Август месец тече ли тече,а октомврийче мечтае за синьо море.

• 43 268
  • 710
  •   1
Отговори
# 525
Честит рожден ден на Емил и Калоян  newsm59 newsm59  bigdance2 Да се много здравички и щастливо детство им пожелаваме!!!

Самито уж е по-добре, сега му тръгнаха и сополи ooooh!.След обяд ще го водя до педито, че за утре трябва да е пушка GrinningНяма да е сополив рожденик я Mr. Green Ние ще празнуваме в нас на двора/дано времето позволява де/, поканила съм десетина майки с деца, а вечерта ще си бъдем в нас с нашите, сестра ми, баба ми и така.Тортата си я харесах от БубОлинката и поръчах в тукашния цех да ми я направят.Съмняваме да е същата, дано е хубава.После ще покажа снимки.

Смуси, успех на прегледа Praynig

Чао за сега от нас Hug

# 526
  • Варна
Nuriii Честито ви кракомобилче, със здраве да си ги ползва и без аварии малката и сладичка Косара! Heart Eyes
misha_1 завиждам ти не благородно за Бубето Mr. Green Mr. Green Mr. Green...тя не прави торти, това си е направо изкуство..любими са ми, уникални са... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesи макар, че не съм ги опитвала, бих им се наслаждавала с часове..КРАСОТА! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много ти завидях да знаеш.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil иначе прочетох в сайта и, че не приема поръчки..само за познати прави тези красоти...ти си щастливка.

Честит Първи Рожден Ден на двамата сладури Емо и Калоян!!!Нека бъдат живи и здрави, много весели, игриви, щастливи, да не спират да радват мама, тате и кака всеки ден! Мела Честит Празник!!!

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 13:09 от Hubellena /Doni/

# 527
  • Куциндрел
Смуси, познавам едно октовмрийче като Миа, не иска да ходи, само пълзи, предвижва се по мебелите. Стискам палци за прегледа.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМИЛ И КАЛОЯН!

# 528
Честит рожден ден на близнаците да са живи и здрави , много послушни и щастливи [/color]

Мела честит празник мила , много здраве и щастие ви желая   bouquet

Сега да се отчета от прегледа и да хващам парцалите до като спи Мандарина  Mr. Green 9800гр. и 76 см. педи каза , че е екстра не мога да кажа с колко е наддала понеже последния път е мерена и теглена на Батак с дрехите и обувките  #Crazy hahaha Още си имаме херпангина във вторник пак на преглед .

Искам да питам има ли други деца които да са по бледи Дарина на моменти става като чаршаф казах на педи ама сега няма да пускам кръв , че нали е болна и ще има отклонение та чак на 03.10 дано да не е нещо сериозно Praynig

За стълбите и Дарина е така щом ги види и полудява качва се слиза чак някога нервите ми скъсва  ooooh! всичко изхвърля извън кошарата и после си го събира като слезе да играе по пода .

Айде толкова от мен , че домакинството ме зове  Mr. Green

# 529
Здравейте момичета Simple Smile
Честито на рожденниците !Да са живи и здрави,много здраве и късмет и много да радват мама и татко!
Да ви се пооплача,и нас ни дръсти един гаден вирус.Таткото ходи да цопа в една река почивните дни,дали не го донесе от там,но всички ни върти стомаха и сме един през друг в тоалетната.Ще се избием за ред.Нищо не мога да хапна,защото веднага ме почва корема,а в хладилника ми се кокорят такива симпатични люти чушлета.... Cry
Решила съм (за сега)сама да направя тортата на Али,така,че ще направя един два опита.Ако някоя от вас има опит с фонданите,нека помага.Главно за сега не проумявам как се оцветява тоя ми ти фондан...

# 530
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, моята госпожица заспа ... Вчера направи 2 съня по 2-3 часа през деня, а днес само 30минути за сега, дано поспи повечко. Да се отчета за кухнята  Mr. Green Сутринта направих попарка - изяде се на половина  Mr. Green след час донесоха менюто и от супичката (тиквички с авокадо) пак направих попарка и тя се изяде наполовина  Mr. Green Сега като се събуди ще дам десерта, а за вечеря ориз с пиперки и телешко. Зелда сподели, че вечер супичка се дава, та утре ще разменя ястията  Mr. Green Иначе на вкус ги одобри, което е най-важното. Количеството се съмнявам, че ще го изядем скоро 550 гр  Shocked Аз изкарвам с толкова храна на ден, а какво остава за едно бебе  Whistling Та ще видим как ще караме нататък  Mr. Green
Нури, честито ходещо човече  Hug Айчето също се разстройва като й спра занимавката поради някаква причина... показват характер децата  Heart Eyes
Зелда супер заглавие и е актуално , аз мога да предложа Лятото минава, октомврийчето на годинка става  Mr. Green Или Лятото отмина при октомврийчетата е празнична лавина  Mr. Green Mr. Green
Петкова предложението за масово празненство е чудесно, тъкмо ако не сме във Варна ще имаме повод за разходка, а и ще ми е много хубаво да си измислим още една причина за събиране  Heart Eyes Mr. Green
Смуси, взехме кецки 18ти номер, с връзки са и това помага да се регулират. но като цяло са ни добре.  Подметката е достатъчно мека - смятам, че е подходяща за прохождане  Peace Няма ги в сайта, тъй като са явно от пролетна или лятна колекция  Peace Успех на прегледа утре  Hug И на нас кожата ни беше суха зимата и  ни изписаха А-дерма - същата серия... масах - оправи се, но от месеци не мажа с нищо и кожата е добре.  Peace
Ники и Кати, мисля че съвсем спокойно можете да направите 2ен празник в неделята  Peace

