Август месец тече ли тече,а октомврийче мечтае за синьо море.

• 43 298
  • 710
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Елица, дано бързо ги преборите този път  Hug Как така няма да пие нищо беба, ами как ще ги махнете тогава? Поне някакъв чай, сироп?

Марсика, за размерите на Некст, Самуил може да не е много дебеличък, но е дълъг - 80 см.  Wink

# 181
Алина е с шарка! Cry Cry CryАдски много ме е яд....точно сега....Сега се връщаме от педиатърката,ще ни се размине рожденния ден Cry
Офффф....ама е една късметлийка милата! Sad

# 182
  • София
Съни, не се ядосвай, няма да промениш нищо...Дано бързо се оправя Алинка, това е най-важно в момента! С каква шарка е?

# 183
  • Някъде там
Съни Ох много неприятно дано бързо се опраави малката бонбонка.  PraynigЩе
ендирка Ще пие имунобор тя го пи досега два месеца и сега го продължавам за още един Sad

# 184
Съни- много гадно наистина, то4но сега, чак мен ме хвана яд, толкова го подготвяхте рожденния ден, аз даже се канех да те питам какво ви е менюто, че нали и Кали на 1 ссептември става на чч годинка Hug Можеш ли да ми кажеш какъв точно и е обривът на Али и какв иса симптомите, че аз съм на 99% сигурна, че Кали миналата седмица като ви се оплаквах, че е с темература и обрив кара розеола. Ама чакам сега от 1 септември да се върне от отпуска нейната лекарка да идем да и р азкаже, 4е тая дето я замества, не е лекър просто ShockedМен пита какво и дали да и изпише Shocked ММ грабна детето и излезе навън, че не я издържа да говори глупости и каза, че в нейния кабинет повече детето няма да ходи, с което аз съм напълно съгласна. Пожелаввам на Али скоро да се оправи, ако е розеола, тя минава леко за три-четири дни. А празника може да го отложите за другата събота например, мисля, че гостите ще ви разберат Hug
Елица- ти защо реши пак да пуснеш урина  ooooh! В обикновената урина колко са ви левкоцитите. Аз другата седмица ще пускам на Кали контролни изследвания на обикновена и стерилна урина, дано всичко е наред ooooh! ooooh! ooooh!
CVM- aз съм ЗА среща, казвай къде и да се събираме Hug За нас с Кали няма кой знае какво значение, защото ММ ще ни докара
Днес поръчах триколка Слънце на Мони , това ще и е подаръка от нас с татко и за рожденние ден. Струва 73 лева, мисля, че цената е прилична. Ще ми я доставят безплатно у нас от магазин Бебеландия. Ама ще си и я подарим на 1 септември де, няма да и я даваме по-рано, нали е подарък Wink Grinning

# 185
Съни много неприятно, дано скоро се оправи милата, а за рождения ден не се ядосвай, може да го отложите, не да го отменяте, нищо че ще е по-късно  Hug

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 12:01 от anbibian

# 186
Здравейте момичета, да използвам момента докато Коколинчо нанка да видя какво ще мога да прочета. Разгледах и снимките в албумчето  Grinning красота-красота-красота  Grinning А Сара и Ава са толкова порастнали и сладки. И едни синеоки нежни красавици видях, и едни сладури момковци...абе нашите гарджета са си най хубави. Ако имам време днес ще кача и аз някоя сполучлива снимка от срещатас Айчето и с цялата варненска дружинка.
Съни, миличка  Hug И да ти кажа да не се ядосваш сигурно няма да ти помогна много, но пък така поне знаеш, че слагаш отметката на тази шарка и няма да я мислиш повече. пък празника може да го организирате след 10-тина дни като ви мине карантината. Всъщност каква е шарката, ако Бо не я е карал трябва да го съобразите и с инкубационния период защото той ще е контактен, но какво пък....празника винаги може да се организира, дори и със закъснение. Дано бързичко да й минат пъпкитен а Алинка, сега като е мъничка дано да минете лекичко-лекичко.  Hug
Елица, дано бързо да ги преборите тез гадове.  Hug
Фифи, за захранването направо не знам какво да ти кажа. И Грахчолан не искаше да яде нищо друго освен плодовите пюрета и два месеца и половина не знаех какво да направя. Опитай да му сготвиш 2-3 неща като нормална манджа, само без подправките, при Зори това беше разковничето на прояждането. Стискам палци да прояде сладкиша. А свекърите ти май са класиката в жанра, до колкото можеш не им обръщай внимание и сведи до минимум контактите си с тях.
Петкова, браво за мерките.
Силви, не се притеснявай, ще сте най-прекрасните кумове.  Hug
Хепи, много смешно ми стана одата с това гърне, в добрия смисъл де.  Hug Аз със Зори имах обратния проблем, тя нали беше все дребничка и направо си пропадаше в дупката на гърнето  hahaha ейййй, докато намеря някое с дупка тип "ню-ню" голямо обикаляне падна. Има едни ниски и леко овални гърнета, които са с доста голям диаметър, с такова не би трябвало да имате поблем.
нннн, дано Кико да е излязъл от черната серия, миличкия.  Hug
Узунова, дано скоро добрият късмет да кацне на рамото ти. Много е неприятно, като се съберат много неща наведнъж, но аз в такива случаи си повтарям старата приказка "много лошо не е на лошо".  Hug
анбибиан, пощъпулник е обичай от типа на погачата, нехристиянски остатък от стари времена. Прави се когато детето е проходило сравнително добре и не пада на всеки 5-6 крачки, а си върви. Канят се по възможност доста и то порастнали деца, а не бебета. Избират се някакви предмети и им се наричат професии. Постила се бяла покривка, май през нея се слага червен конец, но не съм много сигурна  newsm78 и се търкулва питката по покривката към масичката с подредените предмети. Идеята е детето да стигне след питката до тях и по това какъв предмет си избере се гадае каква професия ще упражнява като порастне. Предметите трябва да са непознати за него и по възможност не много пъстри за да не привлече някой специално внимание. Питката се разчупва и се раздава на децата, които трябва да тичат без да падат за да не се спъва в живота детето. В кратце май е това. Абе повод за празник с други думи.  Grinning
Зелдичка, не се притеснявай, никаква предателка не си. Специално дойдохте до морската изоставяйки не леката задача по търсенето на апартамент. Радвам се, че се видяхме, пък дори и за мъничко, само малко ми е мъчно, че не можах да нагушкам Стелчето, а тя така сладко нанкаше. Мерси за комплимента към Зори, тя май наистина е красива, за мен си е, нали си е моето гардже. Добре, че прилича малко на сина на зълвата та съм спокойна, че е наша, иначе щях да съм почти сигурна, че са ни дали грешно бебе в болницата.  Mr. Green
cvm, и аз съм навита за срещичка. Ние може би другата седмица ще ходим при майка ми за ден-два, или пък тя ще дойде, не знам, но ако определите ден и час и сме в София ще гледам задължително да се пласирам.  Grinning

# 187
Съни,
Много неприятно, мила! Много бързо възстановяване на малката хубавица. Пак ще отпразнувате рождения ден, предполагам, че може да отложите ангажимента. Разбираемо е.

cvm,
Много искам и аз да се присъединя към срещата. Единствено предлагам да е след вторник, да паднат малко температурите. За място - не мога да кажа нищо. От вчера съм без кола, но ще го измисля някак.
Видях, че си писала на zelda, че ако беше в София търсенето на апартамент, можеш да я ориентираш - може ли да ме посъветваш, ако искаш и на лични да не спамим. Предполагам, че ще се наложи да си сменим апартамента, този ще ни е малък.

E♥L♥I♥T♥S♥A ,
За тези бактерии пробвала ли си нещо алтернативно - от рода на уро историите, ако са подходящи за бебета. Или във форума на един лекар хомеопат др михайлов - да прочетеш какво се препоръчва - той дава някакви съвети, хомеопатични и народни илачи. Ако си склонна на алтернативно лечение, разбира се.

