Можеш ли да ми кажеш какъв точно и е обривът на Али и какв иса симптомите, че аз съм на 99% сигурна, че Кали миналата седмица като ви се оплаквах, че е с темература и обрив кара розеола. Ама чакам сега от 1 септември да се върне от отпуска нейната лекарка да идем да и р азкаже, 4е тая дето я замества, не е лекър просто 
В обикновената урина колко са ви левкоцитите. Аз другата седмица ще пускам на Кали контролни изследвания на обикновена и стерилна урина, дано всичко е наред

За нас с Кали няма кой знае какво значение, защото ММ ще ни докара
красота-красота-красота
А Сара и Ава са толкова порастнали и сладки. И едни синеоки нежни красавици видях, и едни сладури момковци...абе нашите гарджета са си най хубави. Ако имам време днес ще кача и аз някоя сполучлива снимка от срещатас Айчето и с цялата варненска дружинка.
И да ти кажа да не се ядосваш сигурно няма да ти помогна много, но пък така поне знаеш, че слагаш отметката на тази шарка и няма да я мислиш повече. пък празника може да го организирате след 10-тина дни като ви мине карантината. Всъщност каква е шарката, ако Бо не я е карал трябва да го съобразите и с инкубационния период защото той ще е контактен, но какво пък....празника винаги може да се организира, дори и със закъснение. Дано бързичко да й минат пъпкитен а Алинка, сега като е мъничка дано да минете лекичко-лекичко. 

Аз със Зори имах обратния проблем, тя нали беше все дребничка и направо си пропадаше в дупката на гърнето
ейййй, докато намеря някое с дупка тип "ню-ню" голямо обикаляне падна. Има едни ниски и леко овални гърнета, които са с доста голям диаметър, с такова не би трябвало да имате поблем.

и се търкулва питката по покривката към масичката с подредените предмети. Идеята е детето да стигне след питката до тях и по това какъв предмет си избере се гадае каква професия ще упражнява като порастне. Предметите трябва да са непознати за него и по възможност не много пъстри за да не привлече някой специално внимание. Питката се разчупва и се раздава на децата, които трябва да тичат без да падат за да не се спъва в живота детето. В кратце май е това. Абе повод за празник с други думи. 
Най-накрая заспа и тия пак започнаха ремонта в 14 часа
Ходих пак да им правя забележка, а те с отварянето на вратата започнаха да се извиняват, че не са погледнали часа...
Но моите са бели кахъри.
дръж се. Сигурна съм, че ще можете да отпразнувате празника след като отмине шарката. Сега и Бо може да я изкара...ама нали казват, че колкото по-рано я изкараме толкова по-добре. Ние със сестра ми никога не сме карали шарка. Като бяхме малки майка ни винаги ни тикаше при шаркави деца , но без резултат. В гимназията пак съм била контактна, а миналата година съквартиранта на сестра ми боледува, но тя НЕ 
Не се трвожи за шарката, Али ще я изкара и ще си отпразнувате добре рожденият ден 
Само ми припомни, ако решиш, че мога да ти бъда полезна вие под наем ли търсихте или за закупуване и в кои квартали гледате?
Ще се радвам да се видим като се приберем..И също, забравих, радвам се, че сте си изкарали добре на почивката..отдавна не ми се е случвало, направо си мечтая и аз така..като вас всичко да е "медено"
Честита ви и количка.Много е хубава

А Коколинчо сега започна ли да си похапва?