Аз тъкмо нахраних децата и съм оставила баща им тая вечер да ги къпе и приспива,че аз малко да си почина,че нещо кръста ме понаболява...
И Алина по едно време беше същата като Йоан,изобщо и дума да не става да остане сама...И все да ме вижда,да ме чува,иначе рееееев...Ама отмина този период и сега не е така.Дано и при Йоан да минава 
А за спането-Алина спи напоследък само по 1 път на ден,но спи по 2 часа и половина-3 часа.Случва се да спи и още един път за най-много половин час,но рядко.
Дано да се хареса.
И аз мисля тия дни да си посетя маникюристката,че трябва да ми се пооформят малко ноктите...А за поръчката,не знам,тя сестра ми се занимава с тези неща 
Мммм,много добре ми звучи това гостуване
Браво и за къмпинга,много добре звучи и се радвам,че сте си изкарали хубаво
А овесените ядки дано да се харесат на Айчето. 

Вече и той се причислява към бандата на палавниците 

Светльо много пораснал и е голям сладур! 
Ей,аман от тия болести....Лошото е,че пак започнахме месец,в който има "р" и болестите и те веднага започнаха 
Желая ти здраве,щастие,късмет и много,много любов и разбирателство!

Лека и мека!
Сега стои в кошарата поревава и нарежда нещо. След малко ще го гушна.
Яна нощес ме изуми. Събуди се, тихичко ни повика, но ние се правим, че спим, после почна да се търкаля из леглото, да се занимава с играчките си, да си гука, абе въобще културна работа
Дано да си свикне и да не ни терори повече нощно време 

)?
http://www.laguna-bg.com/catalog/cake-85-18.html
Дарина ми заспа в ръцете и да използвам момента
да попиша . Т вече няма ,но снощи такова зверско разстройство направи добре че беше една приятелка та ми даде две прахчета и за сега е добре
тази херпангина е доста гадно въпреки това при Дари мина доста леко .
Казаха най-късно, че от средата на октомври ще трябва да се води ходещ, а оттам нататък с бележки от личния лекар.
Положението ще се оправи като го преместим в другата стая, което не знам кога ще стане... А как е Яна, има ли още Т?
, ама допълнителните гости вече ми идват в повече, вчера и майка ми си направи устата другата седмица пак да идва, но мисля, че тоя път няма да я огрее - аман вече
Мъчно ми е направо, че има хора, които остават да се лекуват при такива некадърници
Дано Дани бързо изкара шарката... Би било доста интересно да се ошарим сега с Айчето 

http://www.facebook.com/elizabet.manoukian/photos

Тази калинка много ми харесва, нали Яна се разхожда често с една плюшена калинка в ръка, ще има връзка с нещо нейно любимо 
видях , че Ники на Зелда е повръщал как е сега оправи ли се -натровил се е ако е приял ще повърне веднъж -два пъти , но толкова често си е или вирус или натравяне поне така си мисля за де 
Мен ме боли гърлото страшно много едва преглъщам Катето и тя е така 
имаме 5 дечица които еветулано можем да поканим , но и те са доста малки , а с тия вируси по клубчета не ми се ходи от друга страна във нас ако ги събера няма да им е много интересно и не знам какво да правя .
И ние бяхме така след морето - първо Светльо, после таткото, после аз и накрая мъжа ми пак го повтори, абе чак сега влизаме в релси, а бяхме средата на август на море.
За гърло бих ти препоръчала трахизан, на нас много ни помага, а на мен гърлото ми е слабото място.Само той ме спасява от АБ. А за РД и ние няма да каним много хора, даже мислим единия ден да го празнуваме с роднините, а на следващия с приятели, иначе няма къде да се съберем толкова хора вкъщи. А и като цяло мислим, че е излишно да правим големи тържества, при положение,че толкова му разбира главата на дребния.
Върнахме се от Царево в неделя къъъъсно вечерта. Е няма такава лудница по пътя, няма такова чудо. Ами ние до Москва по-леко пътувахме
Тия дни ще се организирам да кача малко снимки в албумчето 
на патерица! Пожелавам ти здраве, щастливи мигове с лщбимите хора и да успееш да намериш заниманието, което ти доставя удоволствие.
Много неприятно това с болестите, а като си помисли човек, че те сега едва започват заради сезона и направоооо 

Ще пиша довечера като се върнем.
Мен не ме бърка да готвя, но да сме 4-5 човека и без малки дечица, а за такъв повод не ми идва нищо походящо наум. Пък за заведение нямаме възможност, а и предпочитам да си е вкъщи, аз да си украся апартамента, масата, да си внеса настроение, а и да не се притесняваме, че дечурлигата ще изпотрошат посудата.
А ако трябва да правя аз тия сандвичи и хапки...
ще трябва от сега да се захващам, че съм малко туткава в кухнята! 

Днес вече обрива почти го няма и на мястото на ревящото дете , с което бяха сменили Дани за няколко дни, отново е моят Смехурчо Дивчев 

А го прибрах в 13.30, за да спи...
Иначе вече е добре обрива е почти незабележим. Мацах го тук там два пъти и сърбела, и пъпките изчезнаха. Вчера минахме през педи(и добре сме направили, че от днес пак отпуска) и тя се съгласи с моята диагноза.... първо каза, че не било уртикария, а някакъв много странен и специфичен обрив, но след като и казах как е бил каза, че е реакция на 100 процента и да помисля кой може да е алергена. Имам вече едно наум, да видим.
Хайде оздравявайте. 

Даже и в количката започна да се вози - то чудо не виждано, доживях и аз на почти 11 месеца да бутам само количката, а не да нося и бебе и количка да бутам.
чудесни новини!
Препоръчани теми