Ние снощи се прибрахме в София след едноседмичен престой в Москва-Кали, аз и ММИзкарахме си супер, утре ще ви разказвам повече
Не ви казах преди да тръгнем, защото исках да ви изненадам от там
, но в последния момент решихме да си оставим лаптопа вкъщи и то от толкова обикаляне не ни оставаше време да ползваме интернета в клуба на хотела 
Дано при теб всичко е наред, пиши как си. 
Много ми хареса как си го съобщила на педиатъра, мисля да взаимствам, ако може 
Много ми харесва, аз съм ходила само в Санкт Петербург де, носи е доста скъпо, не знам в Москва как е?

. Малко късно прочетох за по ранното ви завръщане. Много е неприятно да те болят яйчници. Според мен са те заболяли защото си понастинала лека. Все пак времето беше по хладничко и на моренцето може да те пронизал ветреца. Дано да е било лека настинка и вече да си добре
. Този твоя генеколог много ми е съмнителен 

. Дооооста сте обикаляли наистина. 

Благодаря за поредната хубава тема!

аз от вчера честя , гладя и пера още малко остана и или тази вечер или утре рано , рано тръгваме за Пловдив да си приберем децата аз искам още тази вечер , но зависи ММ кога ще си дойде от работа .

, измервам я с един термоемтър, който се допира до челото и ми показва 38.5, давах снощи и днес сутринта и сега на обед Панадол, тя като и дам смъква темературата. Яде си нормално с апетит, ака си и си пишка нормално (урината не си е променила цвета), мноого лиги и текат и като пие мляко или вода биберона си го дъвче все около мястото на единия кътник, пипах я и по ушенцата да видя да не е от ухо, но не реагира и по пътя на изклюването стигам до извода, че би трябвало да е от зъби тази темратура
Ние вчера след обед я водихме на консултация, тя я преслушва, преглежда, каза,ч е фонтанелата се е затворила, детето е здраво и нямало какво да ме притеснява, но когато бяхме на преглед тя нямаше темература. Този месец не е наддала нито на сантиметри, нито на тегло, но педи каза, че няма проблем след като си е утроила теглото вече и яде всичко и има добър тонус. Сега е 7500 грама и 77 см.
. На връщане полетът се изпълняваше от България Еър, нищо че си купихме билетите през сайта на Аерофлот, защото имат договор за сътрудничество двете компании. А на слизане в Москва количката ни чакаше на стълбите. А България Еър много са си понижили качеството, да не коментирам обслужването на летището. Набутаха ни в един тесен самолет с две колони по две седалки и няма легълце за детето няма нищо, само колан закачен за моя, толкова е тясно между седалките, че краката ти опират впредната седалка, абе луда работа, стюардесите бяха любезни и в двата полета. Най- ме ядоса пероналът на летището тук на връщане. Кацнахме с 10 минути по-рано и те ми се оправдават, 4е понеже сме дошли рано не били готови
. Това както ида е самите полети бяха спокойни. Само за да направите разлика ще спомена , 4е на връщане към България на летище Шереметиево ни пуснаха през входа за дипломати, за да не 4акаме на опашката с детето

Тъкмо ти ще си починеш във Варна, тъкмо бабите ще се порадват на внука 

Напълно споделям мнението на Хариела за децата-все едно аз съм го писала. Аз мног опъти съм казвала, че откакто имам дете все едно се родих отново и живея друг, нов много по-хубав и смислен живот.
Йоан много се радва и хили на животните. Явно зора с не-спането е бил от зъбите. Снощи спа като къпан нашия маймунин.