Август месец тече ли тече,а октомврийче мечтае за синьо море.

• 43 287
  • 710
  •   1
Отговори
# 420
А, то моя мъж аз му давам инструкции ама не ще да ги спазва.  Laughing Понеже аз имах друга работа, му дадох малкия да го гледа тия дни и той така го гледа, че само го приспиваше, за да не се занимава с него. В резултат на което през нощта ми разказа играта и се събуди рано-рано. Леле, аз не се ли наспя ставам истинско чудовище.  Twisted Evil
Но друг път за това. Сега съм си изключила телефона и като ми мине, ще го включа. Замислям да се видя с най-добрия си приятел, но пак нещо ме мързи да му звънна и да се уговорим. Плюс това трябва да ходя да пазарувам и денят ще мине. НО днес няма да готвя.  Naughty Довечера ще си яде цървулците. А, мисля след малко да си пусна филм и да гледам докато Хриско спи, а после ще излезем да пазаруваме.

Гледам, че софиянци са си отишли по родните места и няма голяма активност.  Laughing Само аз, пишман софиянка дето хич не съм, драпам още в гадната София. А, майка ми е на море. Няма как да отида сега при нея, не че някой и ще ме пусне де.  Laughing Предния път като мислех да остана и мъжът ми каза хич да не се прибирам, ако мисля да оставам при нея.  Laughing Ей, живот си живее тая жена майка ми. Цяло лято не се спира - все насам-натам ходи. А мъжът ми е като пенсионер. Като почива му дай само да спи и най-много до майка му да отидем (че нали живее наблизо). Ей, това няма разходки, няма екскурзии, няма нищо. Но аз съм си го избрала такъв. Направо се чудя навремето като ме сваляше как изобщо се разхождаше с мен. Сега е невъзможно да го вдигна от кревата като си е вкъщи. На мен ми е рано да се пенсионирам и не знам как ще го караме като на мен все ми се ходи нанякъде.

А, исках да напиша за гърнето, че сега действам според нов подход, който ми коства много по-малко усилия от предния (и аз търся лекото и мекото  Mr. Green ). Та сега слагам Хриско на гърне като и аз ходя до тоалетна и така като му казвам какво правя и той почти винаги прави същото.  Mr. Green Много разбират тия деца, изобщо не са толкова глупави, колкото си мислим. А този подход го реших след като се оказа, че сутрин не пикае по час и половина и отгоре и не мога постоянно да гледам дали няма да се изпикае и да се чудя дали ще пикае. Та вместо да следя, като ми се ходи на мен, слагам го и него. В останалото време е с памперс гащи, че е по-лесно. И аз се измързеливих, но нямам сили да го следя постоянно. Явно за махане изцяло на памперса ще чакам да почне да си казва, че да не се налага да го следя като ненормална.  Mr. Green

# 421
  • Пловдив
Привет,сладурки  Hug
Силни прегръдки за каскадьорите Ивко и Коколинчо  Hug Hug
Блекче,дънките са супер  Peace Много си талантлива,браво на теб, възхищавам ти се  Hug
Зелда,ти не си ли сътворила някой нов тоалет за Стела?  Crazy Честит ви апартамент,много прекрасни моменти в него да имате  Hug И никога да не ви спира водта,или тока  Mr. Green
Хепи, не се ядосвай на мъжа ти,такива са повечето от техния вид...  #Cussing out Отивай по разходки да се разведриш  Hug
Марси,може наистина да пробваш с водичка от овесени ядки  Rolling Eyes а може просто такъв да и е метаболизмът на Айчето,знам ли и аз...  Rolling Eyes Педи ще се изкаже като идете... Благодяр за споделените конкурси,до сега не бях участвала,ама реших,защото с ана лотариен принцип  Grinning Стискам палци и на всички дуги участващи  Hug
И ние в понеделник сме на консултация,Благовест ми се струва много пораснал,ще видим  Mr. Green
Честит рожден ден на Никол   bouquet
Ооо и за малко да забравя  Mr. Green
Време е е вече за есеннен колаж  Crazy
До 1.10 може да качите снимки за есенен колаж  Hug

# 422
  • Варна
Здравейте момичета Hug
Майка ми излезе да разходи Анджи и аз цоп в темичката да ви прочета Simple Smile
Вчера ходих на боулинг с приятели, много добре си изкарахме, разбих ги, макар че не съм играла от доста отдавна Wink, посмяхме се малко, пийнахме по 2-3 менти със спрайт и тъкмо се прибирам и майка ми звъни детето се събудило и реве, търси ме, милата очите и червени, сълзи, сополи, голям рев беше ударила, но после набързо се гушнахме и заспа..а аз така се зарадвах на отпуснатите от нейна страна 2 часа за мен Peace,днес ме поканиха на едно заведение "Каручката", но ще пропусна май, че от сега ми става гузно да я оставя още една вечер, макар и за няколко часа Confused
Рени дънките за Ивко са страхотни, тъкмо щях да те питам от къде си ги купила, че са много фешънски и много ми харесват. Sunglasses
Марси ако видя нещо подходящо в такива цветове за вашата количка, пак ще ти пусна линкче. А за свекито ти съчувствам, дано да не те ядосва много, всъщност дано да и излезе нещо непредвидено и да не дойде.. Grinning
Съни, Хариелка благодаря за отговорите. Наистина ми е важно.(за кърменето и за пюренцата)Съни за кюфтето и аз се посмях доволно Joy, за невкусното още повече..сладурчета Hug
Честит Първи Рожден Ден на Никол!!!
Снимките много ми харесаха, дори разгледах и тези, когато бяхме още бременни, много ми стана мило.. Heart Eyes

Оставям ви, че така съм се зарибила да поръчвам от англ.сайтове, че докато не изхарча всичките си пари в картата май няма да се спра..Преди гледах да не влизам, но сега има кой да ме подкукуросва и ситуацията е аут оф контрол Mr. Green
Стискам палци за конкурса на октомврийчетата. Peace
Хубав, слънчев и пълен с емоции ден ви желая Heart Eyes

# 423
  • Пловдив
Здравейте,момичета  Hug
Ние до сега бяхме по магазините да търся на Борислав обувки за прохождане - всички са му тесни в глезена с изключение на един модел на К и К , ама нямаше неговия номер- едните малки, другите големи  Whistling

Хубелена, браво за хубавото време прекарано с приятели.Човек има нужда и малко да разпусне. И аз съм поканена довечера да излизам с мои колеги от университета ,ама ММ е болен и ще ми се размине  Sad

Сийн, да се обадиш в понеделник,ако имаш време да се видим  Hug

Зелда,че стито ти ходещо човече  HugВикаш не иска да лази , а ние само това можем Mr. Green Ако бяхме по-близо , можеше да срещнем мъниците и да ви покажем как се лази  Mr. Green Mr. Green

Блексче, много хубави дънки,браво на теб,голям майстор си  Hug

Лек ден от нас .Ставам ,че мъничето ме търси

# 424
Ох, момичета, не спада тази температура и това е. Вече хич не ми се вярва да е зъб, егати зъба дето избива с 39,5 температура CryДнес пак ще ходим на лекар- 3 ти  поред, а да не ви казвам в Добрич в почивни дни как се намира такъв... Лошото е, че те реално не могат да го прегледат, щом пристъпят към него и наддава нечовешки вой- колкото плака от лекари два дни, не е плакал толкова откак е роден Rolling EyesИначе не изглежда да му има нещо- посред нощ, при 39,5 ме плашеше Simple SmileНезная вече, може би е някакъв вирус... Ако бях в София, вече да съм пуснала изследвания, но тук няма къде през почивните дни Sad

# 425

момичета натиснала ме е музата.суитчера го завърших преди няма и 10мин. и бродерията е мое дело Simple Smile

# 426
misha_1 изследвания пускахте ли някакви. Когато Яна имаше висока температура и доктора твърдеше, че е зъб с ММ я заведохме в лаборатория и пуснахме кръв и урина така се ориентирахме, че не е зъб  Close  Дано при вас нещата скоро се подобрят  Praynig

# 427
  • Някъде там
misha_1 Елате до Варна и го заведете в спешния в терапията. Там има детски спешен център. Дано не е нещо сериозно  Praynig  Praynig  Praynig. Там със сигурност ще му пуснат изследвания.

# 428
  • Варна
misha ние преди месец бяхме три дни с Т 38.5-39 и нямаше сваляне. Никакви други симптоми. На третия ден и аз си казах, че няма как да е от зъб и ако и утре е така отиваме на лекар, но на другия ден бяхме пушка.  След още два дни с нов зъб. Дано и при вас се стекат така обстоятелствата. За прегледите много ми е ясно как протичат - при нас всеки е така. Неистов рев и страх, чак до засиняване...  ooooh!
Блекче цял талант си бе момиче...  Peace От нищо нещо правиш. Супер е и суитчера, и дънките.
хепи и моя нещо не му идва отвътре. Хич не се сеща. Но и аз както е писала Ендира, гледам да му казвам. Дразни ме и се чувствам като директор, ама като не му идва наум няма се мъча.  Naughty Наистина обаче разковничето е в разпускането, разнообразието. Колкото повече ме нападне сивото ежедневие, толкова по-раздразнителна ставам.
Ендирка впечатлена съм! И английски, и гимнастика, и плуване....  Shocked За плуването и на мен ми се иска, но често казано не съм проверявала във Варна има ли такава възможност, но се съмнявам.  Thinking
Хубалена радвам се, че си успяла да разпуснеш. Предлагам като се завърнеш да се организираме варненската дружина и разпуснем заедно. Само не знам моя как ще го навия да остане сам с детето за повече от 30-40минути.  hahaha Ще трябва тъща му да му помогне.  hahaha

# 429
Проби ни зъба, но не е само това. Лепнали сме херпангина, честито на печелившите! Пазете мъниците, че имало епидемия в Добрич и Варна Sad

# 430
  • Нейде из лудите гори...
  предварително се извинявам за правописа.
Нали ви казах за свеки..нещо не ми издържаха нервичките, приспах малката и си вдигнах чукалата. Взех си биричка и сега я ближа до блока. Днес уж жената си стегна багажа, натовари го в колаа, но какво се случи, че не си замина - не разбрах. Сега багажа е в колата, а тя у дома. Утре  лично ще я карам на гарата, че имам да водя разговор със сина й. Немога да се побера в кожата си, не е прост, но явно е глух. Не ми е удобно да разказвам от телефона, но ми си ще да го ГРЪМНА.
Миша бързо Tired да се оправя Дани. Настръхвам като чуя думата "болест"
 пропускам темите,но е много неудобно това писане.

Сори, че пълня  Tiredтемата с глупостите си, но точно в петък вечер няма на кой да се обадя

# 431
misha_1 и в София явно има доста случаи щом личният ни предупреди за това заболяване преди 2 месеца. Ще стискаме палци скоро да оздравеете  Hug

Момичета, след седмица чуквам трийсетака и ми се искаше да заведа дружките на караоке. Някой ходил ли е в София да ми препоръча някой хубав клуб?  Praynig Ако не открия такъв, ще ги водя някъде на ресторант както обикновено, но ми се искаше тази година да е нещо по-различно  Party

# 432
  • Варна
МишаHug Hug Hug Бързо да се преборите със заболяването. Душичка сладка.  Hug Дано и да не го боли нищо и леко да ви забрави тази херпангина.  Praynig Честито ви и зъбче.  Heart Eyes
МарсHug Hug Hug и за теб. И на мен ми е много трудно със свеки.. Нищо лошо не ми е направила жената, поне не директно, грубо и нахално, но някак не си пасваме, не сме от едно тесто и предпочитам да не ми гостува. Аз ще ходя за 2-3 дни макс, че тя като дойде отиде седмица. Хич не се притеснявай да споделяш, най-малкото ще ти олекне.

Аз пък пазя детето, а ММ пие долу в ресторанта биричка. На мен ми донесе палачинка, че аз ги обичам.  Laughing Още не проумявам Ая защо не ги яде.  newsm78 Mr. Green
Днес следобед Дидо направи първите си самостоятелни крачки - цели 3-4 броя и се усети и затова за по-сигурно се приземи.  Mr. Green Heart Eyes Скоро ще си имам ходещо човече, ей тогава вече не знам.  ooooh! До преди седмица беше със съвсем кашкавалени крачета, от няколко дни стана стабилен, дори хванат за една ръка, а днес се пусна.  Laughing

Сега се сетих за Дони - кои сайтове си нападнала? И какво пазариш нали имахте достатъчно за есенния гардероб?  Mr. Green Heart Eyes

# 433
Благодаря за пожеланията, момичета HugУжасно е да е болно детето ти, на нас ни е за пръв път при това. Как успявате да давате лекарства? Ние даваме някакъв сироп, вит ц и температуропонижаващи, а и пробиотик, но е малък ад CryКакво гълта, плюе, дави се, пищи..Вода не иска да пие, но поне суче повече.
Лека нощ засега от нас, дано само хубавини да има за споделяне вече Hug

# 434
misha_1 аз давах пробиотика с АМ, обаче вие се кърмите и не иска да пие вода. Антибиотика беше под формата на сироп и го давахме със спринцовка. Яна не искаше да го пие, въпреки че го пробвах и беше сладък. Почти на сила се налагаше да й го даваме, но понеже го пи дълго дреме (20 дни) накрая се примири със спринцовката и доброволно отваряше устата. Тогава търсих разни приспособления по аптеките за даване на лекарства, но не намерих нищо подходящо. Има един комплект на Нуби, но така и не го купих, ама той пак е със спринцовка, има и медицински шишета, но те са с биберон, и ако бебето не е научено да пие с биберон, пак ще е трудно предполагам.
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=9956&cat=123
Аз тогава се чудех дали да не поръчам от Амазон едно приспособление като биба, обаче и като спринцовка, но прецених, че докато пристигне вече няма да е необходимо, а и тя вече се научи да взема лекарство със спринцовката и се отказах.

Бибата-спринцовка я има в този комплект.
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=10657&cat=123

Общи условия

Активация на акаунт