Аз нашата ще си я правя сама по обясними причини
но мога да ви насоча че в готварския подфорум има тема за торти и много момичета там правят торти по поръчки та ако не си харесвате торта или искате нещо по-специално може и там да погледнете 
Ая от 2 месеца само това повтаря "мба-ба" , започна го по кучетата за това аз го превеждам "бау-бау", а не "баба" 
При нас ще е забавно ако се ошарим, защото и аз ще съм в кюпа - ни една шарка не съм карала - майка ми постоянно ме вреше при децата , ама нъц - не ме лови, та базиках ММ , че ако се ошарим с Айчето ще трябва да гледа 2те си пъпчасали момичета 
И Ая имаше какво да гризе
сложих термометъра нямаше Т сега се ослушвам, другото което ме радва ,че днес не е акала още
иначе тя пак заспа преди обед спа 3 часа това не се е случвало от както беше бебе да видим и сега колко ще спи 

че аз със тая сватба съвсем се побърках до сега гледах менютата на сладкарници Папая и Лагуна в Папая има доста евтини неща
и се чудя от къде и какво да поръчвам 
И Ая имаше какво да гризе
. Аз и казах вече - детска кухня да прави.
Колко пъти вече ни храни.
(и така и така съм в разгара на подробностите - преди 3 часа)
Косара официално и окончателно проходи!
Съвсем адекватно си пренася тежеста от едното краче, та на другото. Ех, ами че и отстрани си изглежда мнооого мнооого сложно
Ама пък колко е горда с новото си умение. Навън се препъва с обущетата на Сузи от нейното прохожане 21-ви номер и са и точни - трябваше да си я кръстим Крачуна, малката ни Косара с големите крака
.
Ха дано си организрате нещичко!
Честита ти 31ва година!
Хей тук Косара наду гайдата - ядосана, разочарована и още един куп емоции изразени по бебешки със сълзи и сополи... А заради експеримента реших да я пусна да ходи след около 50-100 метра - зави в правилната посока наобратно
Та така - ще ми станат очите разногледи с двете... И късмет мами с ходещи човечета! Като са толкова мънички е много трудно да им обясниш за нуждите на другите.
Датата си е много хубава, само за нас беше твърде ранна. Иначе девите са умни и красиви.
). Може би защото започват да щъкат повече и да се срещат с други щъкащи. Дано лесно изкарват болестите.
Дано сте здрави вече.

Смехурчо Дивчев днес вече е в супер кондиция, стана в 7, изхвърли си биберона зад спалнята, опита се да напъха там и едно мече, не стана и го хвърли от леглото, прескочи баща си, слезе от спалнята и запълзя с викове из къщи- т. е. всичко е постарому 

Препоръчани теми