Мама пере дрешки и простира, че СЕПТЕМВРИйчето все повече напира!

• 23 908
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
Aдаш... luvbed помагаа Mr. Green.Нема болки,нема нищо.Чакаме да се оттапим Mr. Green Praynig Praynig Praynig

Айде направи революция - постигна си твоето а ???

# 541
 newsm48 newsm48 Сега малко ще поизчистим и айде бее  Laughing Laughing

# 542
По TV7 ще дават бащата опитал се да продаде 3 дневното си бебе  ... newsm61

# 543
  • Варна
Сентекс, часът ми при Рени е в 10 . Този път ще се засечем, ако се разпознаем  Wink
За раждането незнам. На 22-ри сега трябва да кажа датата, която съм избрала ама аз още не съм. Много почивни дни има. Между 5-11.09 ще да е

# 544
Честито бебче на mobsi83. Да ти е живо и здраво малкото съкровище и да ти носи много радост  Heart Eyes

# 545
Най-накрая се прибрахме. Прегледа мина добре, вече сме 2600 гр., слиза надолу и главичката се е ориентирала добре-според думите на доки  Rolling Eyes Днес им оправих настроението. Питам ги " А как ще разбера, че ми изтичат водите?" А акушерката вика " ами все едно си се напишкала, ама не си"  Laughing
Някой беше писаб за пелените на Памперс в кашон в Кауфланд. ДНес ги видях, по 35 лева, мисля, че беше толкова  newsm78 , но са големи номера.
След снощното гушкане май ми зачестиха контракциите  newsm78 Дали това оказва влияние  newsm78
Сега ще се върна назад да ви изчета  Hug Hug Hug Hug

Много сте сладки  rotfImbo Миленка, боли проклетията, ама няма как.
Анхела, споко - мокрите сънща са разрешени за нас. Често се хващам да сънувам, че правим секс с милото и съм го прихванала на късо..... Embarassed Embarassed Добре, че спи дълбоко  hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 19:36 от Пипи Дългото Чорапче

# 546
  • Варна
Здравейте момичета!
Бях на преглед днес. Всичко е наред с бебето, обаче вървяло мъничко...2100-2200 го изкараха, което е с около 2 седмици назад и сега ми е много притеснено. Лекарката каза, че до термин най-много да стане 2800 и просто си било дребничко...Притеснявам се,че до сега си вървеше точно като по учебник и изведнъж се оказа, че изостава Sad Сега само се моля да не раждам по-рано  Praynig

# 547
Охоо,весело  ви е било днес Flutter

Днес изпрахме и одеялцата и още едни пеленки Heart Eyes
Обиколих няколко магазина,но се въздържах от покупки.
Аз излизам с приятели,да хапнем да пийнем cheers
Хихи,весело на вас newsm19

# 548
Здравейте момичета!
Бях на преглед днес. Всичко е наред с бебето, обаче вървяло мъничко...2100-2200 го изкараха, което е с около 2 седмици назад и сега ми е много притеснено. 

А плацентата в какво състояние е? Започнала ли е да зрее и да се калцира. На мен док миналата седмица ми каза, че когато започне калцирането/или зреенето беше ... ще позабави растежа на бебето, но няма да го спре.

Пипи ... и вие растете усилено, браво  Hug

# 549
  • Варна
Каза, че е добре плацентата и не е почнала да зрее...просто си било дребничко и да съм се радвала, че ще мога да родя нормално защото съм с тесен таз...ама как да се  радвам, като ми кажат,че бебето ми изостава.... Дано всичко е наред и да не е индикация за нещо по-сериозно... А и аз слаба си стоя...само 4кг съм качила....дали проблема е че не се храня достатъчно не знам...Ама пък тогава изследванията нямаше да са наред предполагам, а те са си добре....

# 550
Миленче, намери им ти цаката на болките, а?  hahaha
Абе странна работа - то тежи, кости те болят, по 15 минути ставаш от леглото и пуфтиш като парен локомотив, обаче за другото си като планинска коза - нито те боли, нито нещо ти пречи - чудна работа!  Laughing
Кристина, моята лекарка каза, че средно по 250гр на седмица качва бебето в 9 месец - което при теб по-скоро прави очаквано тегло поне 3100-3200. Но тези мерки са супер относителни, а и може да не са го измерили хубаво. Ако плацентата е ок, кръвоток, околоплодни води, тоновете, теглото няма никаква нужда да те смущава  Hug

# 551
По принцип не е нужно да се тъпчеш за двама. Ядеш си колкото можеш и искаш, а то бебето ще си вземе колкото му трябва. Естествено и че не трябва и да пазиш някакви диети или пък да не ядеш редовно ... режима трябва да си остане същия като преди бременността. Поне при мен е така, дажа малко в повече   Blush но не мога да устоя на сладките изкушения  Mr. Green

Според мен не трябва да се притесняваш ... просто явно няма да е голямо бебе  Hug

# 552
  • София
Здравейте момичета!
Бях на преглед днес. Всичко е наред с бебето, обаче вървяло мъничко...2100-2200 го изкараха, което е с около 2 седмици назад и сега ми е много притеснено. Лекарката каза, че до термин най-много да стане 2800 и просто си било дребничко...Притеснявам се,че до сега си вървеше точно като по учебник и изведнъж се оказа, че изостава Sad Сега само се моля да не раждам по-рано  Praynig

Не се притеснявай за големината, все пак не можем всички да раждаме все големи бебета. Дъщеря ми се роди 2820гр. и 48 см. и то при преносване от 8дни Rolling Eyes
 Сега е по-висока от всички съученици и носи моя номер обувки. Здрава е като бик-пу пу, да не й е уроки. Вярно е,че по- трудно се гледа , когато е по-малко бебето, но важното е да са здрави  Praynig
 Аз днес си взех резултатите от урината и микробиология, но в Понеделник ще ги дам на АГ и ще знам дали са ОК. newsm78

# 553
Мартичка не е влизала вчера от 19 часа  Thinking ... дано всичко е наред, а може и бебе да си имаме Mr. Green

# 554
  • Варна
Мерси за успокоението момичета...малко по-спокойно ми стана  Hug

Общи условия

Активация на акаунт