Проблеми в секса - моля за съвет

• 56 099
  • 163
  •   1
Отговори
# 90
Както чета авторката има остра физическа нужда от секс. Въпросът за мен е : Секс на всяка цена, с когото и да е, или секс с любимия мъж?
... И ако тази любов и желание са взаимни, то има и други начини двама души да правят секс. ... За мен семейството  минават през някаква криза и може би наистина е разумен съвета да си дадат малко почивка от секс и ласки. Пък то времето ще покаже. Peace

Това е въпросът, и решението е строго индивидуално. Въпрос на приоритети, вътрешни усещания и личен избор, който могат поотелно и заедно да направят само двамата. Какво би донесъл изборът в единия и в другия случай за всеки от тях, и дали и как ще повлияе занапред в съвместния им живот?
Знаейки/предполагайки/ отговорът на тия въпроси, ще решат и как да постъпят.

# 91
Няма друго живо същество, което да прави секс само за удоволствие- научно доказан факт!

На науката са известни също така маймуните БОНОБО, които не само правят секс за удоволствие, но и за разлика от останалите животни, правят секс лице в лице, целуват се уста в уста, и двата пола се обслужват орално, и изобщо - т.нар. от вас "научно доказан факт" просто не е верен  Peace

# 92
  • София
Боноботата нямат и идея за деца ивъзрастни и се социализират чрез секс без оглед на възрастта. Доказано чрез емпирични наблюдения.
Винаги ми става леко смешно като се започне с "единствено хората правят така и така", и то в опит да се изтъкне върховенството на човека и разграничаване от животинската му природа, а после се оказва, че баш това си е животинска природа.

# 93
На науката са известни също така маймуните БОНОБО, които не само правят секс за удоволствие, но и за разлика от останалите животни, правят секс лице в лице, целуват се уста в уста, и двата пола се обслужват орално, и изобщо - т.нар. от вас "научно доказан факт" просто не е верен  Peace
Естествено, че е възможно да не е верен. Науката се развива непрекъснато, както Ви е известно, а и не аз съм доказала този факт. Просто съм го прочела някъде и съм го запомнила. Не разбрах, обаче Вашата теза по същинския въпрос и проблема, поставен от авторката? Разбрах, че сте се втурнала да търсите грешките ми. Peace

Andariel
Напротив, в една пренаселена стая се действа бързо, акуратно, качествено! Ти не си ли живяла със съквартирантка? не ти погледнах профила, може и да не си, но аз съм живяла. Ако чакахме едната да я няма, че тогава да правим секс, барабар с любовната игра, то още щяхме да сме девствени, сигурно!  Grinning Идва гаджето  на едната, другата се прави на заспала, а двойката бързо и тихо под одеалото, щото е неудобно някак да правиш слухов воайор от другарчето по стая! И хич не ни беше зле, дори има голям адреналин в цялата работа!  Laughing
Понеже ме попитахте с какво сте предизвикала шокиращите емотикони. Последния Ви пост и цитата, който съм сложила, отговарят на въпроса ми за Вашите потребности и желания. Както надявам се да отговорят и на Вас защо присъства това емотиконче. Но както казах, хората сме различни и имаме различни потребности.  А и човешката еволюция твърдят, че продължавала  Peace
Иска ми се да се води дискусия по темата, макар че вероятно авторката отдавна загуби интерес да я следи, за което аз лично й се извинявам за причините.

П.П.
След малко заминавам към аерогарата и вероятно няма да мога да прочета следващите постове, но с удоволствие ще ги проследя след завръщането ми на 05.09.  Hug

# 94
  • София
Леле, звучиш така, сякаш никога не си била на 20! А да не ти разправям какво беше по студентските бригади, че в следващия си пост ще слагаш двойно "ВИ", че да се почувства по-възвишена от животинската си природа!  Laughing Как може толкова скучно-клиширано като от сапунка отношение към секса на такава млада възраст (поне предполагам, че си доста по-млада от мен)! Представям си го направо - розови листчета, вана със свещи наоколо, шампанско и секси парцалки, по един час трикове от розови романчета! Докато станеш на моята възраст вече ще си отказала секса с толкова възвишеност. Не спрейчета от секс-шопа, а нищо няма да помогне!  Природата си знае работата, всичко е дизайнвала както трябва! Сексът е в главата, а препятствията и ограниченията само го правят по-сладък! Да го знаеш от мен като безплатен съвет! Приятно пътуване! Laughing

