като мия пода събирам кърпите в една торба, и като мия след 2 дни пак, пускам всичките наведнъж в пералнята. Май като се замисля само така правя. Имах и само парочистачка на керхер, значително по -евтина е , около 220-230 лв. но и мощността и е по -малка.

Не знам дали трябва тук да попитам, но не знам къде, моля да ме насочите ако греша.
Налага се спешно да боядисваме, търся био латекс, бои или каквото и да е друго предложение. Преди време бях чела нещо по въпроса във форума, но къде и какво беше не помня, а  и не мога да го намеря.
Благодаря предварително.

# 211
...
Не знам дали трябва тук да попитам, но не знам къде, моля да ме насочите ако греша.
Налага се спешно да боядисваме, търся био латекс, бои или каквото и да е друго предложение. Преди време бях чела нещо по въпроса във форума, но къде и какво беше не помня, а  и не мога да го намеря.
Благодаря предварително.
Може да погледнеш бои caparol.

# 212
N.M.W. БЛАГОДАРЯ

newsm51

# 213
Страхотна темичка
засега се включвам само вместо запис Simple Smile

# 214
Аз май съм за тук. Извинявам се, че е само "запис", ама иначе ще ви загубя.

# 215
  • София
Био боя за вътрешни стени - вар, диша, естествен бактерицид, пуска "бяло" и хората не го искат. За да не пуска, се слага добавка, която обаче , според мен, влошава другите свойства. Баба ми всяко лято варосваше къщата. Много ме е яд, че нямам поддръжници Sad

Естествени глинени бои - в един стар, вече недействащ ресотрант "Слънце луна" беше боядисано с тях, но не знам дали в действащите сега са ги използвали, за да се видят.
Потърсих с търсачката и нищо не намерих.
Имаха 2-3 нюанса на керемидено-охрено. В ресторанта бяха използвали и с добавка от малко слама, за разнообразие. Всички много харесахме изпъленнието.

На Caparol са хипоалергенни, но са латексови. Имат и безвреден дори за бояджията вариант (не само по време на експлоатацията). Писала съм преди време в тази тема, но и това не можах да намеря.

Има и други производители, които казват - "без олово, ...." (без парабени, без консерванти... Simple Smile ) ама това "без" не е като да кажат "съдържа само това:...."

Има и такива, които ни промиват главите, че са на водна основа , но това за мен никак не е досаттъчно. Само избиране на по-малката злина.

ДА си похваля за стотен път прахосмукачката с воден филтър - на Самсунг. Захвърлила съм скъпата обикновена АЕГ  в мазето и не знам за какво бих я ползвала

Последна редакция: пн, 19 авг 2013, 12:24 от ЗаСлон

# 216
ДА си похваля за стотен път прахосмукачката с воден филтър - на Самсунг. Захвърлила съм скъпата обикновена АЕГ  в мазето и не знам за какво бих я ползвала

Точно съм на вълна прахосмукачки! Може ли линк или модел, моля  bouquet

# 217
  • София
http://www.emag.bg/prahosmukachka-bez-torba-samsung-2l-teleskopi … 420/pd/EH1M7BBBM/ изглежда така, но може би тази е подобрена, защото името не е същото
тежка е, но красива Simple Smile , мия поне 5 минути контейнера, досадно е да се чисти само когато имаш време и за измиването , че и после поне ден-два за изсъхване на елементите...
беше няколкостотин лева преди 2-3 години(400)

# 218
Знаете ли бг сайт за поръчка на биоразградими пелени за еднократна употреба ("памперси")? Трябва ми размер 4-9 кг. , а питах в "Естествени идеи" и "Екомама" и не правят май доставки на Wiona и Naturae от съответния размер Sad.

# 219
# 220
Благодаря ти много Simple Smile!

# 221
http://www.emag.bg/prahosmukachka-bez-torba-samsung-2l-teleskopi … 420/pd/EH1M7BBBM/ изглежда така, но може би тази е подобрена, защото името не е същото
тежка е, но красива Simple Smile , мия поне 5 минути контейнера, досадно е да се чисти само когато имаш време и за измиването , че и после поне ден-два за изсъхване на елементите...
беше няколкостотин лева преди 2-3 години(400)

Благодаря!   bouquet То ние и толкова често чистим, все ще преживея миенето на контейнер веднъж седмично. Пък до другото чистене, вярвай ми, ще има достатъчно време да изсъхнат елементите  Joy

# 222
  • София
chugra, много съм ти благодарна, защото заради теб вдигнах прахосмукачката да видя какъв модел е по-точно и видях някакъв странен капак, отворих го и вътре.. хоп, хепафилтъра  Joy
така че го измих за пръв път (има и един друг филпър който се пере, а з не се бях замисляла че е е обикновен дунапрен  и не може това да е хепафилтър Simple Smile )

Моделът на моята прахосмукачка съвпада с този на линка Simple Smile

# 223
Как съм ви изпуснала до сега Simple Smile

Повечето момичета ги виждам в Многократните Simple Smile , ама чак сега намерих темичката.

# 224
Знаете ли бг сайт за поръчка на биоразградими пелени за еднократна употреба ("памперси")? Трябва ми размер 4-9 кг. , а питах в "Естествени идеи" и "Екомама" и не правят май доставки на Wiona и Naturae от съответния размер Sad.
Виона не са биоразградими - просто целулозата не е обработена с химикали. Инак си имат гела, който се разгражда 250-400 години. За Натурае не знам.. Инак Виона ги има в Биомаг, както и в повечето големи аптеки  Peace

Общи условия

Активация на акаунт