Проблеми в секса - моля за съвет

• 56 096
  • 163
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, прочетох темата и Ви препоръчвам да прегледте статията за натуралните афродизиаци в сайта.
И ти се регистрира само за да напишеш това мнение?
Толкова ли са зле продажбите ви, че освен платена реклама правите и неплатена?  Close

# 106
Човека може да е открил, че вече го влекат мъжете.....и такива варианти има.

# 107
Привет пак, благодаря на всички и сори, че така изчезнах. Взехме си отпуска да правим лек ремонт вкъщи да освежим детската стая - и то стана целия апартамент. И си такова таковата просто. Вече съм убедена, че всъщност проблема не е секса, а липсата на нещо повече. Този мъж може би наистина съм му писнала, може би наистина не ме обича вече. изподрахме се тези 10 дни и в момента започвам да мисля за по-сериозно решение на въпроса. Децата още малко ще отлетят а аз заслужавам да бъда щастлива и някой да ме обича наистина... не знам. пак мерси на всички.

ПС/Интересно ми стана как като няма чукангерес, сте си ок и свежи в поста по-нагоре...

Не е подходящ момент след домашен ремонт да се вземат важни решения. Ръководи се от мисълта, че винаги можеш да сложиш точка, няма нужда да бързаш чак толкова. Може би отново трябва да поговорите за отношенията помежду си и да си изясните има ли друг проблем между вас, освен липсата на секс. Когато сте наясно какво ви свързва и какво ви липсва, ще е много лесно да се вземе правилно решение.

# 108
  • Другата България
Тук обаче става въпрос само за "оная работа".

Все пак хората може да не си падат по френския, арабския, но като гледам авторката се е ориентирала към шведския.
Joy Joy
Сега сериозно- "в липсата на нещо повече" какво ще да рече? Ти беше решена да се бориш именно за този мъж, защо отбой? Изчетох всички мнения и съм съгласна с повечето от тях-проблема е решим, стига да го желаете и двамата Peace

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 18:03 от Merri_An

# 109
Пуснах един диагонал на темата и имам теория:
Държащата фронта булка, окрилена от мисълта
че чаветата скоро ще отлетят от родното гнездо,
почва да мечтае за нещо повече от рутината на
семейния уют, и си търси оправдание за да полети
към  циганското лято на живота си, далеч от
оплешивяващия и пускащ коремче благоверен.  Thinking

# 110

Пуснах един диагонал на темата и имам теория:
Държащата фронта булка, окрилена от мисълта
че чаветата скоро ще отлетят от родното гнездо,
почва да мечтае за нещо повече от рутината на
семейния уют, и си търси оправдание за да полети
към  циганското лято на живота си, далеч от
оплешивяващия и пускащ коремче благоверен.  Thinking

Логично обяснение.  Sunglasses
Но не пречи ефекта и да е обратен!!!  Laughing
То когато вътрешният пазар е презадоволен... време да се помисли и за износ!!!  tooth

# 111
Имахме подобен проблем, проблемът остана. Отношението на съпругата ми тогава и след време се оказа напълно пагубно за интимния ни живот. Казвах какво трябва да направим, знаех точно какво ми е небоходимо, но твърдоглавието на жена ми нямаше край и просто беше решила да е по нейния начин, а всъщност проблемът беше мой. Сега просто няма секс защото никой не иска да си трови нервите с капризите на другия. И както бе казваше в оня виц, "...миналата година веднъж, тази година по-рядко "..Simple Smile
Много е важно отношението на жената, към подобни проблеми. Или се търси решението с любов, или нищо не става. Това от опит Simple Smile

# 112
# 113
Имахме подобен проблем, проблемът остана. Отношението на съпругата ми тогава и след време се оказа напълно пагубно за интимния ни живот. Казвах какво трябва да направим, знаех точно какво ми е небоходимо, но твърдоглавието на жена ми нямаше край и просто беше решила да е по нейния начин, а всъщност проблемът беше мой. Сега просто няма секс защото никой не иска да си трови нервите с капризите на другия. И както бе казваше в оня виц, "...миналата година веднъж, тази година по-рядко "..Simple Smile
Много е важно отношението на жената, към подобни проблеми. Или се търси решението с любов, или нищо не става. Това от опит Simple Smile

Да бе да, все жените са проблема на мъжете с проблеми в секса....накрая жената ще си намери някой безпроблемен, и така.

# 114

Сега просто няма секс защото никой не иска да си трови нервите с капризите на другия.

Няма секс... няма проблеми.
Пък и заради единият секс да се разваля семейството.. не си струва.

Какво да кажем обаче ние дето сме на другият полюс... да знаеш че и на нас никак не ни е лесно...  Sunglasses

# 115
Да бе да, все жените са проблема на мъжете с проблеми в секса....накрая жената ще си намери някой безпроблемен, и така.

Той па мъжа ще се наметне със съдран чул, и ще се свре в ъгъла докато благоверната се плющи безпроблемно - надай се  Mr. Green

# 116

Той па мъжа ще се наметне със съдран чул, и ще се свре в ъгъла докато благоверната се плющи безпроблемно - надай се  Mr. Green

Каквото иска да прави. Процента вероятност да го бъде това семейство е много малък..

# 117
  • Насред хаоса
А, те па жените ще се изтрепят коя да го докопа първа да му свали чула, кат разберат, че има проблем.

# 118

А, те па жените ще се изтрепят коя да го докопа първа да му свали чула, кат разберат, че има проблем.

Дори големите проблеми си намират решения.  Whistling

Та кой за кого и как ще се трепе... зависи само от точки зрения!!!!  Laughing

# 119

Дори големите проблеми си намират решения.  Whistling

Та кой за кого и как ще се трепе... зависи само от точки зрения!!!!  Laughing

Да, жената ще намери решение, и то ще зависи от това дали е фригидна или не.......... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт