Август месец тече ли тече,а октомврийче мечтае за синьо море.

• 43 275
  • 710
  •   1
Отговори
# 495
Привет и от мен HugАз тъкмо нахраних децата и съм оставила баща им тая вечер да ги къпе и приспива,че аз малко да си почина,че нещо кръста ме понаболява... ConfusedИначе сме добре.Боян днес беше пак на градина и докато бяхме вкъщи на Алина й беше скучничко сама,но няма начин,така ще е.

Цеца,така е,доста се понамъчи горката,но всеки трябва да мине през този период ConfusedПоне няма да я мисля вече,че не е карала шарката GrinningИ Алина по едно време беше същата като Йоан,изобщо и дума да не става да остане сама...И все да ме вижда,да ме чува,иначе рееееев...Ама отмина този период и сега не е така.Дано и при Йоан да минава Hug

Смуси,до рожденния ден на Миа остана малко...Как е тя,подготвяте ли се за рожденния ден? Rolling Eyes

Наде,то затова на пазар с мъже не се ходи Mr. GreenЧестити ви покупки и на вас! Simple SmileА за спането-Алина спи напоследък само по 1 път на ден,но спи по 2 часа и половина-3 часа.Случва се да спи и още един път за най-много половин час,но рядко.

Анбибиан,даде ми страхотна идея за една супа от твоето пюре LaughingУтре ще й направя пюренце с царевичка,морковчета,малко картофче и пуешко GrinningДано да се хареса.

Дони,браво за педикюра и козметика GrinningИ аз мисля тия дни да си посетя маникюристката,че трябва да ми се пооформят малко ноктите...А за поръчката,не знам,тя сестра ми се занимава с тези неща ConfusedАма пробвай,може и да стане,все пак дано да мине поръчката от първия път! Hug
А за закуската,да,с кисело мляко е.Бисквитки взимам някакви бебешки,каквито има в магазина,че то няма голям избор напоследък. Simple SmileМммм,много добре ми звучи това гостуване Laughing,покани ме,нямам нищо против,с удоволствие ще се довлечем Mr. Green

Марси,браво на папАЯ за хубавите мерки! Heart EyesБраво и за къмпинга,много добре звучи и се радвам,че сте си изкарали хубаво Simple SmileА овесените ядки дано да се харесат на Айчето. Simple Smile

Зелда,много неприятно ConfusedДано да се оправя Ники по-бързо! Praynig Hug

Звездичке,браво на Коколин HugВече и той се причислява към бандата на палавниците Grinning

Деси,радвам се,че се разписа и че сте добре!Честити ходещи крачета на Юлето! Heart Eyes Hug

Алексис,радвам се,че и ти се появи и се надявам да се включваш по-честичко! Simple SmileСветльо много пораснал и е голям сладур! Wink

Цвети,бързо оздравяване на всички! Hug PraynigЕй,аман от тия болести....Лошото е,че пак започнахме месец,в който има "р" и болестите и те веднага започнаха Twisted Evil Confused

Миша,дано бързо да му минава обрива на Дани и да не се мъчи много! Hug

Хепи,честит рожден ден! HugЖелая ти здраве,щастие,късмет и много,много любов и разбирателство! Hug Hug Hug

Петкова,много неприятно и при вас... ConfusedДано да се наредят нещата и да се оправи и Дани!Ама много странно това... Confused

Толкова от мен,ставам,щото ММ,естествено,не може да се оправи сам hahahaЛека и мека! Hug

# 496
  • Куциндрел
Добро утро.
Днес Йоан пак е ранобуден. Mr. Green Напоследък все спи наврян в мен и посуква през час-два. Ако е зъб е крайно време вече да избива. Naughty Сега стои в кошарата поревава и нарежда нещо. След малко ще го гушна.
Дойде Септември и болестите налазиха хората. Дано всички болни деца бързо да оздравеят. Аз не смея много да водя Йоан при децата, гледам все да е настрана. Болестите по децата в махалата бързо се разучват, има една баба, която съобщава кой от какво е болен, а после казва, че другите били клюкари. hahaha
Сега изчезвам да видя мрънчо.
Лек ден. Hug

