Истанбул на К.о.т.к.и.т.е. - 13

• 69 121
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Тарталета, храна БОЛ дето се вика. На всеки ъгъл кажи речи има Симид сарай.

# 571
На всяка крачка извира, манджа да искаш  Laughing

# 572
  • България, София
Ама с каква скорост пишете, момичета, не мога да ви догоня. Нещо напоследък изоставам  Mr. Green

Някой по-горе беше питал за Египетския пазар. Египетския пазар и пазарът на подправките са едно и също нещо Hug

Танче, Беличке, и аз купих от кашкавала на конци, слава Богу само половин килограм. И доста време се борихме с него. Наистина, като опитва човек, струва му се добре, а всъщност е доста солен. Слагах го на сандвичи в микровълнова, на пълнени патладждани във фурната - не ще да се разтопи като нашия кашкавал. Не знам дали и измежду кашкавала на конци има различни видове, но май сме уцелили нещо сходно, което не е баш по наш вкус.

Танче,
Скрит текст:
пиперът е прекрасен  Hug Още веднъж благодаря  newsm51 newsm51 newsm51

# 573
Момичета, не знам дали някой назад в темите е публикувал това. Извинение ако се повтарям. Това са виртуални турове из дворците в Истанбул и други забележителности.

http://www.3dmekanlar.com/en/dolmabahce-palace-2.html

Видя ми се доста интересно!!!

# 574
  • Варна и...духом на Босфора
Четох, четох, неначетох се  Grinning Утре вечер пътувам за Истанбул, организирана екскурзия с Авистра.
Програмата е- обзорна обиколка; Синята джамия, Хиподрума, Египетски обелиск, Змийска колона; Босфорския мост; кафе в азиатската част
втори ден- Долма бахче, Цистерната на Базиликата
трети ден- Св.София; Топ капъ; Св.Стефан; Вселенската патриаршия и Египетския пазар
четвърти ден- Форум Истанбул, Икеа, Аквариям Тюркуазу; Одрин

Програмата е със свободно време следобедите. Настаняването е в хотел Маринем. Какво бих могла да видя още през това свободно време? От хотела как да стигна до Йеребатан( нещо, което се запалих да видя от вашите писания)? Какво още си заслужава да видя, но да не ми е твърде далеч, че не знам ще има ли някоя сродна душа да обикаля с мен, а ме е страх да не се загубя  Crazy Crazy  Blush Благодаря предварително!
Тарталета,хотела ви е от горната страна на трамвайната линия,до Ташхан,и хотелите Загреб и султан Отел. Спускаш се надолу до спирката,вземаш трамвая и си на Иеребатан. Слизаш на СултанАхмет

# 575
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Днеска видях оферта на един офис на Караджъ - 3 нощувки, дневен преход - 205 лв. Ама е само от София май...

# 576
Хм, Караджъ досега никога не са имали дневен преход  Thinking Бих се радвала, ако повече агенции се сещат за нещо подобно. Особено ако се вземе предвид чакането до обяд, ако не настанят групата веднага, което е в повече от половината случаи... По- добре да се тръгва в 6 сутринта и да се стига тъкмо за обедното настаняване.

# 577
  • Велико Търново

Лек път и приятно изкарване на всички заминаващи. Hug

Аз също стегнах багажа и утре рано сутринта потегляме. Като се върнем, живот и здраве, ще се отчета със снимков материал. Simple Smile

Приятни почивни дни на всички КОТКИ и до скоро.  bouquet

# 578
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ето я офертата, ама била 210, не 205  Blush

http://www.nasamnatam.com/ekskurzia/Ekskurziia_do_Istanbul_Dneve … htuvki-69808.html

Малко късничко ми е пристигането нещо  newsm78

Лек път на всички заминаващи и днес и утре  Hug Да си изкарате страхотни и да снимате и да видите  много  Mr. Green

# 579
  • Варна
Лек път и от мен на всички заминаващи! Да си отпочинете, да се разсеете и да се насладите максимално на любимия ни град! И после да разказвате много, и да показвате много.

Такъв дневен преход... мерси! Това си е цял загубен ден, и за какво тогава ми е третата нощувка? Всеки си решава, но за мен е излишно, пътят си е тежък еднакво и денем, и нощем.

# 580
Момичета, искам да благодаря на всички за помощта, която ми оказахте. Благодарение на вас, след 2 часа тръгвам с няколко разпечатани листа с маршрути, пояснения и т.н.  Живот и здраве като се върна, ще се отблагодаря с пътепис и снимки. И сега последен от мен въпрос - кой оператор да избера там и какви са му цените? Благодаря.   bouquet

# 581
Момичета, не знам дали някой назад в темите е публикувал това. Извинение ако се повтарям. Това са виртуални турове из дворците в Истанбул и други забележителности.

http://www.3dmekanlar.com/en/dolmabahce-palace-2.html

Видя ми се доста интересно!!!

О,да точно първият екран съм си го сложила на десктопа и си мечтая...

# 582
  • Варна
Зависи на кой от нашите оператори си клиент. Зависи и какъв роуминг имаш
Мтел например имат тарифа, изгодна в страните от ЕС и такава, която е за предпочитане в Турция и балканските страни. Те, доколкото знам, препоръчват да се избере Водафон, но ,това, което писах горе, е определящото за тарифата. Бих говорила с оператор, за да уточня това. Успех и приятно изкарване!

# 583
Беличке, благодаря ти. Обадих се на *88 и ми разясниха всичко, че даже и как да си оправя настройките за ръчно търсене на мрежи.

# 584
  • Варна
Утре, рано, рано, призори, тръгваме от Варна с Инди травъл. Онези ваучери влязоха в употреба. Прогнозата за времето е перфектна, картите са разпечатани, надеждите са големи! Като се върна ще разказвам и показвам!

Общи условия

Активация на акаунт