Zelda,
Съчувствам ти за търсенето на апартамент. Преди няколко години преживях истински стрес в бума на покупко-продажбите. Обикновено 2 часа след поредния оглед на някакви доста причудливи архитектски решения (недоразумения), брокерите ми звъняха с въпроса "взехте ли вече решение, че на опашката чакат и други". Беше ми призляло. Като се замисля, че се очертава пак да сменяме жилище, направо лошо ми става.

Лек ден на всички. Само ще ви попрочитам тези дни, че утре съм на погача, а в неделя ще правим кръщавка. Ще разказвам после.

А, качих една снимка от "добре охраненото" ми момче  Laughing

# 188
  • Нейде из лудите гори...
Днес тъкмо се похвалих на Петкова колко много спи Айчето на село и то какво стана... 4 часа игри и бели  ooooh! Най-накрая заспа и тия пак започнаха ремонта в 14 часа  #Cussing out Ходих пак да им правя забележка, а те с отварянето на вратата започнаха да се извиняват, че не са погледнали часа...  Crossing Arms Но моите са бели кахъри.
Съни  Hug Hug дръж се. Сигурна съм, че ще можете да отпразнувате празника след като отмине шарката. Сега и Бо може да я изкара...ама нали казват, че колкото по-рано я изкараме толкова по-добре. Ние със сестра ми никога не сме карали шарка. Като бяхме малки майка ни винаги ни тикаше при шаркави деца , но без резултат. В гимназията пак съм била контактна, а миналата година съквартиранта на сестра ми боледува, но тя НЕ  Rolling Eyes Та много ми е свито като чуя за шарка.  Confused Дано Али я изкара немъчително, да не я сърби и скоро да е на линия за големия купон  Wink
Анбибиан, вярно че беше споделила за магазина на Некст. А как са цените в магазина и тези от Англия? Има ли разлика?
Ендира, ама вярно е едро момчето ти. 80 см си е множко, ние със скромните ни 67 има да ви гонииим  Mr. Green
Елица, дано не се наложи да даваш на Лили някакви силни лекарства  Praynig

ВАРОЛ как си?Ако ни четеш драсни 2 реда   Rolling Eyes
Нямам търпение да свърши работния ден на ММ и да си тръгваме към Варна - най-накрая. Така ми залипсва вече  Whistling

# 189
Марси, тук е по-скъпо за съжаление, ама аз пазарувам от тук по намаленията и до сега все успявах да купя каквото ми трябва, освен сега. Пускам с посредник и от сайта, но много рядко.
Тази зима ще сме с дрешки предимно от Ларедут, Некст (каквото купих пролетта) и вероятно ще й купя някои работи от H&M директно от магазина в мола.

# 190
  • Варна
Честит Рожден Ден на Али, на патерица!!!
Нека да е честит твоят първи рожден ден мило дете, много весел, пълен с прекрасни изненади и усмивки!
Пожелаваме ти да бъдеш слънчево дете, да радваш мама и всички в семейството! Пожелаваме ти с много фантазия и детски мечти да гледаш на света.
Бъди жива и здрава, много усмихнато и добро дете!

Съни, Съжелявам, че не можах вчера да честитя, но тук интернета ми го няма никакъв..100 пъти ме изхвърли Close Не се трвожи за шарката, Али ще я изкара и ще си отпразнувате добре рожденият ден Hug
Зелда нека Ники бъде жив и здрав, все така усмихнато и лъчезарно момче. Пожелавам му много и истински приключения да го радват всеки ден! Съжелявам, че неуспях по- рано да честитя, поради смотаният нет..Ако мога нещо да помогна в търсенето на апартамент, насреща съм, нали съм бивш брокер. Работя без комисионна когато става впрос за приятел. Wink Само ми припомни, ако решиш, че мога да ти бъда полезна вие под наем ли търсихте или за закупуване и в кои квартали гледате?
Марс мен също ме интересува лекарката от курортна!Ако можеш сподели Peace Ще се радвам да се видим като се приберем..И също, забравих, радвам се, че сте си изкарали добре на почивката..отдавна не ми се е случвало, направо си мечтая и аз така..като вас всичко да е "медено" Heart Eyes Честита ви и количка.Много е хубава
По-късно ако успея ще се включа пак, гърлс Hug

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 16:23 от Hubellena /Doni/

# 191
  • Sofia
Здравейте и от нас!

Съни, съжалявам че така се е получило при вас, но както казва Звездичкова, поне ще я отметнете тази шарка. Вярвам че Алинка ще я изкара леко, нали е още малка, а малките по-леко я изкарват. Бо вече кара варицела нали, на Алина варицела ли е?

