Регистриран , Звъня ли на тази Роси от Люлин ?
idi , звъннах 1 път, но телефона е изключен и нямам намерение да й звъня повеч, поне на този етап.
Нито едно попадение ли нямаше? Щом си чакала 3 ч да разбираме ли, че има навалица???
И се уверявам за кой ли път, че явно няма универсална ясновидка или астроложка /защото Светлана е и двете/, която да се харесва на всички.
/ преди доста години на майка ми, че брат ми няма да запази брака си. Стига толкова примери, че ще изпиша темата
Друго, което харесвам в нейната работа- тя се опитва наистина да помага на хората- втурва се като истински боец да разваля лоши влияния /както и да ги наричаме- магии и ли по друг начин, те са си все това- лоши енергийни влияния/. И още нещо, което на мен специално ми допада при Светлана- интелигентна е, не става въпрос само за образование. Че ми е омръзнало от изявяващи се прости, но хитри врачки. Може да е всичко друго Светлана, може да не познава винаги и на всеки, но интелигентността и я отличава от масовката в бранша.
Този ми пост е не да хваля Светлана, а защото моето мнение се различава от това на iatzi
Ще бъде несправедливо да не се чуе и различното мнение
/, като Светлана е и астроложка. Толкова от мен!