Ще я меря пак след 30минути. За първи път вдига Т.
Аз самата с 37.5 се чувствам като парцал и без хапче не мога, пък си представям на малчуганите какво им е. На мен пък доктора ми каза, че Нурофен и най-силно, можеш също така за по-бързо сваляне да сложиш свещичка Ефералган (аз лично не мога да поставям такова чудо). Също така, ако вдигне над 38.5 можеш да разсъблечеш детето и да го изкъпеш с малко по-хладна вода. Също така и чорапи напоени с малко оцет и водичка на крачетата(лично това не съм го прилагала). Вече, ако стане над 39 увиваш детето с мокри чаршафи (което ми се струва малко кофти за толкова малки деца;аз предпочитам обтриване с мокра кърпа,но пък не е толкова ефективна) и да дадеш Хексалгин - по 1 капка на кг тегло на детето (повечето го отричат, но на нас той много ни помогна Светльо като вдигна 39.6). Дано да не се налага обаче!
Стискам палци всичко да е наред!
И Зори каза, че праща
и пожелания бързо да се опави.
Още не мога да проумея как този афектно респираторен синдром го изкарват едва ли не безобиден...
Сърцето ми падна в гащите... А ММ как се изплаши...
Смятам най-сериозно да се консултирам с медицинско лице и да ми дадат наставления как да действам в подобни случаи, каквито се надявам никога повече да нямаме и на никого не пожелавам.
И дано да е от зъб, най-безобидно ми звучи. Пиши как сте.
А ако се чудиш към кого да насочиш питанката, ние сме тук.
Аз в Т вече се чувствам като спец. Още от 5м я почнахме, на почти всеки зъб + още някой друг път...
Давам Нурофен обикновено на 38.5, но се е случвало и на 39.4 да не дам нищо.
Ти питаше преди 100 века, ама аз сега да си кажа.

. Мисля, че ще е масичката. Въобще и не се бях замисляла за столчето, че като седне ще трябва се обръща на една страна.
А наистина не виждам смисъл да я взимаме на този етап.
Водете го малкия на доктор, защото може и да е наистина безобидно, но стреса за вас си е голям. Пък и да ви даде съвети как да избягвате това захласване. 

Препоръчани теми