Август месец тече ли тече,а октомврийче мечтае за синьо море.

• 43 293
  • 710
  •   1
Отговори
# 135
  • Куциндрел
Да не забравя:
За всички, които ще прехвърлят майчинство на бабата. Ето един линк с обяснения и необходими документи:
http://www.odit.info/?s=6&i=241017&f=201

# 136
  • Варна
Честит първи рожден ден на Алина! Да е жива и здрава, все така засмяна! Нека детството и е изпълнено с много игри и весели дни!   bouquet

# 137
  • Нейде из лудите гори...

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНАТА АЛИ! ДА Е ЗДРАВА, ДА РАДВА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО И ДА Е МНОГО ПОСЛУШНА. СЪНИ  Hug Hug Hug ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,МИЛА  Hug

Момичета, вчера ходихме да гледаме няколко апартамента в Разград  ooooh! Лошо ми стана. Попаднахме в агенция за недвижими имоти, където НЯМАШЕ компютър и всичко се записваше в тефтери  ooooh! Направо не успях да повярвам на очите си. Няма да е никак лесно намирането на жилище, дори и временно в този край  ooooh!

Фифи, не се потискай , Ивайло е свикнал с теб и е нормално да "скучае" от време на време. При нас е същото, но на мен ми е ясно, че аз и по природа не съм така интересна и забавна като ММ и изобщо не позволявам да нахлуват в главата ми потискащи мисли. А за свекитата нямам думи, мила. Какво си мислят тези хора не зная  ooooh! Моята вчера като ме хвана за 15 минути 100 пъти ме попита какво да купи на Ая ... а аз не искам нищо тя да купува, по-добре да ми даде парички, че иначе у дома ще заприлича на китайски магазин  ooooh!
Петкова, ама Дидко има чудесни мерки. Расте детето - браво. А за рева май доста дечица го правят при среща с док.  Rolling Eyes Предполагам устничката на Дидко е 0к, те бързо се оправят. Ая също си разби  устата оня ден,ама така ще е. Влекат ги белите и това е, но като цяло това си е начин за опознаване на света. Не можем от всичко да ги опазим. Ая също вече слиза сама от леглото(дивана)  Mr. Green
Силви, нали очакваш да ти дойде, до колкото помня подуването е нормално. Като ти дойде ще се оправиш  Hug Ти в кой квартал си? Аз през седмицата , особено като е жега излизам след 18  Wink

Ая започна да си хваща главата... с 2 ръце... все едно се е чуди на нещо, все едно се стряска... май не мога да обясня... чудя се да не би да я боли...  Rolling Eyes Няма признаци на болка, ама ми е много странно това "упражнение"... Има ли други бебоци ?

# 138
Марсика - подуването знам, че ще премине, просто ме е яд, че точно за сватбата ще съм така:( Инъче съм в района на Автогарата:)Ще се радвам, ако си наблизо:)

# 139
Чести първи рожден ден,Алина!Бъди здраво ,весело и щастливо дете!

Съни,Честит празник на цялото ви семейство!!!

# 140
Честит първи рожден ден на Алинка!!!  bigdance2
Да расте здрава, весела и щастлива и всеки ден да открива нови чудеса!

Честит празник и на мама Съни  bouquet

# 141
  • Някъде там
 ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА АЛИНА!!!
Да бъде жива и здрава, все така красива, щастлива и много игрива   bouquet newsm59  bigdance2 Tada

Съни и ти да си жива и здрава. Нека усмивката никога не залязва от лицето ти !!!! bouquet

# 142
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА АЛИНА!!! newsm59 Hug  bouquet Да е жива и здрава за радост на цялото семейство, да има безгрижно и палаво детство! Честит празник и на теб, Съни! Hug Hug Hug

# 143
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН АЛИ  Tada

# 144
  • София
Честит първи рожден ден,АЛИНАААА!На цялото семейство много щастливи мигове!
  bouquet

Момичета,благодаря за идеите за пътуването,после ще разказвам как е минало,дано всичко е наред!

# 145
Кой става на годинка днес?  Heart Eyes
Честит Рожден Ден, Али! Да си жива и здрава и много да радваш мама и тати.   newsm59

# 146
  • София
Честит Първи Рожден Ден на прекрасната Алина!!!!!Да е жива и здрава, много да радва мама, тати и бати и да има страхотно и незабравимо прекрасно детство  Heart Eyes

Силви, не се притеснявай. На Мишо долните зъбки са му доста кривички, и на Самуил така растат - криви. Ходим при една доцентка, детски зъболекар, погледна го и ортодонт, казаха че кривите млечни зъби не са предпоставка за криви постоянни такива. Аз съм имала перфектни млечни зъби, но постоянните бяха един върху друг  ooooh! Носих седем години скоби, за да се изправят. В днешно време, децата даже им се радват на скобите, не са такива като едно време  Wink

