Огледален свят по VOYO ~ тема 6 ~

• 29 512
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте Hug Hug Hug Hug

Силве  bouquet  bouquet  bouquet Joy Joy

Илда  bouquet  bouquet  bouquet

Меги  bouquet  bouquet  bouquet

Усмихнат ден Laughing

# 31

Усмихнат ден Laughing

Здравей  Hug Hug как е настроението днес  Simple Smile

# 32
Здравейте момичета, изгубих се няколко дена и хоп предната тема свършила  Joy с всяка тема надминавате себе си, страшни сте   bouquet много благодаря за тази нова тема, невероятна е наистина!   bouquet Аз досега си чатих с нея, едва се отървах  Joy

# 33
# 34
# 35
  • в подножието на планината

Клоди, Heart Eyesпривет! Hug Hug Hug

Силве, Hugголям контраст -готин Чаатай и дявола Халил. Joy Joy Joy

# 36

Силве  bouquet  bouquet  bouquet Joy Joy

Илда  bouquet  bouquet  bouquet

Меги  bouquet  bouquet  bouquet

Усмихнат ден Laughing

Здравей  Hug Hug как е настроението днес  Simple Smile
Отвратително ми е ooooh! #Crazyот сутринта съм кълбо нерви #Cussing outс тоя интернет,но го оправих newsm44 newsm44 newsm44

# 37

Усмихнат ден Laughing
Отвратително ми е ooooh! #Crazyот сутринта съм кълбо нерви #Cussing outс тоя интернет,но го оправих newsm44 newsm44 newsm44

Здравей  Hug Hug как е настроението днес  Simple Smile
smile3501

# 38

Щастливка си ти, Hug успяла си да оправиш нета, аз от вчера съм бясна, моя нет е бавен като охлюв, звънях сто пъти, но няма ефект... иде ми да... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 39

Клоди, Heart Eyesпривет! Hug Hug Hug

Силве, Hugголям контраст -готин Чаатай и дявола Халил. Joy Joy Joy
Hug Hug Hug

# 40

Щастливка си ти, Hug успяла си да оправиш нета, аз от вчера съм бясна, моя нет е бавен като охлюв, звънях сто пъти, но няма ефект... иде ми да... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
От 9ч и чак в 11и 30 стана #CrazyДомашните избягаха,че така се бях развилняла Joy Joy Joy

# 41
Клоди Hugздравей.

# 42
# 43
# 44

С триста зора изгледах серията. ooooh!
Голяма мъка в този епизод- всички тъжни, наранени само наш Халилудко и дъртия Чепик - щастливи.
Ох, нашето Фери, горкото, си съчинило приказка, в която повярвало, но не би...Зехра реши да и покаже реалността - сгоди я за този урунгел... Sick
Леле, пък Сехер какви стойки прави пред Мехмед и си показва балконите, пък той направо загуби ума и дума...голям глупак... Laughing
Халилудко щял да приготвя кошница за Фериха с армагани ooooh! ooooh! ooooh! и кой ще му помогне - Сехер, тя с нейния вкус...кич на ента степен... Sick

Общи условия

Активация на акаунт