# 497
Добро утро и от нас  Grinning Яна нощес ме изуми. Събуди се, тихичко ни повика, но ние се правим, че спим, после почна да се търкаля из леглото, да се занимава с играчките си, да си гука, абе въобще културна работа  Shocked Нетипично за нея  Mr. Green По едно време се търкулна и откърти. После сутринта пак се събуди, даже не ни вика, ами директно се зае да щурмува из кревата. Размрънка се чак като видя, че ММ става  Party Дано да си свикне и да не ни терори повече нощно време  Party
Сега изчопли дунапрена от един стар стол, отивам да пусна прахосмукачката  Tired
Минали и бъдещи рожденици - какви торти избрахте за първата годинка на бебето и от къде (за София питам  Grinning)?
Аз си поръчах торта от Лагуна за моя рожден ден - Шоколадова лагуна. През Бг меню поръчах, че няма кой през седмицата да ходи, а той се пада петък. Ако ми хареса (а по принцип им харесвам тортите), може и на Яна да поръчам от там. Даже си харесах няколко от каталога им, но може и от нета да си дръпна снимки и да направим по поръчка.
Тази ми е много симпатична с калинка http://www.laguna-bg.com/catalog/cake-85-5.html
И тази със златната рибка  Crazy http://www.laguna-bg.com/catalog/cake-85-18.html

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 09:07 от anbibian

# 498
  • Куциндрел
Бре, Йоан се задържа на крака, без да се подпира на нищо, само че зарева. Mr. Green Напредва момчето с прохождането. Май скоро ще избие един зъб отгоре, така твърдо ми се струва и леко се вижда зъбче.
Анбибиан, ние мислим да поръчаме обикновена сметанова торта, за да може и Йоан да си хапне от нея. Има една сладкарница близо до нас, там правят такива торти. Сигурно ще й сложим някаква украса, все пак е за дете.

# 499
здравейте  Grinning Дарина ми заспа в ръцете и да използвам момента  ooooh! да попиша . Т вече няма ,но снощи такова зверско разстройство направи добре че беше една приятелка та ми даде две прахчета и за сега е добре  Praynig тази херпангина е доста гадно въпреки това при Дари мина доста леко .
Май после ще дописвам ......... ooooh!

# 500
Добро утро или добър ден, на който както му е изгодно! Mr. Green

Днес ходих до яслата на малкия да видя от кога ще го водят, че ходи, за да мога аз да си оправям документите за работата, а и да питам какъв режим да се опитам да му създам, та да свикне по-лесно. Запознах се с една от сестрите в групата му и съм много доволна, много симпатична жена, направо камък ми падна от сърцето! Grinning Казаха най-късно, че от средата на октомври ще трябва да се води ходещ, а оттам нататък с бележки от личния лекар.

Анбибиян, аз мисля от http://www.skylinecakes.com/cake/p2-9-0.html#/torta88 да поръчвам торта. Има доста симпатични, а и на вкус винаги са ми допадали. Иначе ние ще празнуваме вкъщи, но не ми се занимава с готвене, да не говорим, че няма и да ми остане време, защото ще трябва да разчиствам едната стая за малчуганите, които ще идват, и мислех да поръчвам от кетъринг разни малки сандвичи и хапки. И без това дечицата, които ще идват ще са по-големи и ще могат да си хапват без проблем. А и на родителите мисля, че ще им допадне. Peace
Дано Яна наистина да ви остави на мира. Нас Светльо не ни закача, но аз го чувам само като се обърне и ставам да го завивам и така по 5-6 пъти на нощ. Sad Положението ще се оправи като го преместим в другата стая, което не знам кога ще стане... А как е Яна, има ли още Т?

