Споделете 173

• 32 579
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Ще можеш и ще си изкараш прекрасно Ео, но ти си усещаш най-добре, да не наливам акъл...с първото си дете плувах в открит басейн през март в 5 месец Crazy Пък и те ще се съобразят с тебе, предполагам не са заклети туристи повечето и що-годе с твоето темпо.

# 331
Аз съм качвала два пъти Ботев.
Но с двудневен преход.
А сега плана е по най-прекия маршрут нагоре-4 часа есктремно качване,слизане по заобиколния в рамките на един ден.
А го искам....
Аз съм плувала и с двете си бременности до седмия месец-те за това и децата ми станаха водни таласъми  Joy

# 332
Благодаря! Преживях нощта някак, сега съм малко по-добре. Плаша се от следобеда като се качат пак температурите. Tired Тия аномалии ме довършиха направо. Трябва да издържа до понеделник, когато най-после джипито се връща от отпуск и ще взема направление. Кой идиот измисли тия направления не знам. Проклета здравна система! #Cussing out

# 333
ma14, когато ти дойде музата, пиши ми. Simple Smile

# 334
  • София
unadaptable, снощи си мислих за теб...как си . Ако мога с нещо да помогна, съм насреща..
Днес ще е горещо, уморих се от горещини, искам топличка есен и малко прохлада.Живея на климатик, но това не си е работа
ЕЕЕ, аз вече ти пиша т.е. едновременно сме си писали. Може и на лични, както си прецениш, чакам..
пп ще ти подам и телефона си ако искаш, пък ще измислим нещо

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 10:40 от ma14

# 335
  • на брега на реката
            Споделям радостна вест-ще имам гостенки за почивните дни, даже още от довечера. Зетя ще ходи за риба и дъщеря ми и внучката ще дойдат да радват баба и дядо и прабаба и прадядо. Изобщо радост голяма!
             Unadaptable, джипито като е отпуска никой ли не я замества? Ходих с дъщеря ми при нейното джипи, отпуска е но имаше заместник. Обаче в чакалнята имаше надписи, които звучаха стряскащо. Единият беше нещо от от рода, че "няма да попитам, няма да подам нещо, няма ама за само за малко и т.н. влизането става само с предварително записан по телефона час!" и  другият " Направления за специалист се дава само ако  джипито прецени - няма  ама аз искам , мисля че ми има нещо и т.н."
              При моята лична лекарка няма записване, когато съм я помолила за направление за нещо , за което се съмнявам че не ми е наред , не ми е  отказвала. Не знам, може да има хора които злоупотребяват и затова са тези табели, но с такъм повелителен тон, че чак звучат стряскащо, едва ли не са богове!
               А за изкачващите върхове, направи ви завиждам! Живея в Русе и съм много далеч от всякакви планини, не съм ходила от преди да се омъжа.  И тогава си бях по-бавно ходеща, но доста съм ходила на екскурзионно и в Пирин и в Рила  и ми беше много приятно!

# 336
  • о`майна лунна нощ е
Ео, ако се чувстваш ОК, не е проблем да отидеш с тях. Необходима ще ти е добра климатизация, че височината е голяма. Да не се опнеш от Софията направо на върха. Поне ден престой в Боровец или прилежащите му. Колкото до прехода - дребната я разходих около 6-8 г.с. от Пловдив до Триград и минах Харамийската пещера за около 4 часа, което е преход тип марш на скок. Нищо ми нямаше.

Мусала е може би най-лесният за изкачване връх. И е много красиво.

# 337
  • София
Ео, пази се! Красиво е, ама си е изкачване, но ти не си болна а бременна. Така, че що пък да не може.

# 338
canu6a,зарязвай форума и отивай да правиш баница и други вкусотии за гостенките  Laughing
Еовин,когато го правиш за удоволствие,а не заради предизвикателството си е леко.А и бебо си е още попова лъжичка,при това дълбоко и здраво скрит в мама  Hug

# 339
  • София/Горна Оряховица
Ео, аз другата събота и неделя атакувам Мусала  Wink . Ама мързеливо - с лифта до Ястребец (или докъдето стига, толкова и помня  ooooh! ) и после нагоре.

Майка ми го е качвала 4 пъти - единия път с гуменки. Ако това те успокоява  Hug .

# 340
  • София
Сложих си корково табло над бюрото. Ура, тралала! Много майсторски си го "монтирах" - с лепенки.  Mr. Green Great success, както казва Борат.
Вече мога да си бода бележки, изрезки, снимки и евентуаално някъде из калабалъка и графика с дедлайните, кхъ-кхъ. Вече си забодох едно календарче и списъка с багажа за морето. Мисля, че е достатъчно, пък да работи който иска. Довечера ме чака социален живот и отивам да се фръцкам с тоалетите и да се тюхкам, че пак няма какво да облека.

# 341
  • Be realistic - plan for a miracle.
Сложих си корково табло над бюрото. Ура, тралала! Много майсторски си го "монтирах" - с лепенки.  Mr. Green Great success, както казва Борат.
Вече мога да си бода бележки, изрезки, снимки и евентуаално някъде из калабалъка и графика с дедлайните, кхъ-кхъ. Вече си забодох едно календарче и списъка с багажа за морето.

Супер! Simple Smile Моето табло е сред най-любимите ми неща вкъщи и всичко ценно и готино като спомен се закача на него. Довечера ще го снимам да го покажа  Heart Eyes

# 342
Момичета,като говоритв се Боровец...моя мъж се прибира тази седмица и в Събота е канен да ходи до 7-е рилски езера.Проблемът е,че той много спортни връхни дрехи няма...има едно яке за вятър,но го е забравил на село и се чуди как да се облече.
Няма да има време да пазарува,а аз без него не смея да му купувам,че ще.му намери хиляда кусури.
Какво да си облече,сега какви са температурите там?

# 343
Той канен, той претенциозен, а ти се чудиш, ми да ходи както ще Mr. Green
 Hug

# 344
Мен и да ме бяха поканили нямаше да отида  Laughing   Да се катеря по чукарите не е моето.
Чудя се,че после да не слушам подмсърчане сто години и как му било студено  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт