Август месец тече ли тече,а октомврийче мечтае за синьо море.

• 43 284
  • 710
  •   1
Отговори
# 435
Миша, дано се оправите бързо  Hug За лекарствата -  Ники се разболя за пръв път като беше на годинка и също така плюеше, повъръщаше, плачеше. Аз два-три пъти му дадох панадол, но колко е изпил не знам. Все нещо гълтат, предполагам. Вода и той не пиеше май. Трудно е, ужасно е като е болно детето, а и като е за пръв път си представям какво ви е.

Марси, не се ядосвай (знам, че е лесно да се каже Tired) Каквото и да прави , както и да се държи, все ще си отиде. Едно е един, два, три, четири дни, друго е постоянно да трябва да я виждаш  Twisted Evil

Браво на Дидо, ще се гонят със Стела (и майка й, щото аз нея не я броя за ходещо човече още, а за падащо  Mr. Green)

Блекче  #Crazy Heart Eyes

Сийн, ами нищо не съм сътворила, дори не знам къде ми е машината ........ А, ей я там долу под масата  Tired Mr. Green

Лека нощ

# 436
  • Куциндрел
Добро утро.
Миша, дано Дани бързо се оправи. Hug
Марси, не съм чела всичко, но явно те дразни свеки. Да си заминава, че да не ви се пречи повече. Peace
Блекче, ама ти си талант в дрехите.
Петкова, честито за първите крачки.
Звездичкова, как е Коколин?

Ние вчера се завърнахме от Пловдив. Много беше хубаво кръщенето. Матей (кръщелника) изтърпя стоически ритуала и се мъчеше да разлиства на попа книгата. hahaha Матей и Йоан си играха малко, повече ги влечеше да се разхождат насам-натам. Бяха като спънати бръмбари. Всеки хванал някого за ръка и се клатушка. Аз си поотпочинах малко, защото там имаше доста хора и все имаше на кого да оставиш бебето да го забавлява.

Не съм ви чела обстойно, но вече се закотвяме тук.
Лек ден ви желая. Hug

# 437
  • Нейде из лудите гори...

дори разгледах и тези, когато бяхме още бременни, много ми стана мило.. Heart Eyes

И аз наскоро ги гледах ... мило ми стана , ама и бая се посмях на "фигурата" си  hahaha А ла бъчве  hahaha Добре, че започнах да влизам в релси малко по малко  Whistling Много хубаво , че си разтоварила - и аз имам нужда, ама кога ще е не знам. Иначе чувалче поръчах преди малко http://www.mothercare.com/Mothercare-Deluxe-Quilted-Cosytoe/2988 … 0,default,pd.html ей това. Гледам го от седмица, гледам му цената и най-накрая се реших, че да приключвам с това търсене  Crazy
Петкова, честити ви стъпки  Hug Планината подканя към развитие  Mr. Green Ая прояде палачинка, но със сирене - чиста не я иска  Mr. Green
Миша, много , ама много  Hug Hug Hug Дано бързо се справи с болестта малкия, и ние имахме проблем с даването на лекарства, за това и не искаше да види лъжица дълго време, но предложението на Анбибиан е доста добре, само дето докато го получите ще сте здравички  Heart Eyes  Аз давах със спринцовка в крайна сметка  Peace
Блекче, направо ме изумяваш, всеки ден нещо ново   Hands Clap Страхотен е анурака  Heart Eyes

Нашата визита трая 36 часа, сега чакам ММ да се прибере от автогарата и после сме на консултация, а след нея.... хм, мисля да проведа един сериозен разговор с него за нещата и взаимоотношенията в живота  Mr. Green Определено днес ми е по-спокойно, даже не съм му набрала, но ако сега не говорим, случката ще се повтори, а смятам, че е ненужно. Иначе със свеки изпихме по едно кафе, проронихме по сълзица и я изпратих  Mr. Green (сълзите не бяха заради раздялата де), но определено трябва да помисля, от къде идва това "анти" чувство, че чак неудобно ми става от поведението ми понякога...
Хайде приятни разходки и всичко НАЙ  Mr. Green
пууу определено ми е друго днес  Crazy Whistling

# 438
Здравейте Hug

Да се пооплача малко и аз Cry Самито е болен на антибиотик, аз също съм хремава.Преди 4 дни имаше температура и ходихме при педи, тя каза, че нищо му няма и е от зъби.Изписа му инфлуцид и сироп Фитолор , че кашляше малко.Давах му ги и уж беше добре, ама вчера като бяхме във Варна да пазарим за РД като бяхме в Джъмбо туй дете не спря да кашля, зачервиха му се очите и си личеше, че не е наред нещо.Звъннахме на една лекарка, при която ходи моята зълва да го види.Тя не беше на работа, но каза, че ще го прегледа в колата Rolling EyesИ се оказахме с херпангина, хрипове и ако бяхме се забавили малко можело и до болница да стигнем.Изписа му една торба лекарства, прибра си 25лв. за прегледа на 4 гуми и така Simple SmileСега си пием стриктно лекарствата и дано до 13 да се оправи Praynig

И друго щях да пиша, ама дребоса се събуди и ще го храня, после пак ще пиша.

Приятен ден Hug

# 439
  • Варна
Здравейте мили мои Hug
Миша бързо да оздравявате Hug Наденце и вие също Hug
Марси имаш нужда да разпуснеш с приятелки, хайде от понеделник сме във Варна и може да измислим нещо, Мира даже ме изпревари с предложението да се съберем.. Twisted Evil
И въобще не занимаваш никой с глупости, всяка от нас пише тук за да и олекне, когато има проблем..
Да споделя с теб и Анджи както Ая има малък крак и днес се видях в чудо, 15 номер обувки са и огромни, къде ще търсим обувки за нашите мадами незнам.. Heart Eyes
Мира направо съм ужастна всичко си имаме, но покрай вас влязох в сайта на HM и толкова неща харесах, още не съм ги поръчала, защото ги дооглеждам, иначе нещата са най-вече за мен и няколко за Анджи, че тя нали има много..та гледам, че промоцията е до 9 септември и днес трябва вече да ги поръчам, иначе поръчах от Ибей чувалчето за количката, сега се чудя за една триколка, друго какво поръчвам си и парфюми, че онзи ден в мола много ми допаднаха 212 vip  на Carolina Hererra, Gucci Parfum II и Addict to life на Dior, страхотни са, дано по-скоро да ми пристигнат..Много обичам парфюми, които съдържат мускус. Поръчвам ги от тук: http://www.parfumi-shop.net/, но от три дни сайт-а им нещо не работи, незнам защо?или от тук http://www.enzo.bg/?gclid=CL3eppjepbICFcJI3godeCAAJg
Честити ви първи стъпки на Дидко бандитко! Ако имаш време сподели пак рецептата за онези банички с елда, който Анджи не удобри преди, сега искам да пробвам да и направя със сирене, защото напоследък като види лъжицата и започва някакъв неистов рев, а като и дам нещо хляб, пица и други подобни ги хапва.
Марси много е хубаво чувалчето, а за снимките абе като бъчвета сме, ама пак сме си хубавки........ Heart Eyes Mr. Green Joy
Рени за пореден път „Браво” страхотни неща правиш, ти професионално занимаваш ли се или ти е само хоби, може и да си писала назад в темите, но не си спомням... newsm78

Ние днес бяхме на контролен все още в Несебър, лекарката каза, че гърлото и е още червено, кашля само сутрин и каза да продължавам да и давам лекарствата, много странно защото аз си мисля, че тези лекарства въобще не и помагат, за да и е 2 седмици червено гърлото..вече съм шах и мат, но така или иначе понеделник сме си във Варна и сме записани при педи да видим тя какво ще каже, че от лекарски мнения АМАН Whistling ooooh!
Хубав ден на всички и стискайте палци да не ме окепазят, днес съм на фризьор Praynig

# 440
Наденце, и вие ли с херпангина бе, мила? Ние засега сме без антибиотик, ако до понеделник няма подобрение тогава. Но Дани не кашля де, да чукна на дърво. Пожелавам ви бързо оздравяване.

Момичета, благодаря ви за пожеланията и идеите за лекарствата. Anbibian, хубав е комплекта, лошото е, че той ползва само един вид биба на Мам и всички други ги плюе погнусено, та едва лище стане за нас.

Марси и аз давам със спринцовката от панадола всичко, като ме види милото и почва да пищи.. А да не ви казвам като го събуем за свещичка как жално писка Cry
Иначе засега подобрение няма, тази вечер през половин час мерихме температура и сме като зомбита с мм. А утре ще пътуваме за София, как ще стане главата не ми побира, но нямам избор- майка ми се разболя и не можем да останем повече Rolling Eyes

Петкова, честити първи крачки на Дидко. Пожелавам му безаварийно усъвършенстване на ходенето!

# 441
Привет и от мен HugНие сме добре,но сега в почивните дни е пълна лудница вкъщи GrinningСнощи ходихме на гости при едно бебче и Алина много се впечатли GrinningПостоянно искаше да ходи при нея,да я милва,много й беше интересно Simple SmileА тя каква малка,сладка бебешона е,направо се размечтах и аз за едно бебчеее Laughing
Днес със сестра ми направихме още една поръчка от H&M BlushММ ще ме убие...Уж вече всичко необходимо взехме на децата за есента и зимата,а аз не мога да се спра LaughingНа Боян поне му поръчах зимно яке,той и без това няма....и разни други нещица,както и една страхоооотна риза Heart EyesА Алина намаза с 2 бодита,блузка,която може и да й е голяма Confused,шапка и ръкавички за зимата,чорапки и един клин Mr. Green

Ааа,Алина днес на обяд яде тиквички с ориз Laughing,много й харесаха LaughingПочти всеки ден готвя нещо,а тя доста добре си похапва и засега май нищо не е отказвала да яде...Само риба не съм й давала още,та мисля тия дни и това да й дам...

Рени,ама направо си страхотна...Много е хубава и блузката,която си направила на Ивко.Много ми хареса,то не си личи,че ти си я правила,тя си е като купена от магазин Heart EyesБраво на теб и блазе му на Ивайло,че има такава мама Simple Smile

Силви,много се радвам,че сте си изкарали добре и на сватбата,и на морето.Доста сте се разнообразили,а и на Крис му е било хубаво и интересно...Нищо,че сте били за мъничко,догодина повече...Тъкмо и Криско ще разбира повече и ще му е още по-интересно Simple Smile

За менюто-За закуска й правя овесени ядки,кус-кус,кисело мляко с бисквитки или нещо подобно,обаче след закуската винаги суче.На обяд й правя някаква манджичка или супичка,гледам почти всеки ден да си хапва и месце...Гледам ако има възможност да добавям и сиренце.Много обича картофена супа със сирене Simple SmileЗа следобедна закуска й правя някакво кремче,кашичка,а ако нямам време,просто слагам бисквитки в плодово пюре и това е. Simple SmileЗа вечеря си доизяжда каквото е останало от обяда и накрая давам малко плод за десерт,след което и суче. Simple Smile

nnnnn,да,Алина вече определено е добре след шарката.А рожденния ден като цяло се провали точно заради тази шарка,но се събрахме вкъщи с бабите и дядовците,семействата ни общо взето и 2 приятелски семейства,чиито дечица бяха карали варицела и решиха да дойдат и да ни уважат Simple SmileИ въпреки всичко,добре си изкарахме. Simple Smile

Между другото-успех на всички,които участват в конкурса!Дано наистина някое бебе от нашата тема да успее да спечели,защото са прекрасни всички! Heart EyesГласувах за всички наши бебчета,които видях в албума! Hug

Ники и Кати,да,но да не забравяме,че все пак Алина е и по-голяма Simple SmileА и всички деца са различни Simple SmileНо за сметка на това.....тя друго почти не казва,в речника й са само "мама,тата,дай,айде,не,да,чао,кюфте,баба,Бо(на брат си така казва)" и май това е....

Зелда,браво на Стела HugИ ти скоро ще си имаш свободно щъкащо човеченце GrinningА тя е прекрасна,за пореден път да го кажа....Вчера разглеждах новите снимки,на които е с Йоан...Ама тя наистина расте със секунди...Прекрасна е!

Дони,блазе ти за боулинга и разпускането,може да е било за кратичко,но важното е,че си отпочинала и си се презаредила. Simple SmileА за мен мента със спрайт няма ли,а?! Crossing Arms Grinning

Миша,дано бързо да се оправя Дани! Hug PraynigКак е днес?Надявам се да е по-добре вече!

Марси,една голяяяяяяяяяма  Hug от мен!Такива са мъжете,всичките са така....Не се ядосвай! Hug Ама свекърва ти и тя...Еййй,не се усещат,ама изобщо не се усещат ooooh!

Петкова,честити първи крачки на Дани! Grinning Hug

Ох,Наде и Сами ли е болен ConfusedБързо да се оправя Hug Praynig

Ох,ставам,че децата вече чакат пред вратата с баща си,че да излизаме,а аз само се мотая Mr. Green

# 442
Някой ако има път към Джъмбо може ли да провери колко е кученцето на Фишър прайс, че в Хипо е 49 лв.  Praynig
Съни как правиш овесените ядки?
Нашето меню не се е променило още. Сутрин мляко, преди обяд попара (1 сухар със сиренце и масълце), на обяд зеленчуково-местно пюре, ако го изяде има награда плодово пюре, следобяд и забърквам кисело мляко с плодово пюре и вечер пак мляко. Тези дни ще пробвам пак с кус куса. Новият ми бъркоч пак се изяде, а стана по грешка. Вместо да извадя картофеното пюре, съм извадила царевицата и така днес си хапна Яна бъркоч ала мама с леща, моркови, лук, царевица и телешко месце  Mr. Green

# 443
  • Куциндрел
Йоан преди лягане се изтупа от спалнята. Сега има лека синка над окото. Ще го следя за нещо необичайно през нощта.
Съни, пропуснала съм нещо. Каква шарка е имала Алина?

