Август месец тече ли тече,а октомврийче мечтае за синьо море.

• 43 270
  • 710
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета!
Моя Дани предната вечер падна от спалнята и се преби.Пукнал си милия горната устна и що кръв изтече...Кадърно дете излезе,успял е да си напъха главата между спалнята и кошарката си,че чак на мен ми беше трудно да го извадя.Сега ми е смешно,ама тогава много се бях ошашавила.Ама пък е много труден за привпиване.Лягам до него и се правя на заспала а той ме бута"Мамо,мамо!",отварям очите а тои:"Мамо,спинкай!"и така поне половин час.
Алиска пък не спира да яде,да ми е жива и здрава,де що види някой да яде и тя се нарежда.Баба и днес кълца праскови за компот а тя не издържа,бърка в бурканите,трака ги,дърпа праскови,тъпче,омаза дивана,пода...Накрая я напъхах в един голям леген и и дадох там праскови,да яде колкото си иска,без опастност за околните.Гледам,пишете за тортите вече,нашия рожден ден още е далече,ама и аз се разрових за торта.Тя Алиска,всичко яде,и торта няма да откаже.Вижте коя харесах:
http://torti-kendy.com/index.php?option=com_datsogallery&Ite … tid=2&id=1007

# 511
  • Vaudreuil Canada
Гледам торти обсъждате   chef  Аз нашата ще си я правя сама по обясними причини  Wink но мога да ви насоча че в готварския подфорум има тема за торти и много момичета там правят торти по поръчки та ако не си харесвате торта или искате нещо по-специално може и там да погледнете  Hug

Нашия змей така се е разбързал да копира по-големите бебета в градината та ще видим какво ще правим първо торта за рожден ден или за прощъпулник  Mr. Green

# 512
Момичета, благодаря ви за вниманието. Добре е днес Ники, беше на занималня дори, вчера последно около 2 ч. следобед повърна, хапва си, ама без никакво удоволствие. Ще пиша по-късно, защото си бях наумила да домакинствам, докато спят малките, ама при преместването Стела се разбуди, аз я накърмих и съм заспала с нея  Embarassed Twisted Evil Сега ми е гадно, криво и разхвърляно, а тя иска да стоим само навън при Нуна и сега пак сочи вратата  Tired

Дано и другите болни се оправят скорострелно - Дарето и Дани, те май вече също са добре доколкото разбирам  Hug

# 513
  • Нейде из лудите гори...
Привет. Моето дете поспа днес 3 часа, сега пак спи  Mr. Green Есенна умора май я хвана  Mr. Green А аз пак чакам сестра ми да се върне от Вега теста да мислим подходяща вечеря  Mr. Green
Тони, добре завърнали се  Hug Ая от 2 месеца само това повтаря "мба-ба" , започна го по кучетата за това аз го превеждам "бау-бау", а не "баба"  Laughing Радвам се, че сте починали  Hug
Миша, радвам се да прочета, че сте добре  Hug При нас ще е забавно ако се ошарим, защото и аз ще съм в кюпа - ни една шарка не съм карала - майка ми постоянно ме вреше при децата , ама нъц - не ме лови, та базиках ММ , че ако се ошарим с Айчето ще трябва да гледа 2те си пъпчасали момичета  Mr. Green
Цвети, дано и на контролния кажат, че Дарето е добре  Praynig
Излязохме днес на разходка, забравих храната на Айче, но пък Зелда се включи с прекрасните содени питки  Hug И Ая имаше какво да гризе  Laughing Днес поръчах меню за утре... да видим дали малката ще го одобри  Mr. Green

Да почерпя за нашия малък семеен празник - мъжо днес си взе книжката след 10 месеца наказание  Mr. Green Вече няма да съм вечния шофьор, а ще се любувам на пътуването  Mr. Green