Цеца, дано да избие зъбчето и да настанат мирни дни! Mr. Green

# 501
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, приспах малката, чакам сестра ми.. ей от 10 дни сами не сме оставали... то хубаво таткото ни е тук - даже прекрасно, чудесно и всичко най  Heart Eyes , ама допълнителните гости вече ми идват в повече, вчера и майка ми си направи устата другата седмица пак да идва, но мисля, че тоя път няма да я огрее - аман вече  Crossing Arms
Зелда как е НИки?
Миша, добре че се прибрахте, да чуете нещо адекватно. Много ме е страх като идем в по-малък град, да не се наложи да стигнем до лекари. Никаква вяра им нямам, зимата от Разград ни изпратиха по спешност във Варна с плеврални изливи, а тук стана ясно, че сме с леки наченки на пневмония и то в противоположното дробче  #2gunfire Мъчно ми е направо, че има хора, които остават да се лекуват при такива некадърници  ooooh! Дано Дани бързо изкара шарката... Би било доста интересно да се ошарим сега с Айчето  Mr. Green (шегувам се)
Петкова, Анбибиан е дала линк, обаче аз купих кецки явно от пролетната или лятната колекция, защото тия от линковете са по 30-50 лева, а нашите са 15  Mr. Green Вярно, че по-скъпите ми харесаха повече, но като знам какви суми трябва да начислявам за обувки за напред... лекинко реших тоя път да си ги спестя  Mr. Green Дано Дидко скоро пребори обрива  Hug
Хепи честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, дано скоро намериш призванието си, което да те кара да се чувстваш свободна и добре, да имаш парички, че да не му мислиш много и едно здраво детенце  :hug:http://www.youtube.com/watch?v=JRWox-i6aAk ПОЗДРАВЧЕ  Wink
За торта ми се иска да има какво да яде и Айчето все пак на рождения си ден, но може би нейния кейк ще го направя аз, а за гостите ще се свържа с ей тая мацка, да ми спретне една разкошотия  Heart Eyes http://www.facebook.com/elizabet.manoukian/photos
A това е сайта й , които препраща към друга ФБ страница http://tartedefleurs.com/
Хайде приятен ден от мен  Hug

Последна редакция: вт, 11 сеп 2012, 11:41 от Rose Marsy

# 502
Алексис кетъринга и мен ме привлича като идея, че и на мен хич не ми се готви. Ние ще сме си семейно с бабите, дядовците, леля, чичо и кака. Като знам каква съм заблеяна напоследък в последният момент ще решавам кое от къде ще поръчам, ами поне торната да избера от рано  Mr. Green Ти от къде поръчваш кетъринг?
Иначе Яна си я има температурата. Сутрин няма, но следобяд се вдига над 37, но не повече от 37.5. Горният й венец е назъбен като броеница и доста се лигави, но като пипам, не напипвам някое зъбче, което скоро да се покаже.
Абе днес много добро мойто дете ПУ ПУ! Спа и преди обяд. Сега си обикаля из стаята, играе си сама, въобще не ме закача  Party
Сеса аз мисля на Яна да й дам да си близне, но иначе никаква торта за нея. А от Лагуна не знам горната част от какво е, но пълнежа може сама да си го избереш. Еклеровите им торти са много вкусни, може би такъв пълнеж ще е за тортата на Яна  Grinning Тази калинка много ми харесва, нали Яна се разхожда често с една плюшена калинка в ръка, ще има връзка с нещо нейно любимо  Grinning
Сега разглеждам тортите на Скайлайн. Тортата с Гумибер сигурно е хит при по-малките  hahaha

# 503
Дарина още спи и гледам да хвана промоцията  Mr. Green изчетох ви малко по диагонал  Embarassed ама няма време  ooooh! видях , че Ники на Зелда е повръщал как е сега оправи ли се -натровил се е ако е приял ще повърне веднъж -два пъти , но толкова често си е или вирус или натравяне  поне така си мисля за де  newsm78

Дарина вдигна Т в неделя вечерта аз също в понеделник се забавихме малко , че чакахме едни майстори и тръгнахме по късно за София за това спряхме в Пещера при една много възрастна педиатърка още Катя ми е преглеждала и тя каза херпангина много е добра и аз лично и се доверявам на 100% видя че отгоре са тръгнали 4-ри зъба за предните два и помогна да пробият като и скъса венеца с металната лъжица звучи ужасно , но пък веднага избиват зъбите и детето не се мъчи така правеше и с Катя изписа ни изопринозин и ни пожела лек път  Mr. Green утре сме при педи на контрола и консултация . За сега да не чуе дявола сме добре нито е вдигала Т нито разстройство има дано е минало  Praynig Мен ме боли гърлото страшно много едва преглъщам Катето и тя е така  ooooh!

Тортите гледам обсъждате -тортата на Дарина ще е прави една съседка тя прави сватбени торти и такива детски по поръчка и няма да го мисля по голямата ми чуденка е дали да го празнуваме изобщо  newsm78 имаме 5 дечица които еветулано можем да поканим , но и те са доста малки , а с тия вируси по клубчета не ми се ходи от друга страна във нас ако ги събера няма да им е много интересно и не знам какво да правя .

