Споделете 173

• 32 578
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Може би подсъзнателно се виждам преди години каква бях и не искам друг да го прави, Belle-Etoile , въпреки, че нещата са много относителни, всички хора и всички връзки - различни. С удоволствие съм вършила неща, които всеки средноинтелигентен човек трябва да върши сам за себе си и не че не е имало полза , но съм се наслушала на претенции, направо години загубих в слушане на претенции, затова пий едно мохито и го научи сам да се грижи за себе си отсега.  bouquet

# 346
Форумът наистина е сила. Благодаря ви!  Hug
Очаква ме още една седмица с чест сърцетуп, но има светлинка в стаята на нотариуса  Laughing
Отказах се от всички възможни глезотии, почивки и дори нови обувки за детето- дано, дано, дано да си струва.  Praynig

Планини не изкачвам, защото изпитвам тотален ужас от всякакви насекоми. Странно обаче защо последните въобще не ме притесняват на морето. Хм...
Успех на всички покоряващи върхове. Вие сте смели момичета.

# 347
  • Be realistic - plan for a miracle.
Като спомена днес Гюлфия корково табло, реших да снимам нашето...
Първо беше само мое. Имах го като студентка в Пловдив и ми помагаше, защото на него държах снимки на нашите, на любимия, на приятелите... И постоянно го попълвах. Като дойдох в София, винаги е било на централно място на стената във всяка квартира, която сме сменили. Започнахме да слагаме на него още и още спомени... още и още любов. Докато вече изглежда ето така :

Кофти качество снимка, за което съжалявам.... Но от сърце Hug

# 348
Никога не ми е хрумвало да си имам табло, но сега се замислих...сал то липсва в моя творчески безпорядък, но би запълнило идеално стената до бюрото.

# 349
Аз нямам такова табло, хубаво е Sway, а всички, които съм виждала са винаги обгрижвани добре от собствениците им и вероятно много полезни. Опасявам се, че поради моята лудост и мъжът ми не би имал такова табло, даже не би си го и помислил. Сигурно ще откача. У нас има само един комплект лепящи листчета, които се ползват временно, след това листчето, което е ползвано се изхвърля и отдолу остава чисто, чистичко!  Crazy а информацията се нанася в тетрадка. Аз нямам тетрадка, де, моя има. Която седи в шкаф  Laughing Бюрото не може да има нищо освен ароматна свещ. Не съм добре, знам. Все си купувам малки тефтерчета, уж да започна да си записвам и все не се получава. Умните хора си записват, казват, а глупавите помнят.
Споделям, че жегата се завърна и това не ме кефи, хич. Направо я ненавиждам!

# 350
Ние табло си нямаме  Simple Smile Имаме бяла дъска с маркери на стената зад компютъра.Моя мъж си записва разни неща за работата там,а аз редовно му опропастявам записките със сърчица и пифчета  Laughing

# 351
Аз лично табло си нямам. Имаме офисно. Закачени са един куп ай пи адреси, няколко телефони на околните ресторанти, носещи обед, както и "мили" пожелания към шефа. Laughing

# 352
  • София
Цял ден обикалях като ненормална из София...голяма жега. Свърших много работа. Сега съм изцедена, ще взема да му ударя една биричка, а моя си мъж ме гледа, като извънземно..той никога не е пил през живота си, даже и една проста биричка не знае, какво удоволствие носи...  няма и с кого една ракийка да ударя със салатка.
Тези които тръгват за планината - горе става студено, около 10 градуса е вечер, да се обличат за да не мрънкат после.

# 353
не виждам кое му е ненормалното на това, да търся детски сандали през август. Още повече, че магазините са пълни с дамски сандали и чехли. В очите на продавачките се чете съжаление и почти възмута  Laughing

# 354
На работа съм извънредно.Цял ден се занимавам с глупости и взе малко да ми писва...искам вкъщи с котката.

А иначе взех вечв към есента и зимата да гледам,не ме впечатляват лентни неща.Мен също ме гледат като извънземно,защото си търся пък гумени ботуши и разни есенни блузи.

# 355
  • София/Горна Оряховица
Аз си търсих джапанки посред февруари и получавах едни погледиии ... леле мале. Все едно търся да си закупя ескимос на части  ooooh! .
А аз просто ходя на плуване и до басейна няма как да стигна, освен с джапанки, а предишните ме изоставиха насред януари, по време на сесията. И така си търсих джапанки посред февруари месец.

Да споделя, че най-накрая проблема с мишката е решен  bowuu . Баща ми изкаара съществото от комина, вече може да се живее в "онази" стая, както я наричахме у дома в последно време. А аз цял ден пера калъфките  на възглавниците, чаршафите и свалящите се дамаски на най-високите възможни градуси  ooooh! . Ако имаше как щях цялата стая да я мина със спирт 95 градуса  Laughing .

# 356
Погребахте ли достойно гадинката  Laughing   Офиса пък на фирмата е в една стара сграда и редовно точно до бюрото ми се чува пробягване в стената.Скърцат си,ронят си тухли,гипа и каквото има в стената...чат пат като.ме изнервят удрям по стената и замлъкват.

Аз затова зимата като си купувам сандали си поръчвам от сайтовете направо.Те обикновено не ги излагат в магазините и само трябва са обикалям и подпитвам....затова лесничко на компютъра.

# 357
  • София
Любимият се върна днес от Сърбия, и какво, мислите, ми донесе? Не шоколад, не сувенирче, а шише ракия!  hahaha От дюли! Той ракия не пие, та само за мен я носи. Не е лоша, от две глътки ми омекнаха краката, но май ще си я пазя за зимъс.
Снощи голям ужас преживях, споделям го вече с голямо облекчение. Днес гледам на живота с други очи.

# 358
  • Казанлък of all places
Гюлфий, либлинг,  Hug Hug!

Моята ваканция завърши. Трябва да живея до вода. Преди 3 месеца писах "трябва да живея до река", и на високопланински язовир съм доволна  . обичам ви , отивам да пия бира.

# 359
Цитат
Аз си търсих джапанки посред февруари и получавах едни погледиии ... леле мале. Все едно търся да си закупя ескимос на части
Сравнението ти е уникално! Смях се половин час Joy

Общи условия

Активация на акаунт