Довечера ще си яде цървулците. А, мисля след малко да си пусна филм и да гледам докато Хриско спи, а после ще излезем да пазаруваме. 

Много си талантлива,браво на теб, възхищавам ти се 
Честит ви апартамент,много прекрасни моменти в него да имате
И никога да не ви спира водта,или тока
Отивай по разходки да се разведриш 
Стискам палци и на всички дуги участващи 

, посмяхме се малко, пийнахме по 2-3 менти със спрайт и тъкмо се прибирам и майка ми звъни детето се събудило и реве, търси ме, милата очите и червени, сълзи, сополи, голям рев беше ударила, но после набързо се гушнахме и заспа..а аз така се зарадвах на отпуснатите от нейна страна 2 часа за мен
,днес ме поканиха на едно заведение "Каручката", но ще пропусна май, че от сега ми става гузно да я оставя още една вечер, макар и за няколко часа 

, за невкусното още повече..сладурчета 

Викаш не иска да лази , а ние само това можем 
Днес пак ще ходим на лекар- 3 ти поред, а да не ви казвам в Добрич в почивни дни как се намира такъв... Лошото е, че те реално не могат да го прегледат, щом пристъпят към него и наддава нечовешки вой- колкото плака от лекари два дни, не е плакал толкова откак е роден
Незная вече, може би е някакъв вирус... Ако бях в София, вече да съм пуснала изследвания, но тук няма къде през почивните дни
От нищо нещо правиш. Супер е и суитчера, и дънките.
Наистина обаче разковничето е в разпускането, разнообразието. Колкото повече ме нападне сивото ежедневие, толкова по-раздразнителна ставам.
Ще трябва тъща му да му помогне.
да се оправя Дани. Настръхвам като чуя думата "болест"
темата с глупостите си, но точно в петък вечер няма на кой да се обадя 
Ако не открия такъв, ще ги водя някъде на ресторант както обикновено, но ми се искаше тази година да е нещо по-различно
Бързо да се преборите със заболяването. Душичка сладка.
Дано и да не го боли нищо и леко да ви забрави тази херпангина.
Честито ви и зъбче.
и за теб. И на мен ми е много трудно със свеки.. Нищо лошо не ми е направила жената, поне не директно, грубо и нахално, но някак не си пасваме, не сме от едно тесто и предпочитам да не ми гостува. Аз ще ходя за 2-3 дни макс, че тя като дойде отиде седмица. Хич не се притеснявай да споделяш, най-малкото ще ти олекне.
Скоро ще си имам ходещо човече, ей тогава вече не знам.
До преди седмица беше със съвсем кашкавалени крачета, от няколко дни стана стабилен, дори хванат за една ръка, а днес се пусна.
Ужасно е да е болно детето ти, на нас ни е за пръв път при това. Как успявате да давате лекарства? Ние даваме някакъв сироп, вит ц и температуропонижаващи, а и пробиотик, но е малък ад
Какво гълта, плюе, дави се, пищи..Вода не иска да пие, но поне суче повече.

Препоръчани теми