Пак да попитам нещо купувачките на Некст  Mr. Green Днес получих едни дънки 9-12 месеца, които са ни малко големички. Тъй като напълних кошницата в сайта но с 12-18 пак съм в чуденка  newsm78 Някой може ли да измери дължина на клин/дънки 9-12 и 12-18? Съответно за същите размери и на някоя блузка?  Praynig Ще съм много благодарна  Blush

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МЕЛА. ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ЮНАЦИТЕ, ДА ВИ РАДВАТ МНОГО И ДА СЛУШКАТ, ДА ИМАТ ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО И БЕЗБРОЙ СБЪДНАТИ МЕЧТИ  Heart Eyes Heart Eyes

# 531
  • Vaudreuil Canada
Ако някоя от вас има опит с фонданите,нека помага.Главно за сега не проумявам как се оцветява тоя ми ти фондан...

1-ви вариант слагаш боя и месиш като тесто
2-ри вариант покриваш с бял фондан и отгоре с гъбичка оцветяваш като ползваш гелова боя или суха разтворена в алкохол (водка)
3-ти вариант покриваш с бял фондан и оцветяваш с еърбръш който обаче е скъпичък и боите за него също.

# 532
Привет,момичета Hug Ние до одеве бяхме навън с Алина,преди малко само яде и веднага заспа,аз имам да пооправям вкъщи и да готвя,обаче адски много ми се спи ConfusedНещо ми става напоследък....кръст,глава,поспаливо ми е...Есенна умора,хахахаха Mr. Green

Честит рожден ден на Емил и Калоян!Пожелавам им здраве, приказно детство и усмивката да не слиза никога от личицата им!

Анбибиан,браво на Яна за онази нощ.Такова нещо при нас не може да се случи Crossing ArmsДано да е все такава кротушка и така да си се занимава самичка Simple SmileМисли детето и за вас,че трябва да се наспите,че да събирате сили за тичане след нея Laughing

За тортите-нашата я поръчахме от "Нивел"-Плевен.Беше много,много вкусна,а и на външен вид изглеждаше страхотно.Беше голяма,не помня точно,но беше около 30 парчета.Ето такава беше тортата ни,само цветовете бяха по-различни.

Алексис,оправих ти ника на първа страничка Hug

Марси,айде честита книжка на мъжа ти! Simple SmileИ да внимава вече GrinningИ племенницата ми успя да си вземе изпита най-сетне,вчера си пусна документите и е много щастлива Mr. GreenА аз си пуснах моите документи за смяна на книжката,че изтича моята...

Тони,радвам се,че ви е харесало на Царево и сте си изкарали добре GrinningЖалко,че сте имали такива пробеми при пътуването,но и такива неща се случват Confused
Аз ви видях тортата,страхотна е! Heart EyesИ в нашата градска тема много я похвалиха тази Нина WinkЕдно момиче от там си беше поръчвало тортата,страхотна беше.

Зелда,Миша,радвам се,че Ники и Дани са добре вече!И никакви болести повече! Naughty Hug

Нури,айде честити ходеши крачета на Косара! Hug

Зелда,много яко предложение за заглавие hahahaЩе го използвам за следващата тема Wink

За стълбите-Алина се катери на четири крака.Или ако я държи някой за едната ръка,сама не може.А като се катери е много смешна,особено ако някой я е хванал за ръка,върти се на 190 градуса,накланя се,дупи се....чудо е Mr. Green

Марси,имам една блузка,която сестра ми е дала на Некст 18-24 месеца.Сега и аз поръчах няколко.Дължината на ръкава е 32 см.,дължината е 34 см.,ширината е 35 см.Имаме и 12-18 месеца блузки.Дължината е 33 см.,ръкава е 28 см.,ширината е 32 см.
Блузка 9-12 ето размерите:Дължина 31 см.,ръкав 25 см.,ширина 33 см.Клин и дънки за 9-12- имаме,ето размери:Дължина 40 см.,ширина в кръста 20 см.
И за 12-18 имаме,дължината е 45 см

# 533
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМИЛ И КАЛОЯН    newsm38 newsm38

Тия дни Яна ме побърка с това ядене. Вече не ще нищо, което отива към устата й с лъжица  Tired Мамя я с нещо да си отвори устата и пъхам. Така ден-два, днес се усети и следи лъжицата с очи и отваря уста, като види че лъжицата се задава почва да ръкомаха, за да я разсипе  ooooh! А преди така добре си хапваше и почти всичко ядеше  Sad
Днес какво е яла - сутринта 150 мл. мляко, на обяд половин морков, няколко зърна царевица, няма и една кора сухар и 120 мл. мляко. Сега една кора сухар и това е  ooooh!
Смуси ние всеки месец ги чакаме двете черти, то не става толкова бързо  Wink
Днес една приятелка ми беше малко на гости, добре че беше тук, асансьора се повредил и добре, че лятната количка още чака за баня, че така успяхме да излезем, а сме на 7мия етаж. Изпратих я и се прибрах и си викам няма да ходим и днес на консултация, че няма да успеем втори път сами да излезем, ама те ги оправили и след малко тръгваме да видим за 2 месеца какво се направили с грамовете и сантиметрите.
Marsy нямаме блузки и дънки с тези размери. Дънките на Яна, които сега носи на Некст и й стават за 3-6, а гащеризона е 6-9. Блузите които й стават също са 3-6. Аз затова възнамерявам ако поръчвам да поръчвам 9-12, смятам че 12-18 ще й стават чак следващото лято, ако не и есента. За Ларедут горе долу се вписваме в етикетите - сега носим 6-9 и 9-12, зависи от кройката. Аз от там пак й поръчвам 9-12 за зимата (бодита само купувам за 18 месеца). А сетих се, че 3-6 имаме 2 панталона на Некст, които вече са й тесни, те са с ластик и копче, а са същия размер като дънките. То си зависи и от модела явно.

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 16:49 от anbibian

# 534
  • Нейде из лудите гори...
Sunny Hug Hug Hug ЗЛАТНА СИ! Знаех си аз, че крачетата ни са по-къси и вървят един номер назад. Много благодаря   bouquet
Анбибиан, може да я мъчат зъбки, щом предпочита да се чеше с нещо - морков, царевица, сухар... ако се притесняваш да не е гладна, може да предложиш повече мляко или пък по-начесто някой плод  Rolling Eyes

# 535
  • Куциндрел
Аз да почерпя, днес Йоан ставя на 11 месеца.

# 536
Благодаря много shemet_neveroiaten.
Имам още един въпрос:как се залепят фигурки от фондан,върху фондан?

# 537
  • Vaudreuil Canada
Благодаря много shemet_neveroiaten.
Имам още един въпрос:как се залепят фигурки от фондан,върху фондан?
1. с малко водичка ама мноооого малко - с четчица
2. с белтък
3. с кашичка направена от фондан и вода.
или правиш фигурките с клечка за зъби вътре и бодеш върху тортата - пак може да сложиш малко водичка за да залепиш но за по-стабилно клечка таман можеш да набождаш фигурките върху стериопор да съхнат там и после ги местиш върху тортата.

Аз съвсем изключих да честитя на порастналите бебоци  ooooh!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМИЛ И КАЛОЯН. Да са здрави и усмихнати деца за радост на родителите си.

# 538
Marsy зъбките са главните заподозрени, ама ей сега се връщам от преглед за 2 месеца е наддала само 200 гр., но е пораснала 4 см. Сега е 7760 гр. и 75 см. Доки като никога каза утре да я водя на изследвания - кръв, урина. Прегледа я, каза че нищо не вижда, но го притеснява малкото наддаване. Аз пък се притеснявам да не би да си е наддала добре, ама после на морето нещо се заинати и още от там нещеше да яде, после у дома се прибрахме почна да папка и да си бърка в гърлото да повръща, а след това вече тотално се мръщи на яденето  Tired
Сеса честита месечинка, аз месечинките ги подминавам обикновено, обаче тая торта не мога да я подмина  Mr. Green Даже си я записах картинката за следващия рожден ден ще си поръчам такава  Mr. Green ако не забравя, че съм блейка номер 1 на света  Mr. Green
Аз след няколко дневно ръбане на зарзали и пиене на чай, днес реших да хапна малко, ама взех и едно кафе изпих и после се тресях като бръкнала в контакта, направо ми вибрираше мозъка  ooooh! Никакво кафе поне още 1 седмица за мен  Naughty

# 539
  • София
Честит Рожден ден на Емил и Калоян! Да са много здрави, палави и щастливи Simple Smile

Честит празник на Мела!   bouquet

Цеца, честита ви последна месечинка  Hug

Да почерпя и аз за последната месечинка на Самуил  Heart Eyes

Смуси, стискам ви палци, дано всичко е наред!

Миша, Зелда, радвам се че Дани и Ники са добре!

Всички болнички бързо да оздравяват!

По-късно ще пиша повече за плуването!

Общи условия

Активация на акаунт