# 514
Върнахме се след кратка разходка до Кауфланд купих памепрси на Хъджис май бяха 27лв. 72бр.  newsm78
Преди да излезем гледам на Дарина очите пак светнаха  #Crazy сложих термометъра нямаше Т сега се ослушвам, другото което ме радва ,че днес не е акала още  Praynigиначе  тя пак заспа преди обед спа 3 часа това не се е случвало от както беше бебе да видим и сега колко ще спи  newsm78

Петкова според мен си боли честно да си кажа но зъбите се показват веднага и предпочитам 5 мин. болка да изтърпи детето от колкото с дни да се мъчи тя Дарина така се разплака , че Катя се скара на лекарката  Mr. Green

Зелда радвам се , че сте по добре дано и при нас да минава вече , че това е първото разболяване на Дарина и за мен беше тежко

Марси ми честита книжка на мъжа ти  Hug

Миша радвам се че сте добре вече  Hug

Може ли някой да пусне линк за кетеринг  newsm78 че аз със тая сватба съвсем се побърках до сега гледах менютата на сладкарници Папая и Лагуна в Папая има доста евтини неща  newsm78 и се чудя от къде и какво да поръчвам  ooooh!

Ставам да приготвя следобедната закуска на Дарина , до като спи , че току виж се е наспала и аз не съм готова

# 515
  • Варна
Излязохме днес на разходка, забравих храната на Айче, но пък Зелда се включи с прекрасните содени питки  Hug И Ая имаше какво да гризе  Laughing
И Даниел намаза.  Mr. Green И даже много ги хареса. Зелда  Hug . Аз и казах вече - детска кухня да прави.  Peace Колко пъти вече ни храни.  Blush

# 516
Хоп - Здравейте!
Да се похваля: След 11 месечен (и 6 дни) стаж в активна борба с гравитацията, близо 6 от които влачейки се, търкаляйки се и лазейки наша мила Косарина откри сезона на кракомобила Grinning Grinning Grinning  (и така и така съм в разгара на подробностите - преди 3 часа)
Или казано вкратце: Simple Smile Косара официално и окончателно проходи!
Милото клатушкащо се буболече вече прави и завои, кляка взима си играчките и пак се изправя.... Grinning Grinning Съвсем адекватно си пренася тежеста от едното краче, та на другото. Ех, ами че и отстрани си изглежда мнооого мнооого сложно Simple Smile Ама пък колко е горда с новото си умение. Навън се препъва с обущетата на Сузи от нейното прохожане 21-ви номер и са и точни - трябваше да си я кръстим Крачуна, малката ни Косара с големите крака Grinning Grinning.
В тази връзка ще ви препоръчам тези обувчици - български са и подметката им е много гъвкава. м-на май се казваше "Пантофите"... ух утре ще видя коя точно пряка беше на Витошка.

Петкова Ех, вие варненки много сте задружни Simple Smile Ха дано си организрате нещичко!

Хепи бъртдей! Simple Smile Честита ти 31ва година!

Зелда Скорошно оздравяване на Ники! Болест с повръщане за мен си е истински кошмар. Майка ми препоръчва сироп от компот с кайсии - само сиропчето, разредено с вода - лъжичка през 5 минути. Каза че единствено заради такива боледувания е решила да затваря компоти. И Вомитусхил - навлажнен.

Торта за РД аз ще направя. Тази седмица татко ми имаше рожден ден и му направих прасковена торта по рецепта на позната. Фурми за подслаждане и прасковено-кашуен крем - стана много вкусна.

cvm И на вас скорошно оздравяване!

И една случка от днес. Не съм предполагала, че едно 11 месечно човече може да се разстрои толкова, а и да е така ориентирана в посоките... като котенце си помни дирята.
Та... сега на Косара й е голяма тръпка да катери стълби (докато я държа). И днес докато си катереше стълби трябваше бързо да се хукнем към къщи, защото на Сузи и се пишаше у дома Grinning Хей тук Косара наду гайдата - ядосана, разочарована и още един куп емоции изразени по бебешки със сълзи и сополи... А заради експеримента реших да я пусна да ходи след около 50-100 метра - зави в правилната посока наобратно Simple Smile Та така - ще ми станат очите разногледи с двете... И късмет мами с ходещи човечета! Като са толкова мънички е много трудно да им обясниш за нуждите на другите.

