Въпреки това не съм някаква яростна анти ваксинистка, просто ме е страх.
Като се върнем в София мисля да го заведа на ТФЕ, ей така, за мое спокойствие.
Ако имаш предвид, че е оставил Хриско да походи сам - той по-скоро го накара да ходи като му слагаше едни щипки и го караше да стигне сам до тях и през цялото време беше неотлъчно до бебока докато аз си вършех друга работа.
Не е го оставял сам да се оправя.

Ако гризка лъжицата, по-добре наистина с гумена или силиконова, за да не се увредят зъбите. Пък на времето нашите баби и родители са се оправяли както могат, с каквото могат, но ако мога да предпазя зъбите, използвайки гумена лъжица - ще го направя сега

. Или новата храна да я смесвам с повече мляко и постепенно да намалям млякото за сметка на зеленчука.
Вярно, наспахме се, но накрая прекалиха.
Милото ми дете, определено има страх от доктори.
Иначе педи реши да ми даде направление за хематолог, да направим един консулт за всеки случай.
Но няма да задълбавам от какви съображения, че да не го обръщаме на спор. Засега чакам комисията да заседава(така от 10.07). Последно разбрах, че щяло да има комисия на 11.09, а днес като казах на педи, че гастрото препоръча отлагане на имунизациите до 1г., отговора и беше - аа то като гледам и протокола някъде там ще излезе.
Ако от варненското ХЕИ са толкова дейни и в проверките, думи нямам.

Но аз целенасочено го учех, че нали тупна 2-3 пъти. 
Направо изтръпвам като си помисля, че за секунда и може да го изпусна и да се захрани с нещо....
Съответно със зъбчето си прехапа устничката и прокърви и малко се поду.

Препоръчани теми