# 95
Чери, това е временен период и ще отмине.
Щом мъжа е тръгнал по доктори значи ще се оправи.

# 96
Казваш че има здравословни проблеми.Взема ли някакви хапчета за сърце,или за високо кръвно?Питам защото моя приятелка ми беше споделяла,че с мъжа и правели страхотен секс,но изведнъж се появил проблем.Казваше всичко е нормално,получава ерекция,но стигне ли се до същинския секс,и до там.И те посещаваха сексолог,правиха му някакви изследвания,и накрая се разбра,че хапчетата които взема за сърце имат странично деиствие-загуба на ерекция.Смениха му хапчетата,и проблема се реши.Та мисълта ми беше,че и при него може да има нещо подобно.

# 97
Привет пак, благодаря на всички и сори, че така изчезнах. Взехме си отпуска да правим лек ремонт вкъщи да освежим детската стая - и то стана целия апартамент. И си такова таковата просто. Вече съм убедена, че всъщност проблема не е секса, а липсата на нещо повече. Този мъж може би наистина съм му писнала, може би наистина не ме обича вече. изподрахме се тези 10 дни и в момента започвам да мисля за по-сериозно решение на въпроса. Децата още малко ще отлетят а аз заслужавам да бъда щастлива и някой да ме обича наистина... не знам. пак мерси на всички.

ПС/Интересно ми стана как като няма чукангерес, сте си ок и свежи в поста по-нагоре...

# 98

Този мъж може би наистина съм му писнала, може би наистина не ме обича вече. изподрахме се тези 10 дни и в момента започвам да мисля за по-сериозно решение на въпроса. Децата още малко ще отлетят а аз заслужавам да бъда щастлива и някой да ме обича наистина... не знам. пак мерси на всички.

ПС/Интересно ми стана как като няма чукангерес, сте си ок и свежи в поста по-нагоре...

А ти как разбра че си му писнала???  newsm78

Но си права..всеки заслужава да е щастлив... а щастието може да е само на една ръка разстояние... въпроса е да имаш смелост да посегнеш към него!!!  Wink

Мира е намерила начин да се справи с този проблем.. посъветвай се с нея... аз ще замълча че ме обявиха за аморален с начина ми на живот!!!  Mr. Green

# 99
Чери, мъжът ти пие ли лекарства за високото кръвно? Ако да - какви?

# 100
  • Варна
Чери, един ремонт е сериозно изпитание за всеки брак  Simple Smile, така че не бързай да взимаш кардинални решения точно в този момент. Дори и да си му омръзнала до смърт, това не пречи да желае секс с теб. Според мен причината е в медикаментите, които приема. Прочетете подробно за страничните им ефекти. Както виждам той се старае достатъчно, значи има желание да нормализира положението. Какво повече можеш да искаш?! Имай малко търпение, не сте безнадежден случай!  Peace

# 101
  • ЯМБОЛ
                Направете изследвания за диабет

# 102
Аз така и не разбрах защо не  пил виагра или нещо такова newsm78 и не разбирам защо не подложиш едно рамо на мъжа си да знае , че жена му е до него без да си мисли само за секс.как едно чукане ще ти е по-важно от това мъжа ти да успее да излезе от това си състояние.май по-скоро ти не го обичаш вече , явно той усеща това и под съзнателно не успява да свърши нищо.щом си мислиш за жиголо Shocked вибратори и тем подобни явно ти е все тая той как се чувства , а гледаш само ти да си задоволена.и пак казвам чак пък толкова ли не можеш да живееш без секс , за теб секса щастие ли означава , не е ли по-важно да си до човека когото обичаш , с човека с който делите проблемите си , живота си ...имате деца.
Я се вземи в ръце и спри да го тормозиш този човек за секс остави го той да направи първата крачка , чакай ако трябва месеци , явно това твое настояване допълнително му подрива лебидото.

# 103
Няма лошо в това да го подкрепяш докато се лекува и ходи по разни доктори , но би могла да поговориш с него междувременно , да се понапъне и да не те оставя незадоволена всеки път ( все пак има ръце , уста и прочие...) Лекия уклон на темата обаче , който даде , че може би си му омръзнала....( май пак с приказки ще го преодолеете)  newsm78

# 104
Здравейте, прочетох темата и Ви препоръчвам да прегледте статията за натуралните афродизиаци в сайта.

Общи условия

Активация на акаунт