Е, стига ни вече Бамби - отиваме да ядем пъпеши и пак навън Simple Smile
Доскоро!

поправка - честтито оздравяване на Ники!

# 517
Благодаря ви много и за непожеланията за нерождения ден на Стела  Mr. Green

Хепи Куин, честит рожден ден   bouquet Датата си е много хубава, само за нас беше твърде ранна. Иначе девите са умни и красиви.

Нуриии, честито проходило буболече  Simple Smile

Ей, много ходещи човечета станаха, бързат нашите октомврийчета. Децата, които бяха родени с Ники проходиха доста по-късно, дори най-бързите, не помня някой преди годинката. Ама те са мързеливи лъвчета  Mr. Green

Случката с Косара ми дава идея за заглавие: Октомврийчето се пуска от ръчичката на мама и ... дим да го няма  Mr. Green

Торта - не знам, къде ще празнуваме - идея си нямам, надявам се в новия апартамент  Mr. Green Мъжът ми каза, че до две седмици може и да се нанесем  Simple Smile

Петкова - ами аз съм навита, в такъв случай няма да мисля за празненство, щото на него така или иначе пак щяхме да сме същите  Simple Smile

Марси, честит празник и приятно возене  Mr. Green

Май около годинката повечето деца се разболяват (пак мои наблюдения Crazy). Може би защото започват да щъкат повече и да се срещат с други щъкащи. Дано лесно изкарват болестите.

свм, старите педиатри са голяма работа  Simple Smile Дано сте здрави вече.

Смехурчо Дивчев  Mr. Green

Накрая я напъхах в един голям леген и и дадох там праскови,да яде колкото си иска,без опастност за околните

hahaha

# 518
  • Куциндрел
Добро утро.
Днес не ме събуди Йоан, ами ДК. Mr. Green
Снощи Йоан уж заспа, но след час се събуди. Та го изкарвахме от леглото да ходи, за да се измори. Сега си доспива, но скоро ще усети, че ме няма и ще се събуди.
Вчера малкият обиколи градинката на ИЧС-то, за да каже "здрасти" на всички хора по пейките. Чак една лелка искаше да му даде от нейния ход дог. Ходихме и до офиса и там щъка като отвързан. Разрева се от шефа, а шефът искаше да го гушне.
Нури и на нас стълбите са ни голям мерак. Може дълго време да се изкачва и слиза по стълби. Само дето аз не съм първа младост и се изморявам.

Лек ден ви желая. Hug

# 519
Добро утро,

Нещо напоследък не успявам да сколасам да се запиша, но нали знаете как е след почивка...

Със закъснение честит нерожден ден на Стела! Хубаво е, че си стоя в мама, докато трябваше.

Наденце, как е Сами? За спането Миа сутрин спи към 1 час и следобяд 2-3 часа, вечер си ляга към 22 и сутрин става към 8.

Анбибиан, да питам аз какво стана с теста за бременост, дето чакахме две чертички Heart Eyes

Rose Mary, гоним се ние с нашите миньончета Laughing по мерки. Мерси за информацията за обувките. Пробвах тези от Сладури като бяхме във Варна, но и най-малкият номер са ни ограмни. Но там продавачките нали са много любезни и ни дадоха номера на жената, която ги изработва да видим дали може да си поръчаме като за нас. Ще отскоча и до Зара да видя какво има. Тези от Зара стават ли за ходене? Ти кой размер взе и той най-малкият ли е?

Хепи, честит рожден ден със закъснение! Да си жива и здрава и много щастлива!

Силви, био сухарите са доста скъпи да, но Миа яде по половин на ден и то не всеки ден и затова не ми се вижда чак толкова скъпо.

Звездичкова,
браво на Калоян, че вече пълзи.

