Ясновидци (врачки) - 12 тема

• 291 800
  • 775
  •   1
Отговори
# 690
Пит, тарифата на Марина е 35лв. за един час.

Може да се пита за неограничен брой хора, не иска снимки.

В момента, доколкото разбрах се записват часовете за края на октомври, началото на ноември.

Тел. е 02/ 986 15 60

# 691
Zdraveite mili mami.parvo molia da me izvinite 4e ne pi6a na kirilica.Ot dosta vreme vi sledia,no 4ak sega re6ix da se vku4a.Iskam da spodelia moeto mnenie za LELIA ISKRA.Dnes govorix s neia po tel.za minaloto mi pozna na 99%.za bade6teto 6te vidim.dano e poznala.4akam da mine kazania ot nea srok mi pak 6te pi6a da kaja dali ne6to ot tova se e slu4ilo.

# 692
Някой да е чувал/посещавал ясновидка на име Даниела- тел. 0877 551 708, приемала  на бул. Христо Ботев и Кирил и Методий...нямам лични отзиви за нея. Прочетох в един друг форум противоречива информация и за това реших да попитам тук.

# 693
И вчера и днес минах през Шемшево, нали имаше някаква гледачка там.
Вчера никой не отвори , а днес някаква жена каза, че само четвъртък, петък и събота приемала.
Иначе с питане в селото много лесно намерихме къщата, то тя и не може да се сбърка....огромна, розова...
Умрях от яд, но се прибрах в София, какви бяха отзивите за тази жена, аз даже и името й не помня вече...да знам дали пак да се разкарвам, че поне знам вече точно къде е...
Вчера и днес ми беше по път просто де, не специално заради нея...

# 694
Все забравям за Латина да си споделя впечатленията, че и през нея минах миналата седмица, но нямах никакво време да пиша.
За здраве ме изуми - тя ми каза буквално диоптъра на очилата, които нося
До какви стойност  вдигам кръвна захар
Каза ми, че гърлото ми е възпалено и ако не пия нещо вечерта - ще ме боли отдясно на другия ден.
Разбира се, аз забравих, не пих нищо, а на другия ден болката в дясно на гърлото беше жестока.
Описа всички хора около мен много точно.
Това, което ме интересуваше също.
Категорична беше за две неща и мисля, че мога да й вярвам.
Като цяло - много съм доволна от тази жена.
Бях притисната във времето, защото закъснях , а моята приятелка чакаше навън в дъжда, защото тя приема само по един човек вътре, защото не можела да се концентрира и като се замисля сега пак бих отишла при нея за по дълъг разговор.
Понеже питах за много народ ми определи 40 лева такса.
Нямаше навалица, прие ме в същия ден, което за мен беше много ок, защото не съм от тези, които обичат да чакат с дни.
 Peace

# 695
Благодаря ти Melissa77 за поредните подробни и насочващи коментари.

Даниела, за която се интересувам по-горе, ето това е нейният сайт  http://magicmind-bg.com/bg/

Дали някой има впечатления?

# 696
Кажете сега, моля, телефон и адрес на Латинка.
Мелиса77, ти за всичките тези хора дето пита носеше ли снимки в цял ръст?

# 697

Никакви снимки не съм носила и тя никакви снимки не ми е искала  Shocked

# 698
Никакви снимки не съм носила и тя никакви снимки не ми е искала  Shocked
Това е добре. Щото горе имаше коментар, че се изискват такива снимки затова питам.
А адрес можеш ли да ми кажеш?

# 699
Вчера никой не отвори , а днес някаква жена каза, че само четвъртък, петък и събота приемала.
Иначе с питане в селото много лесно намерихме къщата, то тя и не може да се сбърка....огромна, розова...
Умрях от яд, но се прибрах в София, какви бяха отзивите за тази жена, аз даже и името й не помня вече...да знам дали пак да се разкарвам, че поне знам вече точно къде е...

Казва се Себа,аз няколко пъти съм ходила при нея. Наистина гледа само в тези дни,и за там се чака от 3-4ч през нощта. Иначе тя започва да гледа към 8:30ч и приема до 20 човека на ден

# 700
Операторката в Шемшево, неслучайно понякога наричано и Шашмево , се казва Себа.
Имам приятелка , чиито родители са от този край , та се наслушах онзи ден  на истории.Според тях, Себа я била закъсала със здравето доста, влизала в болници, и т.н,за да върви семейния бизнес обявили,че дарбата й се била прехвърлила  чудотворно върху майка й, докато дъщеря  й е в болнични.

# 701
ryann, всеки път чета с удово1ствие твоите постове, но за Себа не съм съг1асна това което пишеш. Може би не си я посещава1а, но аз имам страхотни впечат1ения от тази жена. Помогна на ч1ен от семейството ми, а 1екарите даваха 6 месеца живот.Без да съм и казва1а нищо, когато седнах пред нея тя ми прочете живота и каза диагнозата поставена от 1екарите все едно четеше епикризата. Не можа да се поставят така ква1ификации за хора които не са посещавани. Всъщност аз не искам да спорим, защото обменяме информация тук и ви чета всеки ден, но мое мнение е, че Себа е една от ма1кото истински хора които помагат. Преди няко1ко месеца и пратих снимки по куриер и тя отново позна проб1ема. На 1ични съм по1учава1а б1агодарности и обратна връзка за Себа, че е помага1а.

allforone, ако посетиш тази жена , пиши впечат1енията си и аз се заинтригувах.

# 702
Както казах посещавала съм Себа няколко пъти. Преди да получи инсулт(преди около 2год) бях много доволна от нея. Познавала ми е на 99%. Описвала ми е къде ще започна работа,точно кой ден, кой ще ми помогне и  ми беше описала помощението,в което ще работя. Носила съм снимки на близки и роднини( черно-бели) и тя ми казва:това е леля ти,това е комшийка ти,която ви прави мизерии и пр. НО пак казвам,че това беше преди да получи инсулта. Последно ходих при нея февруари тази година,каза ми,че ще почна работа март-април. Е,за съжаление още съм у дома и не работя....
Може би след инсулта са намалели способностите й,или може би се преуморява.....

# 703
А тази Себа - не ме разбирайте погрешно просто името е странно и се опитвам да си изясня - тя мюсюлманка ли е? Туркиня?

# 704
Себа е туркиня

Общи условия

Активация на акаунт