но дума не продумах и тя си отиде
Успех с ХА мляко, дано няма реакция 
http://stilbebe.com/pantofi/pantofi-zeazoo/buiki-chovecheta-zeazoo.html 
След това започна мачкането. Милото животно, стоя и трая на маймунчо мечешката либоФт.

цяла седмица успях да отклонявам всички покани,но все пак снощи се качихме да го видим прословутия панаир.ЦИГАНИЯЯ пълллна.една обиколка беше напълно достатъчна. Цеца видях розови колички ама имаше и синя и се сетих за Йоан
ще мия дупе и започвам да готвя бебешко свинско с ориз
Най-сетне стигнах до компютъра. Тати си беше при нас за цели 9 дни и бяхме толкова щастливи всички, но пък програмата ни беше крайно натоварена. Накрая тати нямаше търпение да си отиде във Варна, че да си почине.
Така както си мързелуваше на воля 8-9 месеца за няма и месец почти навакса с повечето двигателни умения. Остана му само да се научи да се изправя сам и ще е гото и за прохождането. Аз не бързам де 

Добре е той, слава Богу! Май сега ми е по-мъчно за тати, че малко му е гузно дето го е пребил. "С тази командировка не го бил виждал често, и ето загубил си инстинктите, и не обърнал внимание, че като се клати напред-назад в количката се самопривдижва, и ей го на как се сурнал". Казах му, че на всеки може да се случи, и че по същия начин и аз можех да го пребия, ама той си се чуства леко гузен.

Тази сутрин продължава, и водата повръща, Цитросепт и сода за хляб давам, но и тях повръща. Ще чакам до обяд и ако не спре тръгваме за Варна 

Пуснах линк към подобни на Смуси, а има и други Nenito

И дано Ники бързо се оправи, че това с повръщането е много неприятно. Вомитусхил свещичките май бяха за повръщане и са хомеопатични, може да помогнат. Като оправите повръщането предложи банан - богат е на калий, който се губи при повръщане диарии. А нашата количка не може да се сгъне сама. Просто тати се върнал за 2 секунди да пита нещо жената на гишето и като се обърнал Калпазанчо-Панчо вече се движел към стълбите. И докато го хване друс-друс по стълбите и накрая цялата количка се обърнала нагоре с колелата, а Коколинчо отдолу вързан с каишките. Честно казано не съм сигурна, че си го представям точно как е станало, ама и не искам. По-добре, че не съм присъствала на случилото се. Но най-важното е,че се разминахме с малко охлузвания и 2 часа висене из кабинетите на Пирогов.

Първите боледувания за съжаление са така. Колко пият от лекарствата и колко плюят не е много ясно ама няма как.

Дано скоро да се откаже от тоз маймунджалък.
Вече 2ра седмици ги ползваме за навън и освен мръсното не са мръднали - доволна съм 

ще огледам 

После стресът от оставането с двете деца вкъщи много ми дойде и ММ ни закара на вилата. После се прибрахме, сменихме багажите и отидохме в Белоградчик. Снощи се върнахме и днес хукнахме да се видим с мамите и бебетата, с които не се бяхме виждали. В Белоградчик бяхме на гости на приятели с две деца и игрите бяха от сутрин до вечер.Юлето и тя в рая се видя, а с колко дрешки и играчки се сдоби-"напазарувахме" набързо за есента и зимата
се е сетила за мен и реших да драсна някой ред! Чета си ви най-редовно, почти нищо не съм изпуснала 
После и ние с мъжа ми се разболяхме, абе запомнихме го морето тая година! Иначе много му хареса морето, за пясъка да не говорим!
През останалото време си бяхме в София, на площадката пред блока - намразих и площадки, и майки, и пясъчници... 
Какво друго за нас - има 6 зъба, чакаме още, защото ръцете са му постоянно в устата....
Направихме опит да откажем бибата, но безуспешен. Той само заспива с нея, през деня не се сеща, но не можах да го приспя по никакъв друг начин, изпадна в истерия, един час рева,измъчи се и той, и аз, и реших, че по-натам пак ще пробвам. А да, и в столчето за кола не иска да седи и само бибата го укротява. Заради което през целия път от Кюстендил до София рева! В тази връзка, Хариелка, стори ми се, че те видях на 5-ти (сряда) към 18 ч, в кафето до Галерията на Владимир Димитров - Майстора. После видях, че си писала към 16.30, та се почудих дали наистина си била ти. 

Препоръчани теми