Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 682
  • 775
  •   1
Отговори
# 285
Диана,

Това, което ти се е случило - да се събудиш и да не можеш да помръднеш, се нарича "сънна парализа". Сравнително често срещано явление е, в него няма нищо паранормално. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%8A%D0%BD%D0%BD%D0%B0_%D0% … D0%B8%D0%B7%D0%B0

# 286

Точно за това цитирах книгите на Лазарев, ryannn. Оздравяването от рак също е въпрос на свободната ни воля, а тя няма как да се предвиди от ясновидците.

# 287

Точно за това цитирах книгите на Лазарев, ryannn. Оздравяването от рак също е въпрос на свободната ни воля, а тя няма как да се предвиди от ясновидците.
Вероятно.Тогава съвсем няма и възоснова на какво да предвидят нещата,които казват-а,  именно,че през еди кой си месец,този човек ще е вече здрав.Както сама посочи,те не могат да предвидят свободната му воля.
Както стана ясно, за жалост,реалността е,че човекът,месеци преди това е мъртъв, а те юнашки казват съвсем обратното, с фантазиране на месеци на оздравяването му и т.н,макар да няма как да предвидят това.

# 288
А може би- " ще се оправи" месец септември, е означавало нещо друго...Ако приемем, че ясновидците не виждат само физическото тяло, а и астралното, етерното и т.н., вероятно са я видяли здрава, и нестрадаща, но вече на едно друго ниво newsm78

# 289
А може би- " ще се оправи" месец септември, е означавало нещо друго...Ако приемем, че ясновидците не виждат само физическото тяло, а и астралното, етерното и т.н., вероятно са я видяли здрава, и нестрадаща, но вече на едно друго ниво newsm78
Да,но въпросът към тях не е дали някой ще е здрав и щастлив в отвъдното.

# 290
ramikm, питала си за Ивелина Христова. Остави я нея, на идентични въпроси дава коренно различни отговори. Така че- все някой от тях е съвпаднал с казаното от прогностика, на когото вярваш Laughing При Ивелина според много хора  става въпрос само за бизнес със СМС-и. Да е чул някой тя да приема на живо? newsm78 Аз поне не съм Grinning

# 291

Вероятно.Тогава съвсем няма и възоснова на какво да предвидят нещата,които казват-а,  именно,че през еди кой си месец,този човек ще е вече здрав.Както сама посочи,те не могат да предвидят свободната му воля.
Както стана ясно, за жалост,реалността е,че човекът,месеци преди това е мъртъв, а те юнашки казват съвсем обратното, с фантазиране на месеци на оздравяването му и т.н,макар да няма как да предвидят това.
Напълно съм съгласна с ryann. Дано повече хора прогледнат и повярват повече в себе си, отколкото на някакви гледачи, които тотално могат да объркат живота им.

# 292
Здравейте, момичета! С тези, с които сме си писали на лични знаят моят проблем! Та сега, за Ивелина Христова - аз припалих колата и й се натресох пред къщата в Пловдив лично преди четири години - тогава беше си заминало моето слънчице от този свят и аз се проснах пред нея да направи контакт с него, всячески търсех такива хора /търся и сега!!/, които наистина да ме убедят, че осъществяват контакт с него! Ами тя не успя да ме убеди! Говори ми разни работи, но нищо не помня, бях се подула от рев и мозъка ми не работеше!
Сега нещо пак ме е погнала деменцията, та моля за помощ - я ми кажете дали сме дискутирали тази МариАна Николова победителката от Ясновидци, незнамкакъв си сезон! Ами гледах някакво реалити по Украинската телевизия с нея - беше като международен формат, доста интересно беше, с невероятни ясновидци от целия свят, а нашата се представяше също така добре! Та подсетете ме за коментариите ви моля, ако изобщо е коментирана! От Варна е! А и някакво мнение от вас ме интересува! Хайде със здраве, че доста се разписах!   bouquet

# 293
Аз знам, че за смърт не се говори, една ясновидка ми е казвала, "коя съм аз да казвам такива неща, Господ може да реши кой кога и да си промени решението, надеждата на хората нямам право да отнемам''. С две думи намирам за глупаво някой да недоволства за непозната, или наказана смърт...

На мнение съм, че болестите се дължат на наши погрешни мисловни и поведенчески модели, има и кармични такива, избрани от душата преди да се прероди, за да изкачи по-бързо нивата. Мисля, че първите могат да се лекуват, с правилна духовна ориентираност, а вторите зависи от вашата душа и духовните ви водачи.
Сара0408 ти фен ли си на Лазарев?Много хора вече го отричат, но аз го харесвам и книгите му, сякаш ме пречистват, много интересно ми действа, а повечето хора, казват, че се натоварват. Мисля, че Зеланд е негов съвременник.

Линк с риалитито от международният формат за ясновидци, някой ако има, ще съм благодарна.

# 294
Аз знам, че за смърт не се говори, една ясновидка ми е казвала, "коя съм аз да казвам такива неща, Господ може да реши кой кога и да си промени решението, надеждата на хората нямам право да отнемам''. С две думи намирам за глупаво някой да недоволства за непозната, или наказана смърт...

.

Става дума само за едно:  предсказания-измишльотини  какъв живот на земята  го чакал човекът, в период състоящ се месеци след като той вече си е отишъл.Доста глупаво е наистина!Опасявам се,че и зверски болезнено.Не за "ясновидката", де.

# 295
  • София

На мнение съм, че болестите се дължат на наши погрешни мисловни и поведенчески модели, има и кармични такива, избрани от душата преди да се прероди, за да изкачи по-бързо нивата. Мисля, че първите могат да се лекуват, с правилна духовна ориентираност, а вторите зависи от вашата душа и духовните ви водачи.
Сара0408 ти фен ли си на Лазарев?Много хора вече го отричат, но аз го харесвам и книгите му, сякаш ме пречистват, много интересно ми действа, а повечето хора, казват, че се натоварват. Мисля, че Зеланд е негов съвременник.

Аз също съм фен на Лазарев. Много добре ми действа всичко, което е написал. обичам да чета книгите му. Всеки път преоткривам нещо ново.

Линк с риалитито от международният формат за ясновидци, някой ако има, ще съм благодарна.

# 296
  • София
А моята баба доста добре гледаше на боб наследен от нейната майка,.На вас гледали ли са ви на боб,при баба идваха доста хора,но за нейното състояние не посмяхме да гледаме.

На мен са ми гледали на боб и доста чето ходя да ми гледат на боб. И съм много доволна!

# 297

Аз също съм фен на Лазарев. Много добре ми действа всичко, което е написал. обичам да чета книгите му. Всеки път преоткривам нещо ново.

http://online-new-films.ru/tv-peredacha/1531-bitva-ekstrasensov- … otret-onlayn.html
Отиди надолу и там ще ги видиш всичките серии! Кликваш само върху всеки и това е! Интересничко е!  Simple Smile

# 298
А моята баба доста добре гледаше на боб наследен от нейната майка,.На вас гледали ли са ви на боб,при баба идваха доста хора,но за нейното състояние не посмяхме да гледаме.

На мен са ми гледали на боб и доста чето ходя да ми гледат на боб. И съм много доволна!

Може ли по-подробно? Къде, при кого, за какво и как гледа, колко взема?

# 299
  • Sofia

Лазарев и той май нещо не е съвсем наясно ми се струва. Глупости...Ако ставаше със свободна воля, нямаше да има и един болен човек на планетата. Хайде моля ви се.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт