Единственото, което не ми хареса е летящото време, така ми се щеше да го спра, а сега да го върна. Два дни вече ми е много носталгично

Много странно нещо ти се е случило,мила. А гинеколога с извънматочната бих го ударила с тежък предмет
Дори и да предполага подобно нещо, бива ли да ти го казва без никакви изследвания на лице и подобни. ей много са несъобразителни
Моето мнение е, че организма има добри и лоши дни и че може би всичко що ти се е случило е било нещо инцидентно или пък от кърменето , както предположи Зелда
Али е прекрасна, съвсем малко остана до годинката. Хареса ли ти роклята? 
А това с имунитета май не съм го чувала, но ми звучи като "О, не се изгражда имунитет преди годинката, за това сега ще сложим изкуствен ( нали има такава ваксина на 13месеца?) "
Браво за постигнатото с гърнето и аз купих пликчета
Но вече си приличат на дечица, а не на бебета
А Дарето как търчи...ех този Батак как добре се отразява
Радвам се,че така хубаво сте си прекрали
Ама наистина времето лети
Честито ви возило 
Горкото момиче,колко се е старало...пък някой тъпак ще плати и ще вземе книжка ей така 
И се почва едно приспиване... Ужас,пък на мен тъкмо ми се е доспало... И,е,на,бродя иаз нета
Та днес цял ден ме плаши.

Странно, но Ая заспиваше трудно в планината. Не чак трудно, но около 21 както се унасяше изведнъж се активизираше и падаше луда игра до 11-12 

Успех на следващия изпит.
Но пък Пламена добре си я държи.А тези подложки,които Ендира е показала не съм ги виждал
А за из път съм ползвала и контейнерите на Авент за кърма.те поне са с винт.Решихте ли къде ще ходите на море?

днес е оставих в коридора да се наспи за да мога да сготвя и изчистя
направих един гювеч с телешко месо и мисля и Дарена да го опита понеже съм го сготвила по нейния стандарт
толкова беше смешна милата тя се смаза от ходене .

но сега е добре пак си поспива по малко , но през другото време гледа през прозореца ако много даде зор спираме разхождаме се и пак в колата дано при вас да няма този проблем 

Дано да имам време утре. 
Ама на, да не изпусна далаверата
Мишо започна да се храни сам малкослед като тръгна на ясла, около 1,5 г.
Дано да си починете хубаво и на Йоан да му хареса!
Браво на Ая за апетита, ама то нали в планината уж се ядяло повече
). Аз съм карала около 450 км с две деца сама. Успех!
Не съм го учила, явно попива от брат си.
ех кога мина това време...
Добре, че Айчето е покрай ремонти от преди да се роди, че сега си спи спокойно, въпреки шума 
Така или иначе занапред няма да пикае седнал . А за приборите мисля, че наистина пластмасови, дървени или дори силиконови са много по-добър вариянт за възрастта му. 

Лек път 
Препоръчани теми