Екобебета и деца V

• 95 833
  • 518
  •   1
Отговори
# 225
Знаете ли бг сайт за поръчка на биоразградими пелени за еднократна употреба ("памперси")? Трябва ми размер 4-9 кг. , а питах в "Естествени идеи" и "Екомама" и не правят май доставки на Wiona и Naturae от съответния размер Sad.
Виона не са биоразградими - просто целулозата не е обработена с химикали. Инак си имат гела, който се разгражда 250-400 години. За Натурае не знам.. Инак Виона ги има в Биомаг, както и в повечето големи аптеки  Peace
В "Зелена Земя" ми бяха дали мостра на някаква френска марка, която твърдеше, че е 90 и няколко процента разградима, но не помня името. Не ги виждам на сайта им, но можеш да им звъннеш и да ги попиташ дали имат и дали правят доставки, ако решиш. Човекът в магазина ми направи страшно добро впечатление.

# 226
http://www.emag.bg/prahosmukachka-bez-torba-samsung-2l-teleskopi … 420/pd/EH1M7BBBM/ изглежда така, но може би тази е подобрена, защото името не е същото
тежка е, но красива Simple Smile , мия поне 5 минути контейнера, досадно е да се чисти само когато имаш време и за измиването , че и после поне ден-два за изсъхване на елементите...
беше няколкостотин лева преди 2-3 години(400)

Мерси за инфото. От известно време им се чудя на тези прахосмукачки без торбички, струват ми се много по-добър вариант от стандартните.

# 227
Предстои ми захранване и съответно взимане на столче. От какво са били доволни мамите на по-големи деца? Масовото, което се предлага, е с доста PVC, което точно за хранене не ми се струва много удачно...

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 18:49 от ada_smiles

# 228
  • София
http://prodavalnik.com/prodavam-detsko-stolche-i-masichka-za-hranene-i29614375
 Моите деца имат подобни. Изключително съм доволна, но цената, за която ги купих е на 1/3та от посочената. Непрекъснато ги ползвам, не само за хранене.

# 229
Предстои ми захранване и съответно взимане на столче. От какво са били доволни мамите на по-големи деца? Масовото, което се предлага, е с доста PVC, което точно за хранене не ми се струва много удачно...

Има голямо разнообразие и от дървени модели в нета ...

Това е сгъваемо ...

Това пък е тип стол с маса .....

... ако, разбира се, не те притеснява това, че храната няма как да се задържи на таблата.  Simple Smile

# 230
Аз бях харесала това, но за съжаление, когато търсех не можах да го намеря никъде, а държах да го видя на живо.
От сегашния ми опит: ние носим столчето навсякъде, когато пътуваме с кола, така че най-важното, което нямахме предвид, когато го вземахме, се оказа лесното разглобяване и компактността.

# 231
Ули, страхотно е! Тъкмо се оглеждам за нещо компактно, че постоянно пътуваме. Благодаря, че сподели!   bouquet

# 232
A да попитам за еко списъче за първите покупки на бебо Simple Smile

Също да питам има ли мами които гледам съвместно куче и бебе? Защото аз моето куче не мисля да  го махам, може би в началото да стои повече в друга стая  Thinking

# 233
"

Също да питам има ли мами които гледам съвместно куче и бебе? Защото аз моето куче не мисля да  го махам, може би в началото да стои повече в друга стая  Thinking

Аз съм с куче и бебе, не съм ги разделяла изобщо.

За списък - аз имах купища неща "наследени" от бебето на приятелка...и в крайна сметка само дрешките ползвах. Козметика - никаква, играчки - няма интерес, лекарства "за всеки случай"- за щастие не боледуваме...

Преносимо "столче":

# 234

Не знам какво точно имаш предвид под еко списък, но ще ти трябва ножичка за рязане на ноктите, залъгалка и дрешки. Непромокаеми постелки също.

# 235
Залъгалката за мен е абсолютно излишна вещ.

# 236
Първите няколко месеца само пилех ноктите...
И непромокаема постелка съм ползвала само при смяна навън.

Но си имам малки пешкирчета, които ползвам вместо мокри кърпички, пеленки, които си постилах за смяна (ако е навън върху постелката от по-горе)

# 237
Залъгалката за мен е абсолютно излишна вещ.

Да, и моето не я искаше в началото, но като започна да си лапа пръстите, реших, че е по-добре със залъгалка.

Първите няколко месеца само пилех ноктите...

Но после ги режеше, нали? Значи все пак трябва ножичка, дори и да не е в началото.

И непромокаема постелка съм ползвала само при смяна навън.

Но си ползвала, значи не е излишна Simple Smile

# 238
О, не казвам, че са излишни. Но не са и "спешни".
Постелката ми беше в чантата за памперси (подарък, че беше и скита).

Залъгалката тук казват ако се ползва, да не е преди 6тата седмица, за да свикне със сукането.

Друго, за което се сещам е количката. Аз количка не исках и купихме раничка. Обаче първите дни себе си носех трудно, бебето ме беше страх да го напъхам вътре... Едни приятели ми бяха дали тяхната количка, та така излизахме. Но пък бяхме навън от втория ден след раждането. Една седмица по-късно зарязах количката и до момента ползваме много рядко.

# 239
О, да. Нищо не е спешно. Първото най-необходимо са дрешките. Всичто друго може и после да се купи.

Общи условия

Активация на акаунт