Споделете 173

• 32 542
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
  • UK
Именно. Simple Smile

# 511
Чудесна е, браво  Peace

# 512
  • UK
Мерси. Simple Smile

# 513
  • Майничка
Чудна е, МГМ! smile3501

# 514
  • UK
Мерсииии Simple Smile)

# 515
Чудна е, Мърморанче Heart Eyes Имаш усет за красивите неща. Peace

# 516
  • Пазете Гор
Булката се прибра от село с един багажник полезни неща - три кофи праскови, една сливи, касетка стафидено грозде, туба кайсиева ракия, няколко заклани петела, чувал лук и прочие съестни и преполезни работи. Децата почернели, позаякнали, пораснали. Ами не вземе да погледа малко мъжа си, дето крееше у дома под тегобите на ремонтите и авариите, но хукна по кръчмите, нацъкана, натОкана, епилирана и пременена. Което е похвално, всъщност.

Утре ще пътувам малко. Не по работа, ами ей така.

# 517
  • UK
Чудна е, Мърморанче Heart Eyes Имаш усет за красивите неща. Peace
Благодаря Hug

# 518
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ех! Огърлицата е просто очарователна:) Напомня ми стила на любимата ми кралица Анн Болейн  Heart Eyes

# 519
  • UK
Тя сигурно е имала къде да я носи... Simple Smile

# 520
  • София/Горна Оряховица
Ех! Огърлицата е просто очарователна:) Напомня ми стила на любимата ми кралица Анн Болейн  Heart Eyes

Тъкмо за нея си мислех  Heart Eyes . Целия им род ми е любим ... няма как да ми досадят, а аз се занимавам с история и ми е писнало от всякакви исторически интриги  Joy .

Малката Госпожица Мърморана това е много красиво  Heart Eyes . Тъкмо като за кралица .

А аз да не си признавам, че вече го виждам комбинирано и с рокля, и с обувки, даже ръкавици, грим и прическа му сложих в мозъка си  Joy . Тежък случай съм ...

# 521
  Ходих днес на Побити камъни, много интересна местност. Местност, ама с билетчета Simple Smile) Не че поддържат нещо, ама нейсе. Мястото е като кръпка на копринена рокля ....зелени гори, полета и изведнъж пустиня с набучени камъни като Стоунхедж. Измерена била (идея нямам как) енергия. Бе не знам, ама наистина се чувствам страшно заредена, страхотно, магическо място. Ето  една, още и последно

# 522
  • UK
Аа, не си, не си. Аз цял ден се фръцкам пред огледалото. Simple Smile С тая рокля, с оная рокля...

# 523
  • София/Горна Оряховица
На тия Побити камъни щях да ходя, когато приятелите ми катастрофираха и колата се премаза точно там, където бих била аз  Confused .

МГМ , аз го виждам с такава рокля, ама в комбинация с бели ръкавици и вдигната коса  Crazy .

Скрит текст:

Утре заминавам за София, вдругиден ще навестявам Мусала. Бррррр, отвикнала съм от планините. Чак ме мързи  Laughing .

# 524
  • Be realistic - plan for a miracle.

Тъкмо за нея си мислех  Heart Eyes . Целия им род ми е любим ... няма как да ми досадят, а аз се занимавам с история и ми е писнало от всякакви исторически интриги  Joy .

Нали! Тя е била една от най-уникалните жени, раждани някога, брат й и сестра й също. Толкова съм чела и проучвала за тях, че имам чувството, че ги познавам, въпреки че като цяло източниците са малко, но събрани през вековете дават доста ясна картина.
Преди няколко месеца участвах супер спонтанно в един международен конкурс за разказ за Анн Болейн, обявен от писателката Клер Риджуей (поддържа сайта www. theanneboleynfiles.com) и спечелих Simple Smile Един от най-най-най-вълнуващите моменти в живота ми. Избирахме между две теми. Едната беше да се напише друг вариант на нейната реч при екзекуцията й, а другата - да се напише разказ от името на екзекутора й. Избрах второто...И така, сега си чакам наградата - двете книги на Клер подписани от нея   Simple Smile
Разлях се... извинете!!!  Blush

Общи условия

Активация на акаунт