Пъб "Добре дошли в Рая" (кафене на езиколюбителите - 3)

• 17 277
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
  • Казанлък of all places
Въй.До Сосюр! Го докарахме. На члена посегнаха. На най-милото! В неделя за маркери говорят!
А наоколо щъкат тумънци и говорят на нещо,което те наричат език, а за мен е живо доказателство как френскияТ може да бъде докаран до състояние на истинска неразбираемост и енкриптичност.
Балчик,прочее,е един балкански Вавилон.обрало си й лайката...

# 196
  • Mars Hotel
Не се възмущавай, Анджи! Тепърва Чомски ще нищим. Ама нищо, ти си топни д-то у Черното море и хич да не ти дреме на universal grammar-a.  Mr. Green

# 197
 Heart Eyes Кой каза Чомски? Вече съвсем се разнежих и тъкмо идвах да допълня, че травмата, която ми нанесе Сосюр, биде излекувана от ласкавото докосване до Мозъка на Чомски.

живо доказателство как френскияТ може да бъде докаран до състояние на истинска неразбираемост и енкриптичност.

hahaha Може ли да го кажа на домашния влах?

# 198
  • Mars Hotel
Това прозвуча доста гадно. Като домашен плъх.

# 199
Малко история
http://www.dnesbg.com/kultura/prof-dfn-stoyan-burov-v-s.html

Явно промяната в правописа винаги е предизвиквала бурни емоции. Включително и заплахи.   Mr. Green

# 200
  • София
Приемате ли нови посетители - недоучили филолози- езиколюбители? Embarassed

# 201
Бът ъф корЗ! Езиколюбители от всички пътечки на живота  Mr. Green се съединяваме под сянката на ореха.

Бира?

Анджи, членовете са в събота, маркерите - в неделя. За всичко си има време, както е речено в една Книга, време да се сее и време да се жъне... и... извинете, размислих се.

# 202
  • София
Лагер, плийз!

# 203
С'я ше свирна на почасовия неделен барман.

# 204
Ама кви са тия работи? Тук приемаме само с диплома над 5.50 и тържествена клетва, че не си преписвал на изпит. Ама ха.  Crossing Arms

Наздраве, L'AgentGrinning

За утре какво се предвижда в програмата? Да знам отсега да се подготвя.

Брех, не знаех, че е изкуствено наложен. Нищо, да стои, макар че аргументацията ми омеква.  Mr. Green Обаче с това не мога да се съглася: "...англичаните не са променяли езика си от XVII век". Не са другия път.

# 205
Репортерката го е казала, просто да и е.  Mr. Green

Утре ще се сее. При недобросъвестно сеене, къдЯ месец май ще се жъне.

Редакция: Или пък добросъвестно... А хората набиват орехи, женшен и гинко билоба.
Не знам где е истината, детеимотните да се произнесат.

# 206
Репортерката го е казала, просто да и е.  Mr. Green

Просто ѝ е в главата.  Naughty

Моята памет не е каквото беше, но дали е по-лоша или по-добра не мога да преценя.  Mr. Green

# 207
  • Mars Hotel
Ама кви са тия работи? Тук приемаме само с диплома над 5.50 и тържествена клетва, че не си преписвал на изпит.

newsm56

За утре какво се предвижда в програмата? Да знам отсега да се подготвя.
Ъъъъм...Лорд Тенисън? Flutter

# 208
B'Gad, Све!  Shocked

Единственото, което ми made sense and smile беше:

Flash'd all their sabres bare,
Flash'd as they turn'd in air

За другото ми трябва преводач от английски на английски, мързи ме да мисля.  Naughty

Освен да отвърна със Суинбърн, друго не ми идва на ум.

# 209
Тихо, Све, и мойта е под 5.50, но това не значи, че трябва да занижаваме критериите. Ние сме в заварено положение.  Mr. Green

Аз съм готова с музикална вариация на таз творба.

ПП Що домашен влах да звучи гадно? Влахия си е съвсем необиден регион, Цепеш е бил неин княз даже.  Flutter

Колега, правите ми впечатление на доста любвеобилна личност тия дни, да не сте прихванали вируса "Све"?  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт