взех е да е приспивам на ръце реве в леглото само обикаля като простинал кон на мен ми се спи та две невиждам изнервих се 

а на морето като е водихме при две лекарки казаха , че е яла развалени кебапчета
заведи е за всеки случай може да е от всичко . А за храната аз наистина е захраних рано , нямах друг избор , но задържах едно положение когато пак пропи млякото не съм въвела телешко , свинско , риба , агнешко , бобовите неща , зелета , цитрусови , млеката също и още май има но не се сещам , но като чета това меню не е за нас и супа не съм давала абеее направо съм го ударила през просото
стана голям смях

За комплектите за хранене на Томи Типи, имам няколко комплекта от по-големите. На мен лично не са ми удобни, почти не съм ги използвала в комплект с капака, а само паничката с лъжичката. За масичката, която търсиш, със сигурност я нямаше в Джъмбо на бул България преди 1,5 м. Търсих за подарък
И дано да ти се оправи бързо пръста, и аз съм го правила това няколко пъти, много боли 
Дано всичко е наред с малък Дани, а ти се опитай да се успокоиш, тепърва започват приключенията 
Разбирам те напълно
За цикъла, 

И честито ви проходило човече!
За апартаментите...дано си намерите такъв, в който да сте много щастливи. Като го видите ще си го познаете
А за абсурдите на съвременното строителство изобщо не искам да коментирам
Ние обикаляхме около година и половина преди да си купим, затова ви стискам палци по-бързичко да стане при вас.

Много е пораснал 

В четтвъртък ще направим само прощапулника,а ще празнуваме в събота,защото иначе в четвъртък е много неудобно.Поканите сме разпратили,тортата е поръчана,уговорили сме се с хората в ресторанта за всичко,уж няма какво повече да го мисля...Остана само да й изберем подарък.
И аз от време на време слагам Али на гърне,тя си върши работата,нямаме проблеми,ама аз пък рядко се сещам да я слагам
Трябва да започна вече по-често да я слагам на гърнето.
И вие другия месец ще празнувате рожден ден
Кога пораснаха тези деца,направооо 

Дано да се наредят нещата и той да започне да си похапва,че много се измъчихте

Дано на Дани да му няма нищо!
И аз постоянно съм на тръни по площадките,постоянно има разни момчетии,които ритат топка и въобще не се съобразяват,че има малки деца...Толкова ли няма някое футболно игрище-да ходят да ритат там... 
Ние за вкъщи си имаме, на мен ми трябва при пътуване, затова ме интересува дали капа се затваря плътно и дали може да се разлее яденето? И двете купички ли са с капак или са 2 купчки с 1 капак?

А тук цената беше най-ниска 

Извинявай
Аз много късно въведох жълтък на Мишо, защото така ме посъветва Маринова тогава. На прощапулника, беше на 1,1 г. изяде само късче от питката, която беше намазана с жълтък отгоре....и такъв страхотен обрив направи с подуване, че се престраших да пробвам с яйце почти към втората годинка. Тестовете за алергии не показаха такава към яйца (жълтък и белтък). Малко след това предложих и белтък.
ще кача една от твоите снимки в снимка.бг, дано ти и другите мами нямата нищо против. Толкова са ми сладки, че не мога...

За племеницата ти хем ми стана жално, хем ми беше мило. Виж как разчита на леля си, има ти доверие, чувства те близка - това е много важно. А тъпия изпит ще го вземе - когато, тогава.
Хич не внимават. Направо изтръпвам минавайки покрай "футболисти". 

Препоръчани теми