Марси, моята Елиза същата работа, сто пъти се буди и тази, и миналата нощ. Подозирам жегите, много ожадняват и се будят, за да си попият млекце.

Фифи,
значи ще кръщавате вие? Хайде чакаме разказ и снимки.  Hug Hug

Елица, ти сама ли реши да направиш контрола на урината? Иначе казваш че Лили е ок, значи няма симптоми, по които да си хванала нещо. Виж добре да не би да има срастване на срамните устни и това да е причина за бактериите. Може и да си видяла вече, ама аз да си кажа.  Hug Hug

Звездичке, добре завърнали се!  Hug А Коколинчо сега започна ли да си похапва?

Зелда, да изберете най-удобния за вас апартамент, пък какво като е панелка.

Аз отново съм с възпалени хемороиди. Какво става с мен не знам. Мажа се с 4 вида мехлеми - и правени домашно, и купени, и нищо не помага, става все по-зле и по-зле. А започвам да се мажа още при първите симптоми. Направо ми писна вече, откакто съм родила Елиза, 4-5 месеца след раждането започнаха да ми се възпаляват през месец буквално. Миналия месец направо виех от болка вече и накрая започнах да пия някакви хапчета през устата, та те ме оправиха, хич не ме интересуваше дали вредят на кърменето или не, пък и аптекарката ми каза, че са ги изписвали на кърмачки, нищо че в упътването пише, че не може да се пият, ама то така пише на всички лекарства. Сега ще потърпя още най-много два дни и пак ще си взема от тези хапове, то не се издържа, реве ми се от болка...  Twisted Evil Twisted Evil

Към мамите, чиито дечица вече са ходили на ясли/градини и сега пак тръгват - Какви изследвания ще ми искат сега в детската градина за Софи? Тя ходи на ясла и сега в същата сграда е преместена в детска градина вече. Не е посещавала детското заведение повече от два месеца. Ще ми искат ли кръв и урина? И чревни ли, т.е. акото и скочпроба? За контактна бележка знам.

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 16:18 от Hariela

# 192
  • Някъде там
Здравейте отново Mr. Green
Благодаря ви много момичета за съветите Hug
Да аз сама и пускам всеки месец урина за да си я следя.Левкоцитите са и 2-3 и затова не се налага лечение.За срастване на устничките я гледаха и няма слава богу, а за др Михайлов постояно у следя форума дори съм му и писала ноне съм се наела още да давам каквото ми е казал,защото предпочитам да я види някой и така да изписва нещо.Но бактериите са мн упорити и имам чувството че това и е слабо място вече.В понеделник ще я заведа на гинеколог за да я видят влагалището. Sad

# 193
  • София
Хариела,изследванията са акото и скоч-проба и естествено контактна бележка,ако не е ходила повече от 2 месеца.Кръв и урина не трябва.Ако последно е ходила юли месец,може само с контактна бележка,т.е.виж коя дата последно е посещавала и пресметни дали са минали 2 месеца.
СВМ,ти брокер ли си,ние ще търсим жилище в София,та се чудих какви съвети можеш да дадеш?Трябва ни тристаен поне,в Младост 1 или съседните квартали.

# 194
  • Vaudreuil Canada
Съни вчера като написа че има пъпки по корема щях да ти пиша че то точно от там почват повечето шарки ама покрай малката хлебарка в къщи не стигнах да напиша  ooooh!
Дано бързо и леко да минава.

Общи условия

Активация на акаунт