подарък за сватба пари - колко?

• 33 517
  • 330
  •   1
Отговори
# 255
Вече не се ли изложи достатъчно?
Не съм омъжена и за твое съжаление няма как да съм свидлива, тъй като не аз давам парите, когато ходим на сватби.  Peace
НО си права, то си личи и кой за какво ходи по сватби, пази боже сляпо да прогледа.  Laughing

Joy

Тогава не разбирам по кой въпрос точно се изказваш? Започни първо сама да си изкарваш парите и чети по-внимателно темата, по която си решила да пишеш.

# 256
Я, банкова сметка ли се изискваше, не мога да имам мнение ли?  Joy
Не си ли канена на някоя сватба, да им бъдеш касиерка?

# 257

НО си права, то си личи и кой за какво ходи по сватби, пази боже сляпо да прогледа.  Laughing
Как за какво се ходи?!
Да има какво да се коментира после,естествено.
Я младоженците ,щото разчитали да си платят сватбата или да си купят кола от парите,я гостите,че давали малко пари,че давали подаръци,че не били подходящо облечени......

# 258
И разбира се, че ние сме се представили най-добре.  Flutter

# 259
  • Sofia
Да попитам - къде в София се продават красиви пликове за пари?

# 260
Какъв пък е проблема детето да се облече с риза вместо с тениска ?
Чак пък и младоженците да му плащат дрехите  Grinning

# 261
  • София
 Whistling

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 21:17 от Little Evil

# 262
Ужас  Shocked
От постовете на някой такава злоба струи спрямо това, че трябва да се положат някакви усилия и финанси, за да отидат на сватба. Искрено се надявам в реалния живот да не проявявате такова тесногръди и такава завист.

# 263
Хайде като ще се правиш на много оригинална, вземи се ограмоти поне. Пише се някои, ужас, елементарни грешки.  Whistling

# 264
  • Варна
Не мога да ги разбера тези украси по няколко хиляди лева и тези подаръци за гостите- прахосъбирачки са другата глупост.
Ей ги- в "на пазар" една съфорумка се опитва да си продаде украсата, която ѝ струва 2хил. лева. ooooh!

# 265
  • София
 Hug

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 21:17 от Little Evil

# 266
Ето заради всички тези неща аз не бих направила сватба...

# 267
И на мен това с пликовете по масите би ми направило лошо впечатление.
В крайна сметка като си решил да каниш гости в ресторант, да си си направил предварително сметката можеш ли да си го позволиш, или не. А не да очакваш от хората да ти се "отплащат" за поканата.
Толкова имам 50лв да отида на ресторант и сама, без да очакват нещо от мен.

# 268
Хайде като ще се правиш на много оригинална, вземи се ограмоти поне. Пише се някои, ужас, елементарни грешки.  Whistling

Joy

До колкото разбирам си доста малка още, че да ми правиш неуместни забележки.

# 269
  • Пловдив
Темата имаше конкретен въпрос, но отдавна беше изместена. Сигурна съм, че авторката отдавна е намерила решението му. Оттам нататък всичко е чесане на клавиатурата.

Общи условия

Активация на акаунт