Паническо разстройство-част 10

• 80 324
  • 694
  •   1
Отговори
# 75
Аз продължавам терапията с какао+прясно мляко и мед. Peace Дано на някой помогне това. Peace
Мила,каква е тази терапия?Аз сега почнах да чета всички теми отначалото(и 9-те)извинявам се,ако го пише някьде назад в темите.Но сьм на 17-та страница на пьрвата тема.Иначе страдам от 4 години от паническо разтрйство.Но от преди това-горе-долу преди 9 години получих пьрвата си паническа атака.Имам по-голямата част от симптомите на ПР.Да не кажа,че са малко тези,които не са ми се случвали.Много е труден живота,но какво да се прави!?Трябва да се борим!!! Hug

Терапия за преодоляване на стреса и на ПР. Изследвала ли си си скоро TSH на щитовидна жлеза, ако не си пробвай да видиш дали проблема с ПР не идва от там. Аз съм с завишено TSH и сега пия хапчета от няколко дни и се чувствам значително по-добре. Когато пиех хранителни добавки също се чувствах добре, но това е явно защото в тях имаше йод. Като ги спрях пак станах малко по-зле. Но като ги пия се чувствам отлично. Също се чувствам много добре като пия мляко+мед+какао действа емоционало добре, какаото е антиоксидант и дава настроение. Дано съм помогнала. Hug

Последна редакция: вт, 21 авг 2012, 08:56 от Съншайн

# 76
А млякото може ли  да се замини с вода

# 77
Момичета ви попитам някой пробвал ли е с капките на д-р Бах.

# 78
А млякото може ли  да се замини с вода
Имаш предвид замени? Да, може стига да ти е приятно да го пиеш. Трябва да е топла водата.... Peace

# 79
Момичета ви попитам някой пробвал ли е с капките на д-р Бах.

Да жужка,аз.За сега само със спрея за спешна помощ,който е единственото нещо което ме успокоява.Вземах и мумулис но не усетих ефект,имам още 2-3 вида но за съжаление останаха в Англия  Cry.Иначе тук от Бг-то си поръчах комбинация но и от нея не получих облекчение.

# 80
Аз съм със завишено ТСХ , но когато всичко е било в норми пак съм си имала паник атаки. Сега по време на бременността хормона е полудял и може и от него така да се чувствам. Преди малко даже бях на ендокринолог и тя ми вика , че съм била много спокойна. Викам ти си мислиш така , хаха Grinning. Чак едва ли не ме поздрави , понеже имало майки големи паникьорки. На акъла си викам аз съм една от тях ама кво да я занимавам сега с това жената.

# 81
здравеите момичета,
аз от няколко дена се опитвам да ходя сама на плаж,уфффффффффф, преди обожавах, пък сега паника и чудо, ама ходя де за за по час и през цялото време натопена до коленете във водата  Hug
бреи, че борба пада.
Съншаин и на мен TSH ми е зави6ено но др. хормони са ми в норма, не пия нищо, личната ми каза че било от ПР и като се успокоя и щитовидната ще се успокои.Пък така ли е , newsm78незнам.
Elizabett и аз лудея още на тема кръвно, мила тъи че две сме. За това и взех да ходя на плаж, опитвам се да преодолея мисълта че от слънцето го вдигам, от топлото и т.н. като нарочно се излагам на плашещи ситуации.Ох трудно е, многооооо. Абе мн. работа трябва, ама няма да се даваме  Hug

# 82
gabriela1121 , аз от както съм бременна го имам този момент на паника от горещините навън и си мисля, че вдигам кръвно и съответно е така. Преди не съм имала точно този проблем , но от хормоните сега постоянно ми е топло дори навън да е леко хладно и моя мъж все ми се кара , че пускам климатика. Ами какво да правя като все ми е топло , от там идва и внушението , че имам кръвно като съм навън на горещото , защото горещината засилва паниката и от там и кръвното. Абе гадна работа .

# 83
svetla_80, аз също искам да си поръчам от спешните капки , на незнам кое е по удачно , капките или спрея ти какво ще кажеш? Сподели своето мнение , веднага ли се почувстваш по добре ? Аз най вече получавам сърцебиене и ме задушава в такъв момент би ли ми помогнал? И то като съм навън с детето тогава направо се панирвам че ще припадна .

# 84
Elizabett,и на мен това лято ми се взе акъла от горещина. Имам усещане че се потя повече от нормално, постоянно съм обляна в пот, чак ми става неудобно от хората. Гледам по улиците другите и все ми се струва че никои не се поти като мен  Grinning Оттам и се панирам, а не съм бременна.. При теб е нормално,Хормоните си казват думата, като родиш всичко ще се нормализира. На моменти ми е странно, как може да се плаша от това, което преди съм обожавала... лято, слънце, море и т.н,

# 85
Gabi , и аз преди обожавах лятото , свързвах го с много хубави емоции , плаж , заведения , веселие. Сега съм бременна и да - хормоните ще ме уморят. Те ми засилиха сякаш атаките и като сложиш и горещините , които преди не са ми пречели. Дано като родя не остане този проблем ама да ти кажа няма да ми пука особено. Поне тогава няма да мисля за живота в мен , дали не му вредя , дали е добре. Поне тогава ще вредя само на себе си. Вече ние не сме на първо място. Преди като получех ПА не ми пукаше особено , пак страдах , че не мога да съм като останалите , но някак не се шашках толкова докато сега като получа и си умирам от ужас да не стане нещо с детето ми.

# 86
кога е термина, колко остава

# 87
svetla_80, аз също искам да си поръчам от спешните капки , на незнам кое е по удачно , капките или спрея ти какво ще кажеш? Сподели своето мнение , веднага ли се почувстваш по добре ? Аз най вече получавам сърцебиене и ме задушава в такъв момент би ли ми помогнал? И то като съм навън с детето тогава направо се панирвам че ще припадна .

Здравей,аз използвам спрея,много по удобен е когато всичко ти се разтрепери.Да,помага с такива състояния и аз ги получавам от време на време когато ме хванат сестрите.
И само да кажа,че тук в БГ капките са доста по-скъпи от колкото в Англия,аз моите си ги поръчах от там 2 броя +доставката ми излизат на същата цена.

# 88
кога е термина, колко остава
Е , има още - 4 месеца някъде. Нищо , до тук избутах без лекарства , ще изкарам до края. На мен паника ми се получава само като ходя на лекар така , че не е всеки ден и ще го преживея някак си Grinning.

# 89
Момичета някой имали някакви отзиви за лечението на ПР с хомеопатия

Общи условия

Активация на акаунт