Нашето меню е: Йоан се събужда сучейки, след това му правя закуска - кисело мляко или плодово пюре или и двете; на обяд първо суче, след това супа или манджа от ДК, след това, ако сме вкъщи заспива на гърда; след обяд кисело мляко или плодово пюре; вечерта към 6-7 хапва супа или манджа от ДК и заспива на гърда. Отделно си посуква нощем. Напоследък суче през 2 часа, нещо го мъчи явно, реве на сън, върти се. Дано скоро му избие още някой зъб.

# 444
Яна от няколко дни прави нов маймунджалък, който ни тревожи с ММ. Напъва се все едно не може да диша, обаче ти се хили насреща и си извива телцето. Отначало се стреснахме доста, но после разбрахме, че го прави нарочно. После, обаче почна и да си бърка в гърлото. Така дълбоко си бръква, че повръща  ooooh! и пак ни се хили  Tired Аз си мислех, да не би да й дразни нещо гърлото. Възможно ли е? Не кашля, ама има лека температура 37.2 до 37.5, утре ще й пускаме изследвания.
Другата ни теория е, че преяжда. Днес яде 5 пъти. Мляко, попара, пак мляко, бъркоч плюс плодово пюре, бъркоч плюс кисело мляко с нектарини, накрая замези с малко хляб и почна да си бърка в гърлото и повърна 2 пъти, навсичкото отгоре беше по гръб и си го глътна обратно  ooooh!
На някой бебока прави ли такива номера?

# 445
Анбибиан,за овесените ядки : На 100 грама вода слагам 1 супена лъжица овесени ядки.Варя ги,докато хубаво се сгъстят и омекнат.След това ги оставям да поизстинат и към тях вече всеки път различно...Някой път прибавям кисело мляко и някакъв плод,като съвсем леко пасирам....Друг път ги смесвам с плодово пюре и така...
Дано при Яна всичко е наред и изследванията да са ок!Може това да е някакво номерче,което е начула и сега го повтаря,но може и наистина от преяждане да е ConfusedДано минава бързо тоя период Hug

Цеца,с варицела беше Алина Confused

# 446
Сега четох мнения за "детските солети" Хрус-хрус, защото преди 2-3 дни купих и дадох на Крис заради зъбките. Видях, че има Е-та, то в какво ли няма вече де, но реших да попрочета и лошо ми стана:(. Сухарите, които му давам на Пападополу също имат богато съдържание, макар че не пише за Е-та. Когато го болят забките и сме навън - само това ни спасява, давайте идеи какво да правя.

Някой казват, че прекалено се задълбочавам и как било едно време, че не са ги предпазвали толкова децата. Да, но едно време сякаш не е имало такива боклуци на пазара и толкова видоизменена храна.

# 447
  • Куциндрел
Добро утро.
Йоан има една голяма синка на челото. Иначе е добре. Дано да е запомнил, че леглото в един момент свършва и трябва да се внимава.
Съни, горкото дете, кой знае как го е сърбяло. Важното е, че е минало без усложнения.  Hug
Анбибиан, Йоан не прави такива номера, той се тръшка и си извива тялото. В гърлото до сега не си е бъркал.
Силви, аз давам на Йоан сини сливи да дъвче, гледам да са по-твърди. Разделям ги на 2 половинки и той си чеше венците с тях от страната на коричката. Другият вариант е ти да му направиш сухари от хляб, но не знам колко Е-та съдържа хляба.

Вече Йоан не иска да стои сам в стаята си. Реве на вратата. Вчера му отворихме да щъка из коридора, той дойде на другата врата да реве, защото е сам. Трябва да измисля някакво занимание, че да мога да изляза от стаята без да вдига революции.

Лек ден ви желая. Hug

# 448
Сеса Яна отдавна реве ако я затвориш сама в стаята. Спасението беше като разтворих да ходи навсякъде, само банята и терасата са забранени територии.

# 449
Добро утро Hug

Ние вчера се завърнахме от пътешествието си! Имахме доста задачи и не успях да се обадя за Варненска среща, но се надявам следващия път!

Силви, аз давам био сухари, краставичка, моркови за дъвчене.

Анбибиан,
доста стресиращи номера прави Яна! Дано ги спре!

Миша, бързо оздравяване на Дани! За лекарствата и аз ги давам със спринцовката на Панадола, но тя Миа е свикнала, защото всеки ден й давам витамини с нея, така че не се дърпа много.

За обувките продължаваме да търсим без успех. Дори тези, за които сподели Марс, че е взела на Ая са ни огромни Confused

Nadenceto, бързо оздравяване на Сами Hug

Петкова, честити ви ходещи крачета!

Общи условия

Активация на акаунт