Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 931
  • 775
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте , свързах се с Емилия по скайпа , уговорихме дата и час.
По микрофона се консултирах с нея
За половин  час - 10.00 лева
За 1 час - 20.00 лева
Skype-Shopkata633

Успех на всички  Peace
За половин час на един въпрос ли отговаря, какво време е необходимо да консултация с нея?
В началото на вашият разговор правите тази уговорка - колко време ще разговаряте. Въпросите си ги задавате един след друг , няма точна бройка . Водите обикновен разговор  Peace

# 661
За 1 час - 20.00 лева
Skype-Shopkata633

Успех на всички  Peace
За половин час на един въпрос ли отговаря, какво време е необходимо да консултация с нея?
В началото на вашият разговор правите тази уговорка - колко време ще разговаряте. Въпросите си ги задавате един след друг , няма точна бройка . Водите обикновен разговор  Peace
А как става плащането?

# 662
За 1 час - 20.00 лева
Skype-Shopkata633

Успех на всички  Peace
А как става плащането?
по банков път след консултацията Peace

# 663
Вчера се свързах на скайпа с Емилия, плащането е преди консултацията, явно има некоректни.

# 664
Вчера се свързах на скайпа с Емилия, плащането е преди консултацията, явно има некоректни.
Аз платих веднага след консултациите, такава ни беше уговоpката.

# 665
За 1 час - 20.00 лева
Skype-Shopkata633

Успех на всички  Peace
А как става плащането?
А като превеждате парите по банков път, какво пишете като основание за плащане, защото в банката винаги питат за това?

# 666

А като превеждате парите по банков път, какво пишете като основание за плащане, защото в банката винаги питат за това?
такса консултация Wink

# 667
За 1 час - 20.00 лева
Skype-Shopkata633

Успех на всички  Peace
А как става плащането?
Захранване на сметка аз съм писала, също съм провеждала консултация с Емилия и съм много доволна - тя отговаря на конкретни въпроси, гледа на карти Таро.

# 668
Момичета, наближава края на тази тема.
Какво ще кажете да пуснем още една анкета с имената на всички ясни до момента и който иска да гласува за най-добрата/добрия според него а?

# 669
  • София
Какво ще кажете да пуснем още една анкета с имената на всички ясни до момента и който иска да гласува за най-добрата/добрия според него а?

Мисля, че го решихме още в началото на тази тема. Би било чудесно! Simple Smile

# 670
Мисля, че го решихме още в началото на тази тема. Би било чудесно! Simple Smile
Аз си мислех, че в началото на темата като първи пост ще сложим просто списък с въпросните, заедно с информация т.е. координати. Но сякаш по полезно ще е да има и анкета.

# 671
Според мен ще е добре да има анкета,а също така и имената и телефоните на първа страница. Така като влезе да чете някои за първи път ще може да види коя е най-добра по познаваемост според анкетата и след това да си види и кординатите, а не да се четът назад 12 теми за да намериш телефон или само да се пита едно и също. За мен това е най-добре.

# 672
Включвам се, за да споделя отзивите на една от най-добрите си приятелки.

Жената няма време за интернет и не е стигнала още до  нашата тема. Понеже живее във Варна ѝ споменах за Маргарита и написаното тук. Тя е решила да я посети, оказало се, че са в съседни блокове. Маргарита има кабинет и приема в него, но нея по изключение я приела днес в тях.

Приятелката ми като цяло е доволна. Обърнала ѝ е доста внимание. Предпочита конкретните въпроси. За всичко зададено конкретно ѝ е дала конкретен отговор с конкретен срок. Ще видим дали ще се сбъдне. За миналото е познала на 90% нещата.

Маргарита е акцентирала на това (което е и мое мнение), че съдбата ни е предопределена, но много неща ние можем да променим и го правим...Това е малко като оправдание, ако нещо не се случи, но от друга страна се припокрива с философията, която аз съм си изградила за живота и всичко случващо се.

Самата Маргарита била скромна и бедна жена. Таксата е 20лв. Казала на приятелката ми, че няма компютър и не ползва интернет, но била учудена, че от скоро ѝ звъняли жени от цяла България, които били прочели за нея в един форум...Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile А тя дори не знаела какво е това форум...Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Аз се чух през седмицата с Маргарита за обща информация- как гледа, такса и т.н. Сега ми предстои да се консултирам с други, но напред във времето сигурно ще се допитам и до нея.

# 673
Не знам дали ще имам време следващите дни да направя темата, ако някой има желание, нека да действа.

# 674
Включвам се, за да споделя отзивите на една от най-добрите си приятелки.

Жената няма време за интернет и не е стигнала още до  нашата тема. Понеже живее във Варна ѝ споменах за Маргарита и написаното тук. Тя е решила да я посети, оказало се, че са в съседни блокове. Маргарита има кабинет и приема в него, но нея по изключение я приела днес в тях.

Приятелката ми като цяло е доволна. Обърнала ѝ е доста внимание. Предпочита конкретните въпроси. За всичко зададено конкретно ѝ е дала конкретен отговор с конкретен срок. Ще видим дали ще се сбъдне. За миналото е познала на 90% нещата.

Маргарита е акцентирала на това (което е и мое мнение), че съдбата ни е предопределена, но много неща ние можем да променим и го правим...Това е малко като оправдание, ако нещо не се случи, но от друга страна се припокрива с философията, която аз съм си изградила за живота и всичко случващо се.

Самата Маргарита била скромна и бедна жена. Таксата е 20лв. Казала на приятелката ми, че няма компютър и не ползва интернет, но била учудена, че от скоро ѝ звъняли жени от цяла България, които били прочели за нея в един форум...Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile А тя дори не знаела какво е това форум...Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Аз се чух през седмицата с Маргарита за обща информация- как гледа, такса и т.н. Сега ми предстои да се консултирам с други, но напред във времето сигурно ще се допитам и до нея.

Маргарита се появи в този форум чрез мен, приятелка е на моя бивша хазайка от много години.
Аз просто я попитах дали може да й раздавам телефона в Интернет и тя каза ок, иначе не съм й обяснявала за форуми и т.н.
Доста недоволни имаше от нея, но пък при мен беше много точна и преди години и сега.
Но се радвам, че има и доволни още повече чрез лична среща.
Самата аз не съм я виждала никога, само по телефона сме говорили.
 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт