Проблеми в секса - моля за съвет

• 56 103
  • 163
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Остави човека на мира за известно време.
И през това време не го гледай с очакване и надежда, а той да чува как му цъка часовника според пробния период.....
Просто го освободи от мераците си за малко.....Може да не иска, а да не смее да ти откаже....

# 76
Тук обаче става въпрос само за "оная работа".

Все пак хората може да не си падат по френския, арабския, но като гледам авторката се е ориентирала към шведския.

Почти никога не става дума само за "оная работа". Както чета авторката има остра физическа нужда от секс. Въпросът за мен е : Секс на всяка цена, с когото и да е, или секс с любимия мъж?
Надявам се тя да се е пошегувала за жиголото Simple Smile. И съм почти убедена, че е така, защото както казах има и други начини една жена да стигне до оргазъм и да е доволна и задоволена. Няма жена, която да не знае това  Laughing Още повече, че авторката от позицията на годините добре познава тялото си, ерогенните си зони и желанията си. По-скоро тя има нужда от физическа близост и удоволствие, изпитани с и от човека, когото обича. Преживяла съм го и мисля, че и при нея е така.  И ако тази любов и желание са взаимни, то има и други начини двама души да правят секс. Да, права си, че не всеки си пада по френски, арабски или друг тип ласки, но няма двойка, която да я кара само по мисионерската 18 години. И пържолите омръзват Simple Smile. За мен семейството  минават през някаква криза и може би наистина е разумен съвета да си дадат малко почивка от секс и ласки. Пък то времето ще покаже. Peace

Ох,сигурно  звуча като стара даскалица от соца, ама наистина го мисля. Joy

# 77
  • София
Абе, айде сега, други начини! Другите начини са за разнообразие, занимавка, трудно може да ме убеди някой, че една жена може да прави секс без  да се случи проникване, както си го е измислила природата! Нещата са си дизайнвани както трябва, като нарисувани са, това е основното, а не разни френски, арабски и какви ли не! Женити си искат мъжкото, а мъжете си искат женското.

# 78
Абе, айде сега, други начини! Другите начини са за разнообразие, занимавка, трудно може да ме убеди някой, че една жена може да прави секс без  да се случи проникване, както си го е измислила природата! Нещата са си дизайнвани както трябва, като нарисувани са, това е основното, а не разни френски, арабски и какви ли не! Женити си искат мъжкото, а мъжете си искат женското.

Не съм много съгласна Simple Smile
Природата е създала проникването с една единствена цел - възпроизвеждане.
Няма друго живо същество, което да прави секс само за удоволствие- научно доказан факт! Също доказан факт е наличието на клитор в женския хомосапиенс. Този орган служи само и единствено за удоволствие.  За мен  това, че само проникването е истински секс е доста  първично.  Но хора всякакви, както и желания  Peace  А какво правят жените с обратна сексуална ориентация ? Нима те не правят секс?

Хайде, стига, че оспамихме темата на жената  Peace

# 79
  • София
Има - делфините! И то правят тройки - една женска и двама мъжки.

е, природата трябва да напраи някаква примамка и за женските, че да са готови да правят секс. При положение, че човешките женски могат да забременеят в твърде кратък срок в сравнение с другите животни (май дори при маймуните е на разгонващ период), за да се осигури достатъчно наличие на бременности, трябва да се прави повече секс, през почти целия период, защото не е ясно кога настъпва овулацията. Не намирам нищо лошо в първичното, като се замисля, май точно в първичните неща е голата истина. Какво правят жените с обратна ориентация ли? ами, много просто - изпоолзват заместители на мъжкия член, къде с подръчни материали, къде с продукти на съвременната индустрия. Използването на пръсти е също за проникване, ако трябва да започнем с наличното при партньорката. Защо мислиш, че на женитее по харемите не са им давали цели краставици и моркови, а всичко е било нарязано?

# 80
Има - делфините! И то правят тройки - една женска и двама мъжки.

е, природата трябва да напраи някаква примамка и за женските, че да са готови да правят секс. При положение, че човешките женски могат да забременеят в твърде кратък срок в сравнение с другите животни (май дори при маймуните е на разгонващ период), за да се осигури достатъчно наличие на бременности, трябва да се прави повече секс, през почти целия период, защото не е ясно кога настъпва овулацията. Не намирам нищо лошо в първичното, като се замисля, май точно в първичните неща е голата истина. Какво правят жените с обратна ориентация ли? ами, много просто - изпоолзват заместители на мъжкия член, къде с подръчни материали, къде с продукти на съвременната индустрия. Използването на пръсти е също за проникване, ако трябва да започнем с наличното при партньорката. Защо мислиш, че на женитее по харемите не са им давали цели краставици и моркови, а всичко е било нарязано?

O, не, не!!!  Shocked  Спирам!
Явно говорим на различни езици. Peace

# 81
  • София
Какво те притеснява, та чак ококорено-шокирани емотикончета слагаш?  Laughing Нещо лошо ли казах?

# 82
Хмм, интересни последни няколко поста . Дали с подръчни средства  ,  дали с разни атрибути, измислени за целта  , дали с някой  орган  на мъжа  ,  все  едно- ако  носи  удоволствие на жената .
Това си е част от секса  .Значи  е вид секс , щом е част от него . Според мен. Ако  например  няма  любовна игра м/у двама ,  а  има  направо  проникване  -  това  понякога не  носи  удоволствие на жената / да не кажа  почти винаги /. Не може  от вратата за  краката, така да се каже. В този ред на мисли не  само  и единствено  проникването  е секс . Не знам дали се изразих ясно  newsm78

# 83
  • София
що пък да не може? Това с любовната игра е измислено в доста късни времена, едно време хората не са имали нито време, нито възможност за любовни игри, най-малкото защото условията на живот не са позволявали. ПредставИ си каква любовна игра би имала, ако цялото домочадие от три поколения спите на миндера в една стая и се завивате с една черга! По-скоро нещата са почти като във филм на Кустурица или като в Господин за един ден - където и когато могат набързо, щото иначе остават на сухо.

# 84
Стана ми смешно  от примера  ти / сетих се за  филма Господин за  един ден   Joy .
Ами  любовната  игра  си е задължителна част   според  мен . Не  зная  как е било  едно време  , когато  са  живеели в една стая  много хора .  По твоята  логика в пренаселена стая партньорите  не  би следвало  да  имат сексуални контакти  ,  а  щом ги е  имало  ,имало е време  и възможност  и за   сексуална игра . На мен лично без  нея  не  ми  е така  хубаво . Естествено  , че  понякога  / например първи сексуални контакти  с нов партньор / тръпката  е  адски  силна  .Тогава дето се вика и в коридора  става  работата . Мога да дам и други примери , но  зная , че ме разбра какво  имам в предвид  .

# 85
  • София
Напротив, в една пренаселена стая се действа бързо, акуратно, качествено! Ти не си ли живяла със съквартирантка? не ти погледнах профила, може и да не си, но аз съм живяла. Ако чакахме едната да я няма, че тогава да правим секс, барабар с любовната игра, то още щяхме да сме девствени, сигурно!  Grinning Идва гаджето  на едната, другата се прави на заспала, а двойката бързо и тихо под одеалото, щото е неудобно някак да правиш слухов воайор от другарчето по стая! И хич не ни беше зле, дори има голям адреналин в цялата работа!  Laughing

# 86
Нещо май  ме качваш на  ските . Не съм живяла със съквартирантка , наистина  -нямам представа .Опитвам се  да  те разбера  ,  може би  успявам . Но това, което се  опитваш да  ме  убедиш -не, не го разбирам . Дори  ми става  жално  , че  има хора с твоите  потребности  - направо същинската  част  ей така  , от раз  .Ние с партньора ми  явно  имаме  нужда  от  повече ласки и си  го  осигуряваме  Hug .Сигурна съм , че  има  и други като  нас .

# 87
Напротив, в една пренаселена стая се действа бързо, акуратно, качествено! Ти не си ли живяла със съквартирантка? не ти погледнах профила, може и да не си, но аз съм живяла. Ако чакахме едната да я няма, че тогава да правим секс, барабар с любовната игра, то още щяхме да сме девствени, сигурно!  Grinning Идва гаджето  на едната, другата се прави на заспала, а двойката бързо и тихо под одеалото, щото е неудобно някак да правиш слухов воайор от другарчето по стая! И хич не ни беше зле, дори има голям адреналин в цялата работа!  Laughing

Сега  пък  за пренаселената стая , в която  се действала  качествено .
Смея да  твърдя  , че  и моята  не пренаселена  стая  се действа качествено  ,  дори  по-качествено  Joy

# 88
Хмм, интересни последни няколко поста . Дали с подръчни средства  ,  дали с разни атрибути, измислени за целта  , дали с някой  орган  на мъжа  ,  все  едно- ако  носи  удоволствие на жената .
Това си е част от секса  .Значи  е вид секс , щом е част от него . Според мен. Ако  например  няма  любовна игра м/у двама ,  а  има  направо  проникване  -  това  понякога не  носи  удоволствие на жената / да не кажа  почти винаги /. Не може  от вратата за  краката, така да се каже. В този ред на мисли не  само  и единствено  проникването  е секс . Не знам дали се изразих ясно  newsm78

Абсолютно ясно и точно. Не напразно има една приказка, че жената прави секс с цялото си тяло, и най-вече с главата си.

# 89
  • София
Е, какво да те качвам на ските, като това си беше живата истина! То си беше приключение изобщо да се стигне до това да се намери място за секс, защото съквартирантката понякога иска да учи, ча и ти имаш да учиш или си на работа, гаджето и то има съквартирант, който ако е някакъв смотаняк е готов веднага да се оплаче. А за хазяите да не говорим! Да заведеш гадже в стая с хазяи беше мираж, трябваше да се дебне кога хазяинът излиза, таа да се вмъкнеш денем за едно бързо, щото излови ли те, те гони на момента или още по-лошо - обажда се родителите. Тогава нямаше мобилни телефони, а връзка с родителите можеш да имаш чрез телефона на хазяина, и то беше разрешено само те да те търсят, и ако са имали глупостта веднъж да дадат номера на любопитната хазяйка, си жив загинал, ако те изпорти за нещо (например, че не си се прибрал през нощта или си се прибрал след десет вечерта)! Изобщо, имаше си много ограничения откъм място и време, та всеки откраднат момент беше със суперценност и голям праз, че нямало реме за любовна иггра, то и не ти трябва, важното е да стигнеш до съществената част! Дори бих казала, че цялата галимация по намирането на време и възможност беше любовната игра, защото сексът се преживяваше в главата още преди да се е случил, това е афродизиак, при това съвсем естествен! Това, което описвам важеше и за момчетата, не е само за момичетата. Единствено добре си бяха тези в общежитията, ама там пък, твърде голяма навалица беше, и по-скоро отблъскващо, почти като в комуна.

Общи условия

Активация на акаунт