Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 607
  • 775
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Миличка, кой е този екстрасенс?

# 271
Това е Ангел Димитров от Дианабад ,   София . Склонна сьм да му вярвам защото като навьржа нещата и факта че без аз да обяснявам причината за визитата ми той ми описа много подробно последните 3 год ,ама така хубаво ми описа здравословните болежки през които минавам че чак се изненадах . И тогава ни в клин ни в рька ми вика имаш магия за смьрт ,искат да те изсушат - да те премахнат . Магията е много силна ,направена е при ходжа или циганка . После продьлжава - започваме да те лекуваме ,ще        оправим нещата  - другата седмица започваме с леене на куршум. Аз го питам - какви пари ми трябват ,а той- никакви ,от теб се иска присьствие . Това няка ми направи добро впечатление защото знам че шарлатаните искат пари   ,той няма такса - каквото му оставиш . Питам го - за сеанса колко ? Той ми казва - ако искаш остави ,ако нямаш недей ,аз работяза хората не за такси . Оставих му 5 лв .Но вьпреси всичко ще взема да отида на още едно мнение ,при някой друг за да сьм сигурна

# 272
  • София
Но вьпреси всичко ще взема да отида на още едно мнение ,при някой друг за да сьм сигурна

Ако той ти действа добре, по-добре не ходи другаде, защото може да се побъркаш от ходене и кой знае какви глупости да ти наговорят и какви пари могат да ти искат, и човек като  е отчаян се хваща за какво ли не. Аз така мисля. Това, което си написала подробно за този човек, обяснява много работи. Пожелавам ти успех във всичко и най-вече здраве.   bouquet

# 273
Брагодаря ви - ще се справя ,няма да се дам на някаква гадина

# 274
  • София

а така Simple Smile

# 275

а така Simple Smile
newsm10

# 276
Здравейте и от мен.През последните месеци се свързах с ники узунов, мистър морисън и баба величка от чирпан.Всичките ми въпроси бяха свързани с болестта на баба ми.Лекарите много месеци не откриваха от какво е болна и тримата ми казаха нещо със сърцето и че септември ще се оправи.Е сега следва септември и с мъка ви пиша стават два месеца от както бабчето ми не е сред нас и беше болна от рак.Така че и тримата не познават.За миналото мистър морисън позна всичко,но имаше въпроси и за развиетие на бизнес,също не познаха. А моята баба доста добре гледаше на боб наследен от нейната майка, много се натъжих,когато разбрах че са го сложили при нея а ми се искаше да остане като наследство и мил спомен при мен.На вас гледали ли са ви на боб,при баба идваха доста хора,но за нейното състояние не посмяхме да гледаме.

# 277
mu6inka, съжалявам за баба ти, явно много я обичаш! А за другото- не съм много сигурна, но мисля, че когато има предстояща смърт, не всеки се наема да казва. Така поне съм чувала.

# 278
mu6inka, съжалявам за баба ти, явно много я обичаш! А за другото- не съм много сигурна, но мисля, че когато има предстояща смърт, не всеки се наема да казва. Така поне съм чувала.
И аз това си помислих- че дори да са видяли смъртта й, дали биха казали?

# 279
Запис ,благодаря за темата.

# 280
  • Талант на 2012,2013 г.
Вечна и памет на жената mu6inka...

Дори Баба Ванга не казваше, когато ще има смърт.

За детето ни ходиха татко и брат ми. Тя беше казала, че ще се оправи... Cry

# 281
Вечна и памет на жената mu6inka...

Дори Баба Ванга не казваше, когато ще има смърт.

За детето ни ходиха татко и брат ми. Тя беше казала, че ще се оправи... Cry

Относно Ванга, на наши познати е казала деня и часа дори в който човекът ще почине.

Но дори и тя не е познавала на всеки.

# 282
Здравейте ! Аз като тегля чертата, най-отговорно мога да заключа, че Ани Лечева е моят фаворит и не мисля да продължавам в търсенето, но днес четейки една стара тема се натъкнах на Ивелина Христова. Писах и въпрос под формата на СМС, получих отговор, който напълно съвпада с казаното ми от Ани. И все пак - някакви впечатления за Ивелина Христова ?! Успех на всички Ви и Бог да е с Вас !  Hug

# 283
 mu6inka,
В разговор с Ники Узунов го помолих да не ми спестява истината, защото се бях наслушала на доводи
от вида "Как да ти го кажа? Ами ако беше получила инфаркт? Исках да ти го спестя......и т.н. ",което ми струваше много нерви, пари , вземане на неправилни решения, объркване, психически дискомфорт и прочие. Та по повод на това Ники Узунов ясно заяви:"Не казвам само за смърт, но  вашия случай не е такъв." До другите двама не съм се допитвала, но явно си има някакъв морален кодекс да не се говори ако виждат смърт и повечето го спазват. Е, явно не всички, като имам предвид на какви ужасии се начетох във форума. "Ясновидения" за мъчителна, трагична смърт на всеки член от семейството. На такива ясновидци  аз има викам "ИЗЧАДИЯ АДОВИ"  и в буквалния и в преносния смисъл. Освен това рака се счита за една от кармичните болести и , който е чел книгите на Лазарев - Диагностика на кармата, знае как той обяснява чудодейните изцеления от рак. Надеждата умира последна и никой няма право да я отнема на болния от рак човек, като заяви за смъртта му.  Дънов също никога не е казвал когато вижда смърт. Така, че не им се сърди, и да са го видели са ви го спестили.

# 284
Едно е да избере да не казва за смърт,която ,според него, предстои, друго е да каже ,че еди кой си месец  същият човек  ще разреши проблема си и ще оздравее.

Последна редакция: чт, 30 авг 2012, 16:26 от ryannn

Общи условия

Активация на акаунт