За тортата аз няма да поръчвам детска, защото не съм фен на захарното тесто отгоре. Все още не съм избрала, но може би от Папая или от Теа.

CVM, дано Дарито е добре! Успех на консултацията днес!

Да ви питам има ли друго дете, което да пълзи и да не няма желание да се изправя, иначе Миа седи стабилно, хваната за ръце ходи, макар и още не сигурно, хваната за масата стои права?

Утре сме на консултация с ендокринолог, да стиснете палци всичко да е наред Peace

За кожата и реакциите да се оплача и аз Миа се изрина и започна да се бели, дерматоложката ни каза, че е ужасно суха кожа и ни предписа серията на Адерма с овес за атопичен дерматит и много суха кожа...дано да помогне.

# 520
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМИЛ И КАЛОЯН!  newsm59 newsm59 newsm67
Мела, къде се загуби?!

Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания. Да ви се връщат тъпканооо.  Mr. Green   bouquet  bouquet  bouquet

Rose Marsy, честита книжка на мъжа ти!   bouquet

# 521
Марси, розеолата я ловят само деца до 3 години, не се пъхай в кюпа Mr. GreenВиж за другите шарки, дано те подминат!

Зелда, радвам се, че сте добре HugСмехурчо Дивчев днес вече е в супер кондиция, стана в 7, изхвърли си биберона зад спалнята, опита се да напъха там и едно мече, не стана и го хвърли от леглото, прескочи баща си, слезе от спалнята и запълзя с викове из къщи- т. е. всичко е постарому Heart Eyes

Много ви се радвам на варненската група- викам на мъжо като не ме води в Амстердам да живея, поне във Варна да идем, ама нъц, не ще Mr. Green

Торта на нас Бубето ще ни прави, bubolinkata.blogspot.com, тя ми прави и за сватбата. Но май трудно приема иначе поръчки, да не кажа хич.

# 522
  • Sofia
Честита годинка на Калоян и Емил! Да са здравички и жизнени и да не подлудяват майка си вкупом с кака!  hahaha hahaha  hahaha hahaha

Здравейте на всички!
Бързам да се запиша с тази честитка поне, че изостанах с четенето, а предпочитам да си прочета всичко и тогава да пиша. Почивните дни бяхме извън града, а вие доста сте пописали.

# 523

Честит Рожден Ден на Емил и Калоян  newsm59 newsm38  ura newsm59
честит празник и на теб,Мела   bouquet

# 524
  • София
Момичета,гледам,че коментирате рожденните дни,аз също съм се замислила вече.При нас е по-сложно,защото Катето е родена на 8ми октомври и сега ще навърши 6 години,а Ани на 7 ми октомври ще навърши 1 годинка.Та си мислим да поканим общо приятелите ни с деца.Дайте ми предложения,ако някой има опит с празнуване на двоен рожден ден.Чудя се дали 2 малки торти да вземем-Катето вече се произнесе,че всяка трябвало да си има торат,та няма да минем с една само.И освен това и  двата дни ли да си ги отбележим вкъщи,а парти с гости да има само на единия ден-7ми е неделя,ох чудя се и се мая...Притеснено ми е и за гостите-ще ги натоварим с двойни подаръци,дали изобщо е удобно така...

Честит рожедн ден на Емил и Калоян!Безгрижно детство им желая!

Болните дечица бързо да оздравяват!
Браво на проходилите,много им се радвам,нашата кукла е мноого нестабилна все още и само по 1-2 крачки прави като се държи някъде и после тупва на земята.Иначи си пълзи доста добре и се опитва да се катери нагоре,но ние нямаме стълби.
Зеирна,и ние сме като вашия случай с прасковите-всичко трябва да опита и бърза да си го натъпче в устата,да не би някой да й го вземе.Да са ни живи и здрави,от това по-хубаво няма,нека си хапват,че нашата кака ни е много злояда и сега ми е голям проблем какво да я храня!

Общи условия

Активация на акаунт