Ставам , че Дари се наспа

# 504
Анбибиян, аз досега не съм поръчвала кетъринг, но разглеждах разни оферти и се спрях на тези двете: http://www.lauracatering.com/menu.php?cat=24 http://skyway.bg/bg/catering/2 И аз съм шматка, но в началото на октомври почвам да се организирам. А толкова торти си харесах... много са готини, защо не съм детенце?!  Joy

cvm, да се оправяте бързо! Hug И ние бяхме така след морето - първо Светльо, после таткото, после аз и накрая мъжа ми пак го повтори, абе чак сега влизаме в релси, а бяхме средата на август на море. ooooh! За гърло бих ти препоръчала трахизан, на нас много ни помага, а на мен гърлото ми е слабото място.Само той ме спасява от АБ. А за РД и ние няма да каним много хора, даже мислим единия ден да го празнуваме с роднините, а на следващия с приятели, иначе няма къде да се съберем толкова хора вкъщи. А и като цяло мислим, че е излишно да правим големи тържества, при положение,че толкова му разбира главата на дребния. Laughing Повече да се видим, че има хора, с които не сме се виждали от сума ти време!

# 505
Ехооооооо, ето ме и мен отново Hug Hug Hug Hug Hug HugВърнахме се от Царево в неделя къъъъсно вечерта. Е няма такава лудница по пътя, няма такова чудо. Ами ние до Москва по-леко пътувахме Shocked Shocked Shocked Адскоооо задрстване, 75 км. ги минахме за два часа и половина Shocked Shocked Shocked, това само от Бургас докъто се качим на магистралата. А на отиване в четвъртък се наложи да ни тегли пътна помощ до Ихтиман, че се скъса ремък на двигателя и колата прегря. Иначе на Царево мнооого хубаво си изкарахме. Както казва ММ там имаш чувството, че си в ясла, или детска градина, но с родителите-толкова мног одеца и бебета има. Много е спокойно и чисто и е хубаво за семейства с малки деца. Препоръчвам го. Hug Hug HugТия дни ще се организирам да кача малко снимки в албумчето Hug
Хепи newsm59 на патерица! Пожелавам ти здраве, щастливи мигове с лщбимите хора и да успееш да намериш заниманието, което ти доставя удоволствие.
Зелда, CVM- оправят ли се Ники и Дарето ooooh! Много неприятно това с болестите, а като си помисли човек, че те сега едва започват заради сезона и направоооо #2gunfire
Анбибиан- браво на Яна, дано все така да е послушна Hug
А да ви кажа Кали как ни изуми с ММ на плажа в Царево Shocked. Седим си тримата на плажа, аз съм се излегнала до нея, хвърлям и по едно око лежерно, тя си подрънква с кофичката, лопатката и греблото  и по едно време бръкна в чантата, извади си бисквита и я налапа Shocked Shocked Shocked ShockedДруго нещо: нал исега я учим как казват различните животни и аз все и повтарям, че кученцето прави бау-бау и както си вървяхме в Царево по улицата и покрай нас мина едно кученце, тя като впери поглед в него и като се развика-бау-бау Grinning Joy Shocked Цяла вечер това повтаря, толкова се впечатли, сякаш до сега си е мислила, че няма истинско бау-бау, а са само играчки. Не че не е виждала истинско куче, ама сега г овидя мног оотблизо. Та сега даже и коте като види казва- бау-бау Joy Joy Joy
За тортите- ние поръчахме торта за рожденния де нна Кали от тук: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100002813930664. Мноооого сме доволни, аз зададох темата и Нина ми я направи. Пълнежът на тортата е по желания на клиента. Нашият беше с крем маскарпоне, копчета от шоколад и ягоди. Изключително вкусна и лека торта. В моя профил във фейсбук съм качила снимки на тортата от рожденния ден на Кали, който иска може да я види.
Вчера направихме опит да отидем на консултация, но като влязох в коридора на поликлиниката и видях какъв народ има  пред кабинета на нашата педи и директно си излязох. Понеделник сутринта, след ч почивни дни, тя миналата седмица се върна от 3 месечна отпуска, доста деца тръгват на детска градина след почивните дни и са при нея за куп неща...... абе днес след обед към 5 часа пак ще направим опит да отидем, да видим дали ще ни огрее newsm78 Ще пиша довечера като се върнем.
Това е за сега от нас. Хубав ден на всички Hug

# 506
Алексис кога е рождения ден, нещо не те намирам на първата страница  newsm78 Аз гледам, че в офертите за колективно пазаруване често има разни оферти за кетъринг или доставка на готова храна за вкъщи, мисля там да огледам, освен ако ММ тропне с крак, каже НЕ и вземе да сготви той  Mr. Green

# 507
На 12.10, аз съм Mode, затова не ме намираш. Mr. Green Виж, за офертите за колективно пазаруване не се бях сещала. Hug Мен не ме бърка да готвя, но да сме 4-5 човека и без малки дечица, а за такъв повод не ми идва нищо походящо наум. Пък за заведение нямаме възможност, а и предпочитам да си е вкъщи, аз да си украся апартамента, масата, да си внеса настроение, а и да не се притесняваме, че дечурлигата ще изпотрошат посудата. Crazy А ако трябва да правя аз тия сандвичи и хапки... ooooh! ще трябва от сега да се захващам, че съм малко туткава в кухнята! Embarassed  chef

Ох,тоя малкия ми взе здравето, спа само 30 мин. на обяд и сега вършее - разхвърлял е де що е видял... #Crazy #Crazy

# 508
Марси, вече оздравяхме GrinningДнес вече обрива почти го няма и на мястото на ревящото дете , с което бяха сменили Дани за няколко дни, отново е моят Смехурчо Дивчев LaughingДано не се ошарите де Praynig
Зелда, какво става с вас? Надявам се с Ники всичко да е наред и да не пишеш, щото събираш тен по парковете Hug

Цвети, това с лъжицата наистина звучи страшно Mr. GreenНа мен моят зъболекар ми каза, че мога два пъти на ден със съвсем малко сода на пръстта да му търкам венеца, където иска да избива зъб- така венеца изтънявял и зъбът пробивал по- лесно.

# 509
  • Варна
Заспа..  Whistling А го прибрах в 13.30, за да спи...  #Crazy Иначе вече е добре обрива е почти незабележим. Мацах го тук там два пъти и сърбела, и пъпките изчезнаха. Вчера минахме през педи(и добре сме направили, че от днес пак отпуска) и тя се съгласи  с моята диагноза.... първо каза, че не било уртикария, а някакъв много странен и специфичен обрив, но след като и казах как е бил каза, че е реакция на 100 процента и да помисля кой може да е алергена. Имам вече едно наум, да видим.  Wink
Иначе почнахме да разхождаме столовете - бута ги, дърпа ги, на нас уолкър не ни трябва...  Laughing Стол, лопатка за боклук и кофа са ни абсолютно достатъчни.
За торти мислите и говорите, да видим и аз какво ще измисля. Ще го отпразнуваме семейно, това е ясно, другото тепърва ще се изясни. Обаче имам и предложение за варненската дружина да си насрочим един октомврийски ден и да отпразнуваме заедно порастването на дечицата ни. Може и като в училище да му дръпнем една томбола и всеки да купи по подарък за другарче.  Wink
Toni77 радвам се, че сте доволни от Царево. Дано и въпреки дългото пътуване, Кали да се е държала геройски.
cvm разби ме с тоя метод на зъбоникнене...  Shocked Сефте чувам, но щом не е болезнено и помага на детенце, защо не.  Flutter  Хайде оздравявайте.  Hug
Видях, че Марс пуска поздрави и се сетих за нашата нова любима песничка - поздравяваме ви - http://www.youtube.com/watch?v=mjFcrv6Lfx8 .
Хепи жива и здрава да си! Както и цялото ви семейство. Мнооого, много повеоди за радост.   bouquet
anbibian пу-пу. Дано все повече да се заиграват и кротуват. Даниел и той започна повече да се заиграва сам, но ако настане тишина го проверявам, че прекалено хубаво, не е на хубаво и почти винаги върши нещо нередно.  Crazy Даже и в количката започна да се вози - то чудо не виждано, доживях и аз на почти 11 месеца да бутам само количката, а не да нося и бебе и количка да бутам.  Laughing
Миша  Hug чудесни новини!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт