Проблеми в секса - моля за съвет

• 56 060
  • 163
  •   1
Отговори
# 120

Да, жената ще намери решение, и то ще зависи от това дали е фригидна или не.......... Laughing

Дааа... фригидна.  Laughing
За да няма недоразумения... скоро пуснах нещо някъде та ще се повторя вероятно... но май доста жени не се впечатляват от потентността на партньора си...  Whistling

http://fishki.net/comment.php?id=121665

Накъде се е запътил този свят... най вероятно към фригидност !!!!   Joy

# 121
  • Насред хаоса

Дори големите проблеми си намират решения.  Whistling

Тъй де - ако завалията няма и пари, ептен го е закъсал.  Mr. Green

Та кой за кого и как ще се трепе... зависи само от точки зрения!!!!  Laughing
Зависи и от силата на зрението май ... Че тоз деде май не си вижда рогите.  Mr. Green

# 122
Имахме подобен проблем, проблемът остана. Отношението на съпругата ми тогава и след време се оказа напълно пагубно за интимния ни живот. Казвах какво трябва да направим, знаех точно какво ми е небоходимо, но твърдоглавието на жена ми нямаше край и просто беше решила да е по нейния начин, а всъщност проблемът беше мой. Сега просто няма секс защото никой не иска да си трови нервите с капризите на другия. И както бе казваше в оня виц, "...миналата година веднъж, тази година по-рядко "..Simple Smile
Много е важно отношението на жената, към подобни проблеми. Или се търси решението с любов, или нищо не става. Това от опит Simple Smile
Ще бъде интересно да разберем кое е това което много добре си знаел ,че трябва да направиш,както и това толкова "неприемливо нещо" което е искала съпругата ти.

# 123
Точно така, проблемът си беше изцяло мой. Свъръшвах бързо. Много я харесвах, а нали всичко идва от главата Simple Smile. Тогава единствено исках повече време за имаме, за да не е така. Но комбинацията при мен от почти липса на храна в къщи, работа безкрай, стрес, и стрес от това, че не се получават нещата, съчетани с нежелание от нейна страна "да се предоставя" понякога, без да иска секс, само заради  мен, да се науча. И когато човек се ожени млад за първата си любов, без никакъв опит, без да е узрял за себе си, без и двамата да са узряли, може би това е предвидим резултат. Неприемливо ми се струваше когато има проблем да не участваш в решението, а да заявяваш претенции, някак нямаше взаимност. Естествено е да искаш всичко да е наред сега и веднага, но не винаги става точно така. И постепенно с времето настава очуждение, заради тези разочарования. Решения много, но врмето си мина и пътеките се раздалечиха. Стандартна история Simple Smile

# 124

Зависи и от силата на зрението май ... Че тоз деде май не си вижда рогите.  Mr. Green

Ето нещо по въпроса....

http://www.webcafe.bg/id_34827024/fpage_7/

# 125
Точно така, проблемът си беше изцяло мой. Свъръшвах бързо. ....
Сори, от първия ти пост останах с впечатлението,че жена ти е искала нещо което ти си отказал да направиш.А то вие сте били просто много млади.

Това ,че  един мъж свършва бързо или не му става,не означава ,че не може да прави секс.
Само че,трябва малко повече да се постарае да й бъде приятно и да я задоволи по един или друг начин за да не изгуби желание за близост и да продължат да правят секс въпреки наличието на проблем.Чак след това да се консултира и потърси начин да разреши проблема си.

# 126

Това ,че  един мъж свършва бързо или не му става,не означава ,че не може да прави секс.
Само че,трябва малко повече да се постарае да й бъде приятно и да я задоволи по един или друг начин за да не изгуби желание за близост и да продължат да правят секс въпреки наличието на проблем.Чак след това да се консултира и потърси начин да разреши проблема си.

Тук идва ролята на жената  Crossing Arms... не да чака само нея да задоволят, но и да се постарае този мъж да се отпусне.. пък и бързото свършване не означава прекратяване на секса... идва и повторението... за целта обаче трябва и жената да се постарае а не само да очаква някой да я наколастри!!!  Thinking

# 127
Ако отговорността само се прехвърля от единия на другия ,проблема няма да се разреши.
Като цяло жените са по самокритични ,а на мъжете все някой друг им е виновен.

# 128

Ако отговорността само се прехвърля от единия на другия ,проблема няма да се разреши.
Като цяло жените са по самокритични ,а на мъжете все някой друг им е виновен.

Не става въпрос за прехвърляне на вина... взаимност и допълване е начина.
В секса е нужно разбирателство... само очакване не върши работа!!!  Wink

# 129
Никой няма вина, секс и вина - няма такава комбинация когато обичаш някой Simple Smile. Когато от върха на айсберга видях проблема и част от решението - да съм повече в нея, ми се казваше -  "да не съм ти играчка, върви се учи някъде другаде" - и тогава осъзнаваш бавно, че си на айсберг Simple Smile, въпреки използването всички останали начини да се чувства добре една жена.  Минали работи, "Минало свършено " Simple Smile Това беше само като личен, действителен, образоветелен пример Simple Smile нищо повече Simple Smile.
За пълнота на изложението по темата тук Simple Smile

# 130
Ммм, даммм. Секса и Любовта са игри за двама/минимум Wink/ в които
обаче целта е не да победиш, а да удовлетвориш партньора максимално.
За съжаление обаче много жени, както и мъже изпускат тази малка,
но изключително важна подробност. Rolling Eyes

# 131
  • Насред хаоса

Ето нещо по въпроса....

http://www.webcafe.bg/id_34827024/fpage_7/

*посивелият рекламен агент Роджър Стърлинг стои в един бар със стилната си и привлекателна бивша съпруга Мона. Той се оплаква за разпада на своя брак с втората си съпруга, 22-годишната разсипница Джейн, признавайки грешката си, че е напуснал вярната си съпруга за красива млада жена.*
Нищо ново под слънцето. Правят глупост след глупост, после реват. Дъртите мъже, които искат млади жени, макар че в действителност не могат да им дадат нищо, са също толкова жалки, колкото и момичетата, които им се връзват заради парите. Ни повече, ни по-малко. А най-жалкото е, че мъжете не осъзнават, че в края на краищата самите те излизат тотално прецакани от цялата ситуация - с рога, с разбити семейства и без пари.

# 132

Дъртите мъже, които искат млади жени, макар че в действителност не могат да им дадат нищо, са също толкова жалки, колкото и момичетата, които им се връзват заради парите.

Което ми напомни за следващата излагация в медийното пространство...

http://www.bnews.bg/article-58838

Онзи дърт пергиш го разбирам, ама онези млади мацки пък ич... та едното беше на 19 бре м..а му????   newsm78

# 133
  • Насред хаоса
Аз не разбирам нито тях, нито него. Не ми и трябва, де.
*А, трябва да се оженя. Чакай да ида до пазара да видя на сергията кво има.*
*Аууу, един си търси жена. Чакай да ида да се изложа на сергията.*
 Crazy ooooh!

# 134
"да не съм ти играчка, върви се учи някъде другаде" - и тогава осъзнаваш бавно, че си на айсберг Simple Smile, въпреки използването всички останали начини да се чувства добре една жена. 
Мноого грубо. А другото , което ми е интересно - били сте си първи (и ние също), а откъде тя е знаела, че имаш проблем? Аз поне идея си нямах какво е нормално и какво не....

Общи условия

Активация на акаунт