Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 840
  • 775
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
А може би- " ще се оправи" месец септември, е означавало нещо друго...Ако приемем, че ясновидците не виждат само физическото тяло, а и астралното, етерното и т.н., вероятно са я видяли здрава, и нестрадаща, но вече на едно друго ниво newsm78
Да,но въпросът към тях не е дали някой ще е здрав и щастлив в отвъдното.
Ясно е,че в отвъдното всичко "ще се оправи".  Simple Smile Там няма болка и страдание и е логично. НО първо, това ще го твърдим със сигурност едва когато отидем там,нали? Второ, никой не се е върнал оттам за да го потвърди. И трето,както казва ryan, ние живеем тук и сега, съответно и въпросите,които ни вълнуват и задаваме на ясновидеца са за настоящия ни живот, не за отвъдния или бъдещия. Така че...едно е да не говорят за смърт/нямат право наистина/, а съвсем друго е да кажат "ще се оправи", пък човека вече е пътник. Чиста заблуда. По-добре е наистина да премълчат. Никой няма нужда от напразни надежди.

# 301
А моята баба доста добре гледаше на боб наследен от нейната майка,.На вас гледали ли са ви на боб,при баба идваха доста хора,но за нейното състояние не посмяхме да гледаме.
На мен са ми гледали на боб и доста чето ходя да ми гледат на боб. И съм много доволна!
Може ли по-подробно? Къде, при кого, за какво и как гледа, колко взема?
Преди време,когато ходих при Гьокчен,тя гледа на боб,един такъв едър./между другото/
Нищо от това,което ми каза,не се случи.Незнам за други,нека споделят.

# 302
Второ, никой не се е върнал оттам за да го потвърди.
Това не е точно така.  Mr. Green
Проблемът е, че нямаме контакт с него (не и какъвто ни се иска), а и е било по друго време.  Wink

# 303
  • София
А моята баба доста добре гледаше на боб наследен от нейната майка,.На вас гледали ли са ви на боб,при баба идваха доста хора,но за нейното състояние не посмяхме да гледаме.

На мен са ми гледали на боб и доста чето ходя да ми гледат на боб. И съм много доволна!

???????????????????

# 304
Здравейте.Бих искала да споделя за Ангел.Тъй като имам проблеми със съпруга си от 3-4 години и аз търся отговори на някои въпроси.Вчера му се обадих и той ми каза,че мъжът ми и аз имаме направена магия.Но да отбележа,че миналата година аз му се обаждах.Тогава ми каза,че аз имам направена и му изпратих снимка и т.н.Явно не ми е развалена или не може.Не искам да гадая.Също ме посъветва да се срещна с Фатме от с.Тънково до Слънчев Бряг.Някой има ли впечатления от нея.В по старите теми не намерих.Хубав ден на всички

# 305

Точно за това цитирах книгите на Лазарев, ryannn. Оздравяването от рак също е въпрос на свободната ни воля, а тя няма как да се предвиди от ясновидците.
Лазарев и той май нещо не е съвсем наясно ми се струва. Глупости...Ако ставаше със свободна воля, нямаше да има и един болен човек на планетата. Хайде моля ви се.  Wink
Свободната воля не е толкова лесно и елементарно да се прилага, както хората си мислят.
Подобен коментар само показва некомпетентност по въпросите
Лазарев е прав за доста неща, първо прочети книгите и после коментирай......наизуст да се говори е излишно.

# 306
  • Sofia

нямаме контакт с него (не и какъвто ни се иска), а и е било по друго време.  Wink
+1 Така е. Нямаме контакт, или поне не какъвто ни се иска да бъде.   Sad

# 307
Добро утро на всички !Снощи изчетох 12 тема и в нея познах екстрасенса и гладачката при които бях и незная на кого да вярвам - двамата са с коренно различни виждания за мен . Както вчера ви споменах  преди година бях на гледачка (при Пепа от Хаджи Димитьр ) . Позна ми много  от нещата на вьпроса имам ли магия та всичко ми се руши - нямам .Преди два дни отивам при Ангел Димитров от Дианабад и той ми казва- имаш магия ,много добре ми описа разправиите сьс сьпружеството и всичките ми болежки и ми казва - пьрво ти е направена магия да се разделите ,като са видяли че няма да стане тьй като сте си писани от горе са ти направили тази за смьрт - за да изчезнеш .Незная на кого да вярвам ,наистина имахме такьв период- вчера ви разказах ,а после от здрава права жена никога не боледувала започнах едно обикаляне по лекари - все нещо ме болеше .Идваше нещо ,после изчезваше и така сьс всеки един орган .Направо не зная . Мушинка моите сьболезнования ,пращам ти силна  прегрьдка

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 11:05 от Диана Миланова

# 308
  • Sofia

[/quote]
Лазарев е прав за доста неща, първо прочети книгите и после коментирай......наизуст да се говори е излишно.
[/quote]
Ани, пак ли даваш определения, момиче? Чети си Лазарев и не ме учи какво да коментирам, вместо да се заяждаш. Прекалено много на сериозно се вземаш ми се струва.

# 309
Преди два дни отивам при Ангел Димитров от Дианабад и той ми казва- имаш магия ,много добре ми описа разправиите сьс сьпружеството и всичките ми болежки и ми казва - пьрво ти е направена магия да се разделите ,като са видяли че няма да стане тьй като сте си писани от горе са ти направили тази за смьрт - за да изчезнеш .Незная на кого да вярвам ,наистина имахме такьв период- вчера ви разказах ,а после от здрава права жена никога не боледувала започнах едно обикаляне по лекари - все нещо ме болеше .Идваше нещо ,после изчезваше и така сьс всеки един орган .Направо не зная
Така както описваш обстоятелствата и на мен ми намирисва на намеса някаква, въпреки че човек може да се тръшне болен и от много негативни емоции и грижи.
А като ти е казал, че имаш магия не ти ли предложи начин или човек да я развали?

Аз бих направила за здраве маслосвет в някоя църква.
Казали са ми също Киприянови молитви и Василиеви молитви да се четат от отец.
Можете да си викнете също да ви осветят къщата или да й направят водосвет.
Въобще, тези неща със сигурност ще помогнат и ако направите всичките едва ли ще ви излязат повече от 100 лв общо за София, за провинцията може и по-малко. Peace

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 11:12 от Пит

# 310
  • София

[/quote]

[/quote]

jemino , на боб ми гледа Мира. Аз съм доволна!
Ето координати,  защото става само с предварителна уговорка: 0878 190 691; e-mail; veritas_victory@abv.bg

# 311
Добро утро Пит , да - предложи ми да я развали и ще започне с леене на куршум. Интересното е че дори на вьпроса ми - какви пари ще ми трябват ,какво се иска от мен Ангел ми каза - от теб се иска само да се довлечеш до тук ,нищо друго . Наистина са странни тези болести - идват и след това изчезват . Слава Богу сьс сьпружеството всичко ни е наред ,както вчера си коментирахме писан ли си си отгоре дори и магиите не действат .Пазете си личните  вещи -моята е направена от дрехи и мебели които сьм раздавала в допьлнение с косми от коса. Да и аз го попитах дали от разправийките сьс сльнчицето не сьм започнала да изпадам в дупка и сама да сьм си направила здравните неразположения .Всички знаем че когато човек е сринат той е най- уязвим на болести ,90 % от тях са от нерви .Аз толкова плаках ,бях сьсипана - неразбирах защо ми де случва всичко това .От както сьм се родила гледам да живея праведно ,да помагам ,да сьм добра и да не правя грешки .Старая се и вьпреки че ще прозвучи самохвално мисля че успявам .Два пьти го попитах дали не е от стреса  който преживях,но той  бе категоричен и каза - не моето момиче ,имаш много силна магия направена при ходжа или циганка .Това което те спасява за момента и преодоляваш по леко нещата е че си имаш пазители ,много си силна и сте си писани .

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 11:38 от Диана Миланова

# 312
голям дебат се е заформил.и аз си помислих че за смърт едва ли някой би казал,но те казаха,
че проблемът бил със сърцето.Аз да ви каза много вярвам в позитивното мислене,но при нас не даде резултат.всичките 7 месеца всички бяхме убедени че не е тази лоша болест.след това като разбрахме аз нито за миг не съм мислила че баба ще си отиде,милата толкова ме слушаше каквото кажех ядеше тя е много позитивен човек и въобще не се отказваше до края и аз двете си мислехме как ще напишем нашата история с щастлив край.
но въпреки това вярвам че има хора с ясновидски възможности,преди 6 години бях при такава и каквото ми каза всичко стана.беше ме изпратила с думите не забравяй все пак човек до края всичко може да промени и сам кове съдбата си.

# 313
[/quote]
Ани, пак ли даваш определения, момиче? Чети си Лазарев и не ме учи какво да коментирам, вместо да се заяждаш. Прекалено много на сериозно се вземаш ми се струва.
[/quote]

Лазарев съм го чела мнооооого отдавна. Интерпретирането ти като заяждане е пояснение за хората, защото поста ти ги остава с ужасно погрешни впечатления. Коментирай си каквото искаш, но подвеждането на хора с грешна информация няма как да подмина. Съмнявам се, че си изчел/а всички книги на Лазарев,  ако не си, изказването по темата ти е безсмислено, некомпетентно и излишно философстване.
Девическата възраст съм я минала отдавна, за да ми казваш момиче Mr. Green
 Имам опит, знам за какво говоря, сериозното отношение на хората към себе си и останалите е желателно, защото обратното води до теми, като тази тук Mr. Green
Свободната воля съществува, но не е толкова лесно и елементарно, иначе светът щеше да бъде още по-голям хаос.
Да, вярвам, че за повечето болести хората сами са си виновни с погрешни мисловни и поведенчески модели, или са избрани съзнателно от душата......нищо ново под слънцето.

# 314
  • Sofia
Ани, моят пост е "подвеждане" на хората ли? Не мисля. Това е само мнение, никой не ангажирам с него. Не мисли, че като "доста си чела" ,това, което мислиш или пишеш тук, не може по същия начин, както казваш "да подведе" хората в грешна посока. Затова - хора разни, различно виждане на нещата. Всеки се изказва и преценява за себе си на кой да вярва или да не вярва. Хората не се "подвеждат" само от моите или твоите постове. Имат си достатъчно ум за себе си.
Не се изявявай като майка -просветителка. За Лазарев - и други сме чели. Не е нищо ново под слънцето той. Не всички обаче споделят неговите методи и виждания.

Общи условия

Активация на акаунт