За лекарствата - Ники се разболя за пръв път като беше на годинка и също така плюеше, повъръщаше, плачеше. Аз два-три пъти му дадох панадол, но колко е изпил не знам. Все нещо гълтат, предполагам. Вода и той не пиеше май. Трудно е, ужасно е като е болно детето, а и като е за пръв път си представям какво ви е.
) Каквото и да прави , както и да се държи, все ще си отиде. Едно е един, два, три, четири дни, друго е постоянно да трябва да я виждаш

Матей и Йоан си играха малко, повече ги влечеше да се разхождат насам-натам. Бяха като спънати бръмбари. Всеки хванал някого за ръка и се клатушка. Аз си поотпочинах малко, защото там имаше доста хора и все имаше на кого да оставиш бебето да го забавлява.

А ла бъчве
Добре, че започнах да влизам в релси малко по малко
Много хубаво , че си разтоварила - и аз имам нужда, ама кога ще е не знам. Иначе чувалче поръчах преди малко http://www.mothercare.com/Mothercare-Deluxe-Quilted-Cosytoe/2988 … 0,default,pd.html ей това. Гледам го от седмица, гледам му цената и най-накрая се реших, че да приключвам с това търсене 
Планината подканя към развитие
Дано бързо се справи с болестта малкия, и ние имахме проблем с даването на лекарства, за това и не искаше да види лъжица дълго време, но предложението на Анбибиан е доста добре, само дето докато го получите ще сте здравички
Аз давах със спринцовка в крайна сметка 
Страхотен е анурака 

Самито е болен на антибиотик, аз също съм хремава.Преди 4 дни имаше температура и ходихме при педи, тя каза, че нищо му няма и е от зъби.Изписа му инфлуцид и сироп Фитолор , че кашляше малко.Давах му ги и уж беше добре, ама вчера като бяхме във Варна да пазарим за РД като бяхме в Джъмбо туй дете не спря да кашля, зачервиха му се очите и си личеше, че не е наред нещо.Звъннахме на една лекарка, при която ходи моята зълва да го види.Тя не беше на работа, но каза, че ще го прегледа в колата
Сега си пием стриктно лекарствата и дано до 13 да се оправи 

Наденце и вие също 

Ние сме добре,но сега в почивните дни е пълна лудница вкъщи
Снощи ходихме на гости при едно бебче и Алина много се впечатли
Постоянно искаше да ходи при нея,да я милва,много й беше интересно
А тя каква малка,сладка бебешона е,направо се размечтах и аз за едно бебчеее
ММ ще ме убие...Уж вече всичко необходимо взехме на децата за есента и зимата,а аз не мога да се спра
А Алина намаза с 2 бодита,блузка,която може и да й е голяма
Браво на теб и блазе му на Ивайло,че има такава мама 

За следобедна закуска й правя някакво кремче,кашичка,а ако нямам време,просто слагам бисквитки в плодово пюре и това е.
За вечеря си доизяжда каквото е останало от обяда и накрая давам малко плод за десерт,след което и суче. 
И въпреки всичко,добре си изкарахме. 
Гласувах за всички наши бебчета,които видях в албума! 
А и всички деца са различни
Но за сметка на това.....тя друго почти не казва,в речника й са само "мама,тата,дай,айде,не,да,чао,кюфте,баба,Бо(на брат си така казва)" и май това е....
И ти скоро ще си имаш свободно щъкащо човеченце
А тя е прекрасна,за пореден път да го кажа....Вчера разглеждах новите снимки,на които е с Йоан...Ама тя наистина расте със секунди...Прекрасна е!
А за мен мента със спрайт няма ли,а?!

Как е днес?Надявам се да е по-добре вече!
от мен!Такива са мъжете,всичките са така....Не се ядосвай!
Ама свекърва ти и тя...Еййй,не се усещат,ама изобщо не се усещат 

и пак ни се хили
Аз си мислех, да не би да й дразни нещо гърлото. Възможно ли е? Не кашля, ама има лека температура 37.2 до 37.5, утре ще й пускаме изследвания. 

Препоръчани теми