Да се много здравички и щастливо детство им пожелаваме!!!
.След обяд ще го водя до педито, че за утре трябва да е пушка
Няма да е сополив рожденик я 

и макар, че не съм ги опитвала, бих им се наслаждавала с часове..КРАСОТА!
Много ти завидях да знаеш....
Още си имаме херпангина във вторник пак на преглед . 
всичко изхвърля извън кошарата и после си го събира като слезе да играе по пода .

Та ще видим как ще караме нататък
Айчето също се разстройва като й спра занимавката поради някаква причина... показват характер децата 
Няма ги в сайта, тъй като са явно от пролетна или лятна колекция
Успех на прегледа утре
И на нас кожата ни беше суха зимата и ни изписаха А-дерма - същата серия... масах - оправи се, но от месеци не мажа с нищо и кожата е добре. 
Някой може ли да измери дължина на клин/дънки 9-12 и 12-18? Съответно за същите размери и на някоя блузка?
Ще съм много благодарна 
Ние до одеве бяхме навън с Алина,преди малко само яде и веднага заспа,аз имам да пооправям вкъщи и да готвя,обаче адски много ми се спи 
Дано да е все такава кротушка и така да си се занимава самичка
Мисли детето и за вас,че трябва да се наспите,че да събирате сили за тичане след нея 
И да внимава вече
И племенницата ми успя да си вземе изпита най-сетне,вчера си пусна документите и е много щастлива
Жалко,че сте имали такива пробеми при пътуването,но и такива неща се случват
И в нашата градска тема много я похвалиха тази Нина
Едно момиче от там си беше поръчвало тортата,страхотна беше.

Ще го използвам за следващата тема 

Мамя я с нещо да си отвори устата и пъхам. Така ден-два, днес се усети и следи лъжицата с очи и отваря уста, като види че лъжицата се задава почва да ръкомаха, за да я разсипе
А преди така добре си хапваше и почти всичко ядеше 

ЗЛАТНА СИ! Знаех си аз, че крачетата ни са по-къси и вървят един номер назад. Много благодаря 

Никакво кафе поне още 1 седмица за мен

Препоръчани теми