Фифи, чудесно си е наддал Ивко, 600 грама за 2 месеца си е наддаване, вярно на долна граница, но все пак е бил болен, а и в тези жеги.... Ако Самуил е станал 9,500 направо ще почерпя (това е малко вероятно, защото на последната консултация беше почти 8 кг.)  Crazy За съжаление, където и да родиш, като се върнеш в България, ако искаш детето ти да посещава детско заведение (ясла, градина) трябва да поставиш ваксините според българския имунизационен календар. Имаше във форума случай на майка в подобна ситуация, която беше завела дело (не иска да слага ваксините в БГ, сложила е тези в страната в която е живяла, но й отказват прием в ясла). Естествено не е спечелила. Ти си най-доброто за детето ти, не допускай подобни мисли, нормално е хората, които не вижда по цял ден да са му по-интересни Peace А за свекърите не искам да коментирам даже ooooh!

Петкова, и вие добре сте пораснали Simple Smile

Много хубав ден на всички!

# 147
  • Пловдив
Честит първи рожден ден на прекрасната Алинка   bouquet Да е жива и здрава,да има безгрижно и спокойно детство и много да радва и слушка мама,тати и бати  Hug Hug Hug

# 148
Съни, честити първи рожден ден на Алинка!   ura   bigdance2    newsm38   Gift   newsm67 После ще разказваш как е минал рождения ден в събота (или неделя беше?!). И ние ще празнуваме събота или неделя, въпреки че на Хриско рождения ден му се пада в петък.

АЗ съм му взела вече подаръци - един конструктор за деца над 1 година и бебешки пъзел логика, който според мен е за над 1,5-2 години та може и да му го дам по-натам. Майка ми ще му подари триколка, която може да я кара докато навърши 3-4 години макар че лятото вече минава. Свекърите не знам какво ще му подарят.
Ами общо взето това е. Ако имам време, после пак ще пиша.

Пак за приборите ще кажа една по-различна гледна точка - моята. Аз пак бамбашка с по-различно мнение.  Laughing
Според  мен бебето има ли зъбки и почне ли да оставя отпечатъци върху пластмасата, е време за метални прибори. Не мисля, че с нещо могат да навредят на зъбите. То ако беше така, нямаше накарайниците над 1 година да са твърди ами щяха все да са меки. Макар че като гледам накъде вървят нещата, като нищо ще измислят и това, за да вземат пари не само за една година ами поне за 3 (за ненужни бебешки прибори), за което ще измислят още една правдоподобна невероятна концепция. Та има много метални прибори за бебета, обикновено над 1 година именно когато зъбките пораснат. Според мен е много по-вредно да дъвче пластмасова лъжица, от която може да сдъвче наистина малко, което от метала няма как да стане. А силиконовите прибори напълно ги отричам при появата на зъбки, защото има по-голяма опасност бебето да отхапе парченце. Пак ще кажа - не случайно има метални прибори за деца над 1 година и накрайниците стават твърди.  А бтв Хриско не дъвче лъжицата, а оставя отпечатъци докато яде. Така реших да сменям приборите с метални.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 12:53 от HAPPY_QUEEN

# 149
Хехе, никой не е писал от одеве, но нарочно пиша в нов коментар.

Ходих вчера до Вис Виталис и се оказа, че адапторите за тоалетна са дори с по-малки дупки от гърнето. Има едно-единствено гърне с по-голям отвор и е на Тигекс. Обаче струва 17 лв и засега няма да го взимам, но ако видя зор ще го купя, къде ще ходя. Simple Smile

Взех и едни памперс гащи на Хъджис - 48 бройки за 23 лв. Много изгодно излизат, но 5-ти размер се оказа малък- по-скоро отговаря на 4-ти или най-много на 4+. Ще ги използвам, къде ще ходя. Хубавото е, че не пропускат - пробвах ги и през нощта. Обаче понеже са по-тесни едва ги слагам на Хриско. Хубавото е, че лентите отстрани могат да се лепят и разлепват многократно та ги поразлепвам малко на крачетата и коремчето, че да не го стягат много. Бих взела пак от тези гащи, но 6-ти размер, ако има.

Май имаше и още нещо, но не помня вече какво. Ще ставам да си топля вода и да си мия косата в едни легени. При нас сега има някаква профилактика и няма да имаме топла вода до края на месеца та се върнахме в каменната ера - топлим вода в легени, мием се като първобитни хора, че губим и време за това. Напоследък не можем да си легнем преди 12 с това топлене на вода вечерно време. Ужас.

Общи условия

Активация на акаунт