Август месец тече ли тече,а октомврийче мечтае за синьо море.

• 43 277
  • 710
  •   1
Отговори
# 480
Скрит текст:
[/img]

Скрит текст:

това са обувките,ако  някой си ги хареса да ми пише на ЛС веднага ги изпращам.

# 481
Благодаря ви, момичета. Сега спи геройчето, гладно и жадно  Sad Дано като се събуди да е добре.

Леле, Звездичке, аз съвсем друго си представих - че се е сгънала докато слизат по стъпалата, но това, което се е случило е истинска каскада  #Crazy Сега страхува ли се от количката, или пак си е такъв кротушко вътре. Дано и той не бърза да ходи като кака си  Mr. Green и Ники на година и два месеца проходи, много се радвах, че не стоя превита на две по цял ден. Ама сега си постоях  Tired Благодаря за съветите за повръщането  Hug Не знам от какво е, дали не преяде вчера, защото последните няколко дни си хапва много добре, а преди знаете -аз съм се оплакавала, че нищо не ядеше. И ние с баща му сме много щастливи, той изяде филийка с масло и три палачинки със сладко към 4 следобед и след няколко часа изяде 3 пиперки с ориз без пиперките, такова ядене никога не е било  Shocked И ние доволни, а може би е преяло детето или каймата се е развалила, че стоя два дни в хладилника, а е домашна - без никакви косерванти, освен сол, де. Сега спи, банан давах на хапки и пийваше по малко водичка преди обяда, ама откъде прочетох да давам бульон  ooooh! Сготвих му супа и на петата лъжица пак повърна.

Добре завърнали си на Деси и Моуд.

Анбибиан, когато на годинка Ники вдигна темп 38 и нещо и питах педи дали не е от зъби, тя ми каза нещо от рода на: А, да бе, такава температура от зъби  Mr. Green От зъб се вдигало 37.2, 3 до 5, като вашата.

Пантофките на Ая са много сладки. И тя милата така хубаво си чисти пред количката, после спокойно да стъпва с тях  Mr. Green и сега като ги пускате тея линкове си представям физиономията на мъжа ми като види едни такива с овчици ... Mr. Green

# 482
Ох, дано да е зъб, че с това бъркане в гърлото си мислех, че може и то да е, но пък не кашля.

# 483
Анбибиян, и аз мисля, че е от зъб тая Т. Hug На Светльо като му избиха горните 4 зъба за две седмици и поддържаше точно такава. А тогава бяха най-големите горещини (края на юли) и доктора каза, че било от тях, ама нещо не му повярвах. Сега пак има около 37.2, 37.3 и пръстите са му все в устата, та  затова чакаме и още зъби.

# 484
Хайде пак привет от мен, днес явно ще пиша за всичките пропуснати дни  Grinning
Тъкмо мислех да излизаме и Зори я намирам заспала в стаята, така че сега ще чакам да се събуди. Поне ще мога да направя едно пюренце на Коколинчо от тиква, ябълка и круша, а и да поизцедя малко кърмица за вечерната каша, че да не я бъркам с плодово пюре.
Цеца, ама много сте ранобудни. Евала ти за това, че имаш сили да издържаш. Аз на недоспиване не деяна, ама хич и ставам голяма гад.  Naughty
Марси, хареса ви къмпингуването значи. Сигурна бях аз, че ще ви хареса.  Mr. Green Някъде бях гледала или чела, че при бебета запек се брои, ако имат проблем и се мъчат докато акат, дори и да е редичко, но не било запек дори и да е твърдо, ако се изхождат без проблем. Явно на Папайчето й свиква перисталтиката с новостите.
За спането, И двамцата ми карат на принцра от сън спомен няма. Коколински сега спи най-често един път, по-рядко два пъти. Няма за съжаление твърд режим, но се надявам като кака тръгне на градина и такъв да направиме. Общо взето, ако се събуди по-рано дремва преди обяд стабилно, ако се събуди по-късно спането отива за следобяд. И като капак на всичко не заспива пред 10 вечерта.
Деси, честито ви прохождане. Grinning
Отивам да видя до къде е стигнало варенето да не загоря поредната тенджера.  Mr. Green

# 485
здравейте момичета не съм ви чела само минавам да кажа ,че всички сме болни  ooooh!Дарина е с херпангина снощи вдигна Т сега е по добре ,стискайте палци да не влезем в болница ,че и разстройство ми прави Praynig по късно ще пиша пак и ще се включа по адекватно по темите.

# 486
  • Нейде из лудите гори...
хайде пак здрасти  Mr. Green
Направихме една бърза разходка в пещерата (мола )  Mr. Green Видях що има като обувки и да се отчета (на някой може и да му омръзне да чете през пост за обувки, ама такива са ни кахърите на нас с малките крака  Mr. Green ). Купих кецки Zara - 18 номер, като ги обуе има малко разстояние отпред, но нали така трябвало, а иначе настрани са ни супер, а и са с връзки - та ще мога да регулирам. Не съм влюбена в модела им - даже ако не бяхме на зор, надали щях да купя подобен, но определено мисля, че ще свършат работа и ще си оправдаят 15-те лева  Mr. Green Открих някакво магазинче Chiquitin където мерихме страхотни обувки 17 номер - бяха ни малки  Shocked а 19ти огромни - там нямаха 18ти. Но обувките бяха меки , с лепки и наистина малки - СМУСИ  Wink Не знам дали има магазин в София, но ако си мяркала, може да проверите, не запомних точно как се казваше марката, нещо от сорта на Beppepo Или нещо подобно  Thinking
Смуси извинявай, че през пост те пиша, но с тия обувки напълно съчувствам и искам да помогна, ако мога  Wink В сайта на Ненито пише , че правят и по поръчка пантофки  Wink
Зелда, ама на Ники определено му се отразява добре тая занималня. Виж го ти как е проял, че чак ПРЕял, дано да е добре след съня, да продължава така да яде, но без последвалия ефект  Hug
Звездичке, харесани много , чак вчера се шегувахме, че за Коледа ще купим палатка на Айчето и родителите й  Mr. Green А иначе беше питала за плодовете дали я разхлабват - НЕ, миналата седмица всеки ден ядеше я сини сливи, я круши - напълно умишлено , но без особен резултат, изходи си се когато й дойде времето  Thinking Нагаждат се и се опитвам да не се притеснявам  Confused
Деси, Алексис Моуд  Mr. Green Добре завърнали се.
Десинка, честито ходещо човече  Hug
Цвети Hug Hug Бързо да се оправяте всички и да не стигате до онова място  Hug Hug
Каква е тая херпангина направо тръпки ме побиват.

ММ днес има работа из Варна и ми е много хубаво , че чааак утре ще си ходи, та сега като се събуди малката ще пазарим и ще готвя  Crazy Почти като никога през седмицата  Joy
Бай бай за сега  Sunglasses

# 487
А, здравейте HugБлагодаря на всички за пожеланията Hug
Оказа се розеола- вчера изби обрива и температурата спадна, днес педиатърът ни потвърди. В Добрич 4 лекари не го предположиха, а като питах ме гледаха снизходително. Изкараха го зъби, херпангина и след изследвания кръвни дори предположиха и нещо бъбречно- искаха да ми набутат антибиотик, обаче аз имах шесто чувство, събрах багажа и се прибрахме в София. Слава богу, че не послушах добричките"лекари"!
Та сега малкият е като петниста хиена, но без температура и според педи на оздравяване PraynigНай- големият куриоз от Добричката ни епопея е пускането на кръвни изследвания в събота вечерта. Та такива пускат само на стационарни пациенти и съответно трябва да намериш връзки, за да те огрее. Та отиваме при някакъв познат на баща ми рентгенолог, той човека на поне бутилка водка и ми вика" бе дай първо да го снимаме, да изключим пневмония" ShockedАз незная как се овладях, та му обясних, че искам кръвни изследвания- вика става, но ще оставиш бебето за час- два, все едно сме го приели ShockedЕле, накрая разбра, че няма да минат тия тъпотии и нави някаква дама в спешното да ни пусне ПКК и CRP.

Зелда, дано Ники се оправи бързо HugНадявам се не сме ви лепнали бебешката шарка, уж като избиела температура вече не била заразна.

# 488
О, Цвети HugАман от тая херпангина- сигурно ли е, че уж и ние бяхме с такава, а то розеола се оказа! Както и да е, дано не ви държи като нас 4 дена температурата и да сте оздравели за ден- два! Praynig

# 489
  • Куциндрел
Миша, добри новини при вас. Скоро обривът ще мине.
ЦВМ, и вие ли сте с херпаргина? Ужас, явно има някаква епидемия на това чудо. Дано скоро да оздравеете.

# 490
  • Варна
Момичета-кокичета, какви са тия чудесии?!  #Crazy
Миша честито! Друго си е да имаш диагноза.  ooooh! Тия доктори ще ме побъркат...  Whistling Дано обрива не е страшен и сърбящ.
СВМ и вие ли в кюпа на болните, малеее...  ooooh! Бързо да оздравявате.  Hug Praynig
Rose Marsy дай линк към кецките, заинтригувах се. Така хубаво ги похвали.  Party И хайде честито да си ги носите със здраве! И бързо, бързо да щъкате с тях. За довечера викаш да не готвя...  Laughing
Деси, честито ходещо човече.   bouquet Големи разходки, голямо нещо сте направили, че и гърдероба сте стегнали. Чудесно звучиш.
Зелда как е Ники? Дано вече сте по-добре.
При нас пък новото двайсе е уртикария - аз поставих диагнозата. Да видим утре дали ще се потвърди. Моя маймун днес го приспах с 300 зора - кисел, кисеееел...  ooooh! И след 15 минути се събужда и си дърпа ушите, вратлето - поглеждам плюски да видите...  #Crazy Все едно 50 комара го бяха ухапали и той като реве и се чеше зверски в чудо се видях какво да правя. Междувременно избиха по коремчето, крачетата, ръчичките за няма и 30 минути. Мацнах малко с фенистил и се умълча положението. Четох, че уртикарията е много сърбящ обрив при избиването си...  Confused и приличал на ухапано от комар или обрив от коприва. Едно към едно като при нас.... Sad Откъде пък ме сполетя сега това чудо?! Засега заподозрях 2-3 неща, ще видим.  Confused

# 491
Честит нерожден ден на Стела! Много добър повод за нерожден ден. 

Деси, Алексис, хубаво че се разписахте. Тия дни си мислих какво ли става с вас.   Аз не съм от редовно четящите и си мислех, че когато реша да пиша просто не попадам на ваши коментари, но явно не сте се били разписвали скоро.

Аз сега влизам да почерпя за 31-вия си рожден ден.   Mr. Green

Хриско има вече 8 зъба, лошото е че като че ли и кътниците са на път. Венците му са много подути там дето са кътниците. То не че е лошо де, но напоследък не можем да спим заедно с мъжа ми. Като се събуди с рев към 11-12 направо го взимам (Хриско) в нашия креват и мъжа ми отива да спи в кухнята.   И така е вече около 2 месеца, откакто почнаха да пробиват последните 6 зъба. Сега чакам до някой и друг месец и кътниците да пробият, после кучешките и имам чувството, че тия зъби нямат край.   ooooh!

А, откакто действам според новия си метод за гърне съм много доволна. Хриско вече много свикна и си върши работата заедно с мен като го сложа на гърнето.   Дори някои дни кара почти цял ден с едни памперс-гащи. Не му слагам обикновени, ами памперс гащи. Много са удобни. Слагам го на гърне като на мен ми се доходи и резултатът е, че памперсът му остава по-дълго време непълен. Понякога е почти сух и го сменям като излизаме навън за всеки случай. Абе може да се каже, че съм много доволна засега от този метод. А най-хубавото е, че не реве като преди като го оставя сам в креватчето докато аз съм в тоалетната ами си "говорим", смеем се, нещо си играе и т.н.

# 492
  • Куциндрел
Хепи, честит рожден ден. Да си жива и здрава, много щастлива и с много късмет. Hug  bouquet

Петкова, дано при Дани да не е уртикария. Praynig

# 493
cmv дано бързо да оздравява Дари. Много ме е шубе от тая ангина и днес звънях да питам кога да заведа Яна на преглед и дали все още има много болни деца в София, че не ми се виси със здраво дете пред кабинета в един тесен коридор, без прозорци с една камара болни деца. Нищо не ми казаха за ангината, но поне се разбрахме да звънна като отидем и да ни извикат от отвън.
Че ние я опазихме на морето, не искам сега точно да се разболее  Praynig
HAPPY Честит рожден ден! Да си жива и здрава и много обичана! Ама ти си била моята зодия  Grinning
Ето обувките от сайта на Зара
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/bg/en/zar … 2012/269282/Shoes
Аз пък за там хич не се сетих. Ще мина и там да видя. То май ни трябват някакви точно кецки или пантофки, защото тя още стои само в количката, но от време на време ми се иска да я пусна да пробва как е асфалта  Mr. Green Пък след месец-два нещо по-плътно за зимата.
Ето ги и мини серията им.
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/bg/en/zar … 2012/269294/Shoes
Може и да има нещо останало все още от разпродажбите  Party

# 494
  • Варна
Зелдичке дано Ники да се оправи, милинкия. По добре го заведете на лекар, щом и водата и бульона повръща, може да е за глюкоза. Аз веднъж бях така всичко, което хапнех и го връщах и ми казаха да пия глюкоза на малки глътки, не , че съм критерий, все пак съм на възраст, знам че не е хубаво да се обезводнява. На Анджи и бяха изписали хидратин алфа за възвръщане на електролитния баланс, обади се на вашият лекар, може нещо да те посъветва.
HAPPY_QUEEN  Честит Рожден Ден!Бъди жива и здрава и много щастлива!
Петкова ееее дано да е фалшива тревога,  сега пък това..бих те посъветвала пак..защо не отидеш при онази лекарка, която помогна на брат ми в клиниката срещу ОМВ на жпгарата...да го види, през нея е минал много народ, може и да помогне..сега се сетих клиника Кисьови, ако искаш ще ти дам телефона и.
Rose Marsy благодаря за инфото за обувките.  PeaceЗа статията също, така се разчувствах. Cry Чудо, колко е силна майчината любов.. Heart EyesЗа пореден път се убеждавам, че няма невъзможни неща, когато се желаят с цялото си сърце. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А и да се похваля поръчката ми в НМ май мина, в прогрес е...дано да прогресира и до у нас Praynig

Последна редакция: пн, 10 сеп 2012, 20:26 от Hubellena /Doni/

Общи условия

Активация на акаунт