Споделете 173

• 32 513
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • Be realistic - plan for a miracle.
angelina.bgk, аз вече започнах Grinning Т.е. отворих си го и започнах да го преглеждам и пипвам, и май тая вечер ще го преведа. Мерси за предложението иначе  Hug

Куркума, съгласна съм с теб. Само не съм много съгласна за первода на Валери Петров, защото в университета в час по превод сме сравнявали и анализирали и честно - превода предава изцяло нещата, които е казал Шекспир.

# 616
Сакри, уелкъм бак и на мен ми е драго да си край нас, под, над нЕма значение Hug

Суей, аз ли само съм пропуснала разказа. Може ли линк или каквото там, може и на ЛС  Embarassed

# 617
  • Пазете Гор
О, сигурно е така, както казваш, Sway, споделям какво съм запомнил. Всъщност то също значи това, което казваш и ти. По езиковите въпроси съм лаик, да не кажа невежа.

Аз днеска малко ще работя. В почивните дни е хубаво - стигаш бързо, плащат повечко, няма навлеци и началници.

# 618
Анджи, честито ти каяк! Със здраве да се спускате по буйни реки, нашенски, още чуждоземски!

Гаргамела  hahaha и аз дълбоки ти съчувствам.

Див лук и див чесън едно и също ли му викате? На дивия чесън по троянско му викат левурда, много е хубав с кисело млекце, зехтинец. После хем не мирише като истинския чесън.

# 619
  • Варна
Сакрииии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!
Споделям мързелив ден- изчистихме къщата, направих супичка и си сипах чаша вино...

# 620
Споделям, че с майка ми седим пред компютрите, аз на нашия етаж, тя на втория /техния/ и обсъждаме снимка на баща ми, която качих във фейсбук  Crazy А той горкия взел мистрията и две кофи, едната с латекс, другата с цимент и замазва разни места из къщи, дето има нужда. Мисля, че е необходимо да ни налупи кофите на главите с майка ми, кифлите ние, такива.
Много ми е майсторче тате, много!  Heart Eyes

# 621
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Ще споделя един страхотен ден с моите родители. Отдавна ги карам да се откъснат за няколко дни от парник, кокошки, папагали и градина, докато не усетих, че баща ми не смее да кара колата на дълъг път и че изобщо ги е страх да ходят някъде вече сами. Та се взех по повода и им организирах програма и се изявявам като туроператор и шофьор. Очаровани са от днешния ден, дано не ги разочаровам от следващите. Водих ги на Добърско, после на един рибарник, обядвахме невероятно вкусно с пъстърва на тиган и салата от градината; разходихме се из Банско. Толкова са ме водили на времето, време беше да направя и аз нещо за тях. За съжаление, половинката не можа да се включи и си остана в София.
 Е, сега аз ще поработя, след като приех оня голям превод, но след толкова емоционален ден, надявам се да ми спори тази вечер.  Wink

# 622
Я, и ние сме в Банско:)
Попита ме, казах да и получих пръстен Heart Eyes
Подробности в събота, че пиша от тел:)

# 623
  • UK
Честито Ео. Simple Smile

# 624
Честито, Ео! При теб хубавите новини се побутват една друга  Hug

# 625
Бъдете щастливи и се обичайте безкрайно, Ео !
" Папагали и градина " звучи като истинска приказка.
Мечтая си да имам фабрика за шоколад или малко магазинче за бонбони, ръчно направени играчки, мъниста, цветни стъкълца и всякакви миниатюрни, вълшебни нещица. И ако може парите да изчезнат, давам  гердан, а друг на мене чаша вино например. Ха, ха, понякога не мога, а понякога не искам да порасна.

# 626
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Ео, честито!!! Бъдете приказно щастливи и винаги така влюбени. Все хубави новини ни съобщаваш напоследък. Все така да е.   bouquet

Ще се оглеждам из Банско за греещи от щастие влюбени годеници.  Laughing

Утре планирам Добринище, боб на хижа Гоце Делчев и качване до Безбог. Дано не вали и прогнозата да се отнася за друга югозападна част на страната. 

# 627
  • Казанлък of all places
Eo, ура!
Днес пуснахме лодките на вода. Много добра покупка , определено, много хубави три часа на вода, и много хубава вечер по женски !

# 628
  • София/Горна Оряховица
Споделям, че днес два пъти се загубих във Варна. Много е кофти млад шофьор да кара сам на непознато място и навигацията да го предаде. Мисля, че обиколих централната част на града 2-3 пъти. Накрая видях ВИНС-а и от радост, че съм видяла познато място ... забравих, че там трябва да завия надясно  ooooh! .
Прибрах се де, в крайна сметка. Ама кой ме би по главата да карам сама из непознат град - не знам, май няма и да узная! Колкото и пъти да посетя Варна, толкова пъти ще се загубя  Rolling Eyes . Ориентирах се в град, в който никога не съм била и не говоря тамошния език, а родната черноморска столица ме затруднява  Blush .

Споделям и котарака Рижко, който тази вечер геройски ми изяде скумрията, защото риба не обичам.

Също така и че квартала, в който се намирам е ужасно готин  Heart Eyes . Планирам утре да се завлека И на плаж. Нищо, че вече сезона залязва. И без друго не влизам в морето  Crazy .

# 629
  • Майничка
Ео, честито, откога ги чакахме тези новини!!! Hug
Ама как ги сипна само едно след друго, като... айн, цу цвайн, цу дръннн! Laughing

Боряна, пак в чужд град си се загубила, аз в този, дето съм се родила и живея толкова години, една вечер три пъти уж по различни улици въртях, пък накрая все излизах на едно шосе, с едни махащи каки... Че и чак на третия път се усетих, че не били стопаджийки!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт