Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 924
  • 775
  •   1
Отговори
# 675
Да Melissa77, аз прочетох първо в твой пост за Маргарита.

Не ни сподели дали онзи ден си ходила на нова ясновидка, когато питаше тук. Simple Smile

# 676
Според мен ще е добре да има анкета,а също така и имената и телефоните на първа страница. Така като влезе да чете някои за първи път ще може да види коя е най-добра по познаваемост според анкетата и след това да си види и кординатите, а не да се четът назад 12 теми за да намериш телефон или само да се пита едно и също. За мен това е най-добре.
И аз си мисля ,че така е най-добре !За да могат всички да получат информация и всеки да прецени дали да отиде . Peace

# 677

На мен Марина от "графа" ми каза, че е най-добре сам да си четеш Киприяновите молитви.  ????
[/quote]

На мен също ми бяха казали, че можеш да си ги четеш сам. Но говорих с доста вещ в това отношение свещенник (ако сте чували за отец Димитър от св. Петка - вече пенсионер) и той ми каза, че не е хубаво да ги четем сами, защото това е енергия, която ако наистина я има (разбирайте магия), тя трябва да отиде някъде. Нищо не се губи в пространството. Четейки си я сами, молитвата действа и къде отива негативната енергия - в някой друг в семейството например. А свещенникът я взима върху себе си, но тя няма сила за него. Не всеки свещенник се съгласява да чете тези молитви, между другото, отказвали са ми.

# 678
Някой да е ходил при Микаел
http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=2123
попаднах на него като търсех хороскоп, а той човека с много неща се занимавал...

# 679
  • София
 "А свещенникът я взима върху себе си, но тя няма сила за него. Не всеки свещенник се съгласява да чете тези молитви, между другото, отказвали са ми."

Много ми е интересно, как така свещеника взима "лошата енергия" върху себе си, но тази енергия няма сила да действа на него??? Това, че е Божи служител ли го пази или молитвите, които чете, вярата в Бог....?

# 680
"А свещенникът я взима върху себе си, но тя няма сила за него. Не всеки свещенник се съгласява да чете тези молитви, между другото, отказвали са ми."

Много ми е интересно, как така свещеника взима "лошата енергия" върху себе си, но тази енергия няма сила да действа на него??? Това, че е Божи служител ли го пази или молитвите, които чете, вярата в Бог....?

Когато се разваля магия, лошата енергия би следвало да отива при този който я е направил, или поръчал.

# 681
  • София

Когато се разваля магия, лошата енергия би следвало да отива при този който я е направил, или поръчал.
При това залагат "в двоен размер" ако са по гадни може и в 10торен

# 682
  • Sofia
момичета, моля за следното, дискутираната напоследък Емилия, таро в Англия. В предишни теми имам този скайп за нея: vinarkata
Моля, да ми кажете това скайпа на същата Емилия със скайп: Shopkata633 ли е, тъй като съвсем скоро ми предстои консултация с нея, да не съм попаднала на нейно копие, примерно... Thinking
Условията които има за гледане са същите описани тук, 30мин.-10лв., конкретни въпроси по възможност, времето го уговаряме по БГ зоната, тъй като тя не е в БГ и сметката за парите е на името на майка й, понеже тя е в чужбина. Моля, спешно за отговор, за да реагирам и да не се хлъзна по грешка. Пак казват скайпа винарката го намерих тук от форума.
Благодаря ви  Hug

# 683
момичета, моля за следното, дискутираната напоследък Емилия, таро в Англия. В предишни теми имам този скайп за нея: vinarkata
Моля, да ми кажете това скайпа на същата Емилия със скайп: Shopkata633 ли е, тъй като съвсем скоро ми предстои консултация с нея, да не съм попаднала на нейно копие, примерно... Thinking
Условията които има за гледане са същите описани тук, 30мин.-10лв., конкретни въпроси по възможност, времето го уговаряме по БГ зоната, тъй като тя не е в БГ и сметката за парите е на името на майка й, понеже тя е в чужбина. Моля, спешно за отговор, за да реагирам и да не се хлъзна по грешка. Пак казват скайпа винарката го намерих тук от форума.
Благодаря ви  Hug

Shopkata633 е скайпа на Емилия от Англия. Аз се консултирах с нея на него, в сайта й също е посочен същия скайп. Успех и да споделиш впечатления после Simple Smile

# 684
Здраейте. Бързам да споделя впечатленията си. Днес бях при Марина от Графа.

Мога да кажа, че като цяло съм доволна. Първо жената ми отдели час и двайсет минути. Определено е интелигентна, както споделиха съфорумки преди тук. Мога също да потвърдя отновно нещо за нея, което също е споделяно и преди в темата- тя е изключителна относно описването на характери. Много, много точно описа хората около мен, все едно цял живот е живяла с нас. Просто в това отношение не каза нищо, което да не е вярно. Относно миналото- назова две случки, които не са особено важни. За здраве не ми е говорила нищо. Аз предварително ѝ казах кои теми основно ме интересуват.

Направи ми и основен номерологичен анализ, встрани от яснодиството, който също беше много точен.

Относно прогнозите ѝ...За всички въпроси, които ме вълнуват ми даде конкретни пргнози с конкретен срок за случване. Не се налагаше да си изпросвам точни отговори, както беше при Вили-Пиротска миналата седмица. Обясни ми и хода на събията какъв ще е, докато се случат прогнозираните от нея неща.  Даде ми и няколко житейски и психологически  съвета- какво да правя, за да се движи всичко в желаната от мен насока.

Ако прогнозите ѝ се сбъднат, ще бъда много, ама много щастлива...но...не бързам да се обнадеждавам, знаейки, че има хора, при които предсказаното от нея не се е сбъднало изобщо.

Предстои ми да посетя през следващата седмица Ина-Женския пазар и Пепа-Хаджи Димитър. Ще видя и тяхното мнение по моите въпроси какво е- дали ще има кардинални разминавания, или прогнозите ще се съвпаднат. Ще напиша отзиви тук, разбира се. Simple Smile

В интерес на истината виждането на Марина за основния ми проблем се съвпада с това на Вили-Пиротска, но крайните срокове дадени от двете са с няколко месеца разлика. Ще видим. Simple Smile

Останах с хубави впечатления от консултацията с Марина и си тръгнах положително заредена. Времето ще покаже, дали ще я посетя пак. Simple Smile

Извинявам се предварително, ако на някой постовете ми му се струват дълги, но съм привърженик на обстойното коментиране на една консултация, а не просто заключения от рода- ''доволна съм''/''не съм доволна''.

# 685
  • София

Извинявам се предварително, ако на някой постовете ми му се струват дълги, но съм привърженик на обстойното коментиране на една консултация, а не просто заключения от рода- ''доволна съм''/''не съм доволна''.

Моля те продължавай все така обстойно да описваш визитите Simple Smile

# 686
Ходих при Латинка. Тази жена по отношение на здравето е желязна - без дума да й кажеш, тя всичко ти описва.
За другите работи - познава характери, за бъдещите работи - времето ще покаже Simple Smile

Като цяло е доста позитивна като човек.

# 687
Ходих при Латинка. Тази жена по отношение на здравето е желязна - без дума да й кажеш, тя всичко ти описва.
За другите работи - познава характери, за бъдещите работи - времето ще покаже Simple Smile
Като цяло е доста позитивна като човек.

A като ти описва здравето, дава ли насоки за лечение, ако се налагат? Тарифата й каква е? Прощавай, ама не зарбрах от кое населено място е тя.

Allforone, сподели моля и ти каква е тарифата на Марина.

# 688
30 лв. Ако искаш и за друг човек да гледа по 10 лв. със снимка в цял ръст. За всяко лице (вкл. и на теб) иска три имена и рожденна дата.
В София е^^

# 689
  • Sofia
Благодаря ви  Hug

Shopkata633 е скайпа на Емилия от Англия. Аз се консултирах с нея на него, в сайта й също е посочен същия скайп. Успех и да споделиш впечатления после Simple Smile

свързах се с Емилия, директно я попитах за другия скайп и тя ми потвърди, че винарката е личния й скайп, а обявения в сайта е работния. В петък имам консултация с нея, ще споделя впечатления след това. Вече съм по-спокойна  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт