Зори се налудя в детския кът. Грахчо си седи спокойно в количката и си се усмихва, радва се детето, посяга да се закача - нищо темерутско.
За разлика от Даниел, който му грабна бисквитката от устата и я изяде....
Пиша от сега, че да може да се организирате.
/.Опитвам се да й мажа венците реве и ми блъска ръката.

Аз и сега незная, МРП ваксината няма да я бия, обаче има и реимунизации.. Мъжът ми не е съгласен като цяло с мен- склонен е да ги отложим, та да поотрасне и да израсте алергията, но не и да не ги бием. Незная какво да правя, но като чуя Приорикс и косата ми настръхва. Пентаксимите ги понесе що годе- след първия вдигна висока температура, след третия имаше бка на крачето 2 месеца и му беше синьо
Объркана съм много- хем ме е страх от болестите, хем от ваксините, а страхът не е добър съветник...
А за самолетите им- има няколко скапани, да, явно сте улучили. Затова пък пилотите им според мен са най- добрите, аз имам над 20 полета с тях и никога не съм се притеснявала, виж летяла съм с австрийците и АлИаталиа- ами сърцето ми спираше, особено при кацане
А и аз се чувствам добре,вече не ме боли,нямам течение,нищо...Всичко е наред.Явно е било нещо инцидентно.Дано не е било нещо сериозно!
Ходихме и на кратка разходка с тях,преди това със сестра ми и племенниците се разхождахме,обикаляхме магазините...и накрая седнахме с една приятелка и нейните деца в един парк,та се прибрахме чак в 8 часа вечерта...Децата бяха капнали,ядоха,къпах ги и заспаха още в 9 и 30 
И батко й и той колко е пораснал....и каква хубава коса има
Много са ти хубави и двамата! 
Честита ти шевна машина! 

След такива разпускания се чувстваме презаредени
Моята мечта е да обиколя света,но....за кога,то ми мина половината живот дето се вика,а почти никъде не съм ходила
Дано поне децата имат тази възможност! 

Алинка обаче има да чака още малко,докато стане готово пюрето...Дано издържи.
Ние от тях нямаме никакви оплаквания и не за пръв път летим с тях, издразниме мног оперсоналът на нашето летище, че два самолета обслужват и не могат да се справят, по-рано сме дошли 
Но ако и утре е така ще я водим на лекар в понеделнлик и урина ще пуснем. За пръв път ни се случва такова нещо и баба и все дава акъл и много ме изнервя, не ми стига че ми е за пръв път ами и тя отгоре
ММ и се скара днес.
И аз трябва да кача, а снимките от пътуването ни до Москва ги качих в профила си във фейсбук, така че на който му се гледа, може да ги види 

Дано не се налага

Кали има леко разстрйство и за това искам да ви попитам в този случай кое е по-доброто- Хидрасек или Хидратин алфа? И друго нещо- вече твърд осъм решила да си сменям педиатърката и си спомням, че когато пред ивреме обсъждахме педиатрите на децата бяхме коментирали една частна поликлиника с абонамент в Лозенец, има ли някой който се е записал там и как се казваше тя? Предварително мног ови благодаря за отзивите

Страхотно обслужване..
? Можеш ли да ми помогнеш да си го поръчам и дали ще ми излезе 207 лв? Защото цената ме устройва. А за Крушунските водопади, също искам да ти кажа едно голямо благодаря, за споделената информация..за сега ще се откажем, наистина не е подходящо все още за Анджи..Като порастнем 
...някой ден... 

Събрахме 3 печата. В Ботевград има нов музей, не е нищо особено, но си личи, че е правен с мисъл, хареса ни сградата, служителите бяха много любезни. В Скравена видяхме набързо костницата на ботевите четници и манастира. Ако някой ходи на там - манастира не си струва. Вътре ни посрещна един заядлив, изперкал старец, който не бил от там, нощ не знаел, ама имал ключ за църквата и щял да ни пусне да я видим, въпреки, че не ни е срам да ходим с потници и т.н., още малко забрадки и прибрани коси щеше да иска, пък и как не ни е срам по това време да ходим, а бебето се оказа най-големия безсрамник от всички ни, че не искало да влезе да види манастира, който всъщност беше някакви полусъборени постройки и една малка църквичка