Споделете 173

• 32 533
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
  • UK
Мда, категорично с изчистена черна рокля би било съвършено. Simple Smile

Честито, Суей. Simple Smile

# 526
Добро утро, момичета!
Моля ви, ако имате някое свободно палче го стиснете за мен днес.
Трябва да финализираме сделката за новото жилище, но има много несигурности и даване на пари "на вяра". Свило ми се е сърчицето.
А и малката киселее от сутринта, без дори да знае каква програма ни чака.
Извинете ме, знам че започвам никак не позитивно прекрасния петъчен ден.

# 527
Ох, като те чета и на мен ми се свива, че и нас ни чакат тия процедури  Rolling Eyes
Успех. Hug

# 528
  • Майничка
Невинната, късмет и успех! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 529
  • Варна
Стискам! Peace

Споделям, че за втори път правих 3Д торта и че в полунощ ми се обади цялата компания на рожденика за да ми кажат, че по- вкусна торта не са яли през живота си/пък те не е като да не са живели  Simple Smile/. Много съм доволна, защото сама я измислих и много се радвам, че им е харесала.  Grinning

п.п. ето я

# 530
Като казахте 3д - аз съм се втурнала да се записвам за 3 семестър, обаче защо имаме 10 предмета, само да се чудя кой да си избера, преди бяха по 7-8 и да изберем 5, сега 10-12 ли са и да изберем пак 5, ужасно. Аз всичко искам  Joy

# 531
МГМ,страхотни очи и ръце имаш  Hug,за джаста праста човек като мен това е недостижимо  Embarassed
Стиснати палци за нуждаещите се.
Катюша,дори и на не любител на торти като мен ми стана любопитно какъв е вкуса и   bouquet-другото се вижда.
Елинор 777,аз бях много изненадана на Крушунските водопади,че събират такса преди време.Както и шокирана от заринатите със слънчогледов шушльоп пътеки.Зер като до входните билети продават камари със семки как да не се отдадеш на удоволствието да вървиш и да плюеш люспи наред  Sick

# 532
  МГМ, много изискано. Блазе на собственичката, явно има с какво да я облече и къде да я поноси  Grinning
Sway, честито! Знам тръпката, изпитвала съм я два пъти - да е оценена любовта ти към нещо. Това исках и да споделя днес.  Чакам и картина награда от другия край на света, спонсориране за участие в американско списание за акварел и страница в сайта на организатора "Художник на фокус".

# 533
Елинор777, честито! Имам особено отношение към творците и тяхното признание, имам си един вкъщи Blush Grinning Много, много приятно за душата да те оценят някъде. Ще споделиш изявите си зад океана. Peace Sunglasses

# 534
 Елинор 777,поклон до земята  Hug.Хубаво е някак си да познаваш дори само виртуално даровит човек  Laughing.Целунат от Горе...

# 535
  • UK
Елинор, ама тя е моя. Имам с какво да я нося, но не и къде. Simple Smile

Мерсииии Simple Smile

# 536
Такааа... след цели 5 (пет) часа тичане за документи в последния момент, плащане на всевъзможни такси и таксички, аз съм горд собственик на панелна кибритена кутийка, но си е моя!!! Доволна съм. И нетърпелива да вляза във владение. 
Благодаря на всички за подкрепата  Hug Hug Hug
Някак се чувстваш по- добре, когато знаеш, че някой някъде си там мисли за теб и ти желае успех. Чудни сте!   bouquet

Честити награди на Елинор777 и  Sway! Гордейте се със себе си, защото сте специални и надарени. Simple Smile

Сипах си едно малко и отивам да се гушкам с Каталога. Прекрасен завършек на седмицата на всички.

# 537
  • София/Горна Оряховица
Аз, невинната - само мога да ти кажа честито! И безпроблемно  Wink .

# 538
Дерсу Узала бе потресен, като видя, че стопанина плаща водата, която е от Бога. Не от съветското ВиК.

# 539
  • о`майна лунна нощ е
Ех, невинна, няма такава тръпка като придобиването на собствен дом. Може да е панелна кибритена кутийка, но си е твоя/ваша. Честито да ти е и на добри комшии да случиш.

В офиса тече мощно прашен ремонт. Има само едно диванче гъзе и половина, на което можем да приседнем. Днес обявих ремонтно-почивен полуден, прибрах се на обяд и легнах да спя. Още се събуждам. в понеделник обаче ме чака ужасно тежка среща и искрено се надявам да не извия нечий врат - клиентски или колегиален. Ако ви останат свободни палци, стиснете по един.

Отивам да се любувам на изработените от споделетките неща. Зареждат ме с много енергия и настроение. Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт