Тя дори в края на стаята не иска да стои сама, все съм залепена за нея. И като гледам Йоан колко е стабилен физически започвам да си мисля, че цялата западна литература, в която се припява до втръсване "не оставяйте бебето си да плаче" е голяма грешка
Участъкът с пробата лъсна като темето на плешив некъпан чичко. Веднага изместих територията на експеримента върху друг участък - петите на краката. За там е чудесен избор. 
Бързо оздравяване на всички болни бебчата 

Самито и той голям кашкавалчо, вървим за една ръчичка, ама май скоро няма да се пусне.

Спи малко, направо полудява, едни писаци, едно църкане или хилене и т.н. Пълна лудница
А от утре съм сама.... с нея...
Добре, че я купихме тая прословута маса на Фишър прайс, че там се занимава по няколко пъти на ден за около 30 минутки 
Дотътрих се и аз най-накрая до РС-то

То голяма схема.
да си допиша поне, пък ако не успея да си пусна поръчката, ще спестя някой лев.
Даниел пък като вземе да се превъзнася и вика "ииииииии" все едно въздух не може да си вземе, а всъщност се радва на нещо и после се хили.
Хайде дано утре имаме един лек и хубав ден. И ние ще сме сами, от седмица насам ММ беше с нас.
Аман значи, как не ги е срам хората бе?! Искат си и това е. Ако мине, мине....
Вариант е както ти е казала и педиатърката да му даваш да гризка плод, но каква е гаранцията, че плода е чист, еко или био?
И пази Йоан. Моя хубостник вчера ми вдигна Т 38.3. От какво и защо идея нямам, но днес няма и помен от случката.
Не ми се мисли като тръгнат на ясли и прочие какви бацили ще носят.
за пюенето. Дано Яна не го усвои тоя номер, че вече ще ни разбие тотално. То не че има кого да плюе, освен баба си, която ще дойде да ме спасииииииииии следващата седмица
Ей, сефтосахме къмпингирането с бебе и съм МНОГО доволна
Той се направи на заспал, което приемам, че няма нищо против

Дано се преборят бързо юнаците с това животно
Мисля да видя и в Humanic какво има, абе ще обикалям все още 

. По съвет на гастрото от утре трябва да тествам с ХА мляко да видим дали ще има реакция. Много ми е свито.

Препоръчани теми