Дано като се събуди да е добре.
Сега страхува ли се от количката, или пак си е такъв кротушко вътре. Дано и той не бърза да ходи като кака си
Благодаря за съветите за повръщането
Не знам от какво е, дали не преяде вчера, защото последните няколко дни си хапва много добре, а преди знаете -аз съм се оплакавала, че нищо не ядеше. И ние с баща му сме много щастливи, той изяде филийка с масло и три палачинки със сладко към 4 следобед и след няколко часа изяде 3 пиперки с ориз без пиперките, такова ядене никога не е било
Сготвих му супа и на петата лъжица пак повърна.
На Светльо като му избиха горните 4 зъба за две седмици и поддържаше точно такава. А тогава бяха най-големите горещини (края на юли) и доктора каза, че било от тях, ама нещо не му повярвах. Сега пак има около 37.2, 37.3 и пръстите са му все в устата, та затова чакаме и още зъби.

Не знам дали има магазин в София, но ако си мяркала, може да проверите, не запомних точно как се казваше марката, нещо от сорта на Beppepo Или нещо подобно
В сайта на Ненито пише , че правят и по поръчка пантофки 

Нагаждат се и се опитвам да не се притеснявам 
Бързо да се оправяте всички и да не стигате до онова място

Почти като никога през седмицата 
Благодаря на всички за пожеланията 
Най- големият куриоз от Добричката ни епопея е пускането на кръвни изследвания в събота вечерта. Та такива пускат само на стационарни пациенти и съответно трябва да намериш връзки, за да те огрее. Та отиваме при някакъв познат на баща ми рентгенолог, той човека на поне бутилка водка и ми вика" бе дай първо да го снимаме, да изключим пневмония"
Надявам се не сме ви лепнали бебешката шарка, уж като избиела температура вече не била заразна.
Тия доктори ще ме побъркат...
Дано обрива не е страшен и сърбящ.
Бързо да оздравявате.
И хайде честито да си ги носите със здраве! И бързо, бързо да щъкате с тях. За довечера викаш да не готвя...
Големи разходки, голямо нещо сте направили, че и гърдероба сте стегнали. Чудесно звучиш.
И след 15 минути се събужда и си дърпа ушите, вратлето - поглеждам плюски да видите...
Все едно 50 комара го бяха ухапали и той като реве и се чеше зверски в чудо се видях какво да правя. Междувременно избиха по коремчето, крачетата, ръчичките за няма и 30 минути. Мацнах малко с фенистил и се умълча положението. Четох, че уртикарията е много сърбящ обрив при избиването си...
Откъде пък ме сполетя сега това чудо?! Засега заподозрях 2-3 неща, ще видим. 

За статията също, така се разчувствах.
Чудо, колко е силна майчината любов..
За пореден път се убеждавам, че няма невъзможни неща, когато се желаят с цялото си сърце.

Препоръчани теми