Мама пере дрешки и простира, че СЕПТЕМВРИйчето все повече напира!

• 23 905
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
 cheers айде наздраве от мен дзън  Grinning Grinning Grinning

# 496
Пфффффффффффф,Миленка,айде бре от кога те чакам!
Радвам се ,че за сега устискваш!  Hug

# 497
Да де, ама държим фронта. Августовките от кога започнаха да раждат  Crazy, а ние до средата на предходния месец ... даже и отминава  ... имаме три бебешока, което е добре. Хубаво е да си идват около датата на термина или поне да имат грамчета  Praynig Heart Eyes

Аз преди два месеца бях със 111 хемоглобин, сега 109 ... мисля, че е нормално.
Важното е да не пада под 100 според мен  Rolling Eyes

ООооо Миленка ... значи може да е скоро  Crazy

# 498
 Калелка като даде страта в понеделник и ще се започне.  Heart Eyes

# 499
Ами аз до колкото разбрах май ще давам старта във неделя  newsm78

# 500
Ами аз до колкото разбрах май ще давам старта във неделя  newsm78
19-ти е хубава дата.  Grinning Успех!
 След всичко, през което мина, един ден не е от значение.
Избра ли си щъркел? Ще чакаме с нетърпение.  Hug

# 501
Миленка , на кой доктор попадна в МД?
Момичета, да ви кажа... страх ме хвана  Mr. Green Замислих се, като родя ( нещо с много неизвестни естествено  Mr. Green )  и като ми го връчат това вързопче.... какво ще го правя. Аз искам да съм си в стая, където  да е при мен ( ако всичко й е наред естествено ) и съответно сама трябва да се оправям с нея.... Е как ще й сложа памперса поне....  newsm09  Треска ме тресе вече  Mr. Green

# 502
Хехех,аз щъркела го избрах,ама той нещо ми се гласи да ражда  Mr. Green Mr. Green туку виж ме изпреварил  Mr. Green
Аз ако има интернет в болницата ще кажа на мъжо да донесе лап-топа да разцъквам ,а хем да ви наблюдавам  Wink
Вярно е -един ден на пред на зад-все тая.Абе уж ме приемат във неделя,а да видим дали в неделя или в понеделник ще я извадят мишката  Heart Eyes

# 503
Миленка , на кой доктор попадна в МД?
Момичета, да ви кажа... страх ме хвана  Mr. Green Замислих се, като родя ( нещо с много неизвестни естествено  Mr. Green )  и като ми го връчат това вързопче.... какво ще го правя. Аз искам да съм си в стая, където  да е при мен ( ако всичко й е наред естествено ) и съответно сама трябва да се оправям с нея.... Е как ще й сложа памперса поне....  newsm09  Треска ме тресе вече  Mr. Green
На мен ми го носеха само да го кърмя и да си го гледам. Къпане, памперси, повиване - всичко се правеше от други хора в отделна  стая. Аз едва дишах от болка и ако трябваше и това да правя... Crazy
И сега, ако пак съм толкова шита... Crazy

# 504
  • Бургас
Гале, и моя хемоглобин е толкова, но на мен не ми изписаха желязо smile3506
Иначе, много ми е притеснено ама това състояние ме държи от няколко дни.
Мартичка ми се губи Heart Eyes

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 10 нови отговора. Баси, толкова ли бавно пиша Shocked

# 505
Не знам Стаси,някакъв много млад и любезен.Хем му беше едно забавно,хем супер професионално си подхождаше.
Бе момичета сега си накупих всичко каквото ми трябва за болницата,днес ше натъпча чантите,ама тия във втора градска искат ножче за бръснене.От къде да изкопая такова??Аз се надявам изобщо да не прибягвам до услугите им от този тип ама ...

# 506
Е как ще й сложа памперса поне....  newsm09  Треска ме тресе вече  Mr. Green

Тренирай.  Simple Smile Купи си един памперс и го сложи на някоя
по-голяма кукла /играчка с крачка. Поне аз така направих преди първото раждане. Laughing

В болницата памперси и тоалет си го извършва персонала. Ти само кърмиш
и гушкаш.  Heart Eyes

# 507
Не знам Стаси,някакъв много млад и любезен.Хем му беше едно забавно,хем супер професионално си подхождаше.
Бе момичета сега си накупих всичко каквото ми трябва за болницата,днес ше натъпча чантите,ама тия във втора градска искат ножче за бръснене.От къде да изкопая такова??Аз се надявам изобщо да не прибягвам до услугите им от този тип ама ...
Купи си ножче Simple Smile По-добре да имаш за всеки случай, защото ако не им хареса "прическата", ще те ощавят с някое оборотно   no А повярвай ми, не искаш това  ooooh!
Флайбъл , добра идея  newsm10 Но нямам по-голяма кукла, освен мъжо да подвържа  newsm48

# 508
  • Бургас
Eeeeeeej, палавиците ми те! Всеки момент могат да родят, ама иначе се заглеждат Joy Joy Joy Joy
Стаксо, нЕма се плашиш копеУе. Аз като ревнах, когато трябваше за сефте да взема сина си на ръце. Рев, викам на сестрата - не мога, ще му счупя нещо. Брех тъй се въртях, иначе, сигурно половин час психическа подготовка. Дни по-късно вече можеш със затворени очи да го къпеш, повиваш, обличаш, храниш Simple Smile))))) Предполагам си е инстинкт. А и все пак ще ти се покаже.

Мацки, не знам балконЯ дали ке падне, ама какви са тези 12 гости и супорнайсет скрити посетители, дето ни бройкат тайно hahaha

# 509
...тия във втора градска искат ножче за бръснене.От къде да изкопая такова??Аз се надявам изобщо да не прибягвам до услугите им от този тип ама ...
В Кауфланд има най-различни дамски самобръсначки. Няма да ти трябва, ако идеално си обръснеш дудата, дупето и стомаха. Peace

Общи